Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai - bendra tema

Gal ir nusikalbesiu, bet gal atomiku yra na kad ir po 50 ml.Kazkur maciau kazka panasaus, bet ar ten atomikas buvo. Na gal dar atrasiu. Idomu pasidare.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 09 06, 21:14)
purškiamus pirkčiau g.gif jei būtų litras tų kvepalų, gal labiausiai juos apsimokėtų pirkti, bet ar reikia tiek? smile.gif paskui su tais atomikais terliotis.

Pagal paskaiciavima, tai apsimoka pirkti bidonelyje, nors ir splash'as, bet terliotis su atomaizeriais nesu linkus. Bet pirkti mazesniam kiekyje, tai permoketi.

O kvepalai man nesvietiskai geri.. tai kaip ir atsisakyti idejos pirkti nesinori, kai turiu galimybe tureti. Ne kasdien pasitaiko. Ir nezinau kas bus po kurio laiko. Zinau, kad siandien kaip ir galiu sau leisti.

350EUR man atrodo labai brangu, bet kai toks kiekis ir kai isties 50ml yra dvigubai brangiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tinux @ 2008 09 06, 23:24)
Gal ir nusikalbesiu, bet gal atomiku yra na kad ir po 50 ml.Kazkur maciau kazka panasaus, bet ar ten atomikas buvo. Na gal dar atrasiu. Idomu pasidare.

Yra ir po 50 ir po 100 ml smile.gif
Atsakyti
Tada kitas klausimas butu kaip tuos kvepalus perpilti tarkim i atomaizeri? Su pipete? O atomaizeriai? Kokie jie buna ir kokie geri? Tiesiog pasidare idomu.
Atsakyti
QUOTE(tinux @ 2008 09 06, 23:24)

tai yra yra, ir labai gražių paieškojus galima rast. bet kažkaip aš už originalią tarą blush2.gif

QUOTE(JVana @ 2008 09 06, 23:25)
O kvepalai man nesvietiskai geri..

tai pirk tada didelį smile.gif ką jau čia. čia mūsų kalbos kalbom, bet geriausiai tai pati jauti. jei jų reikės ir reikės, tai kodėl nenusipirkus iškart.
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 09 06, 23:25)
Pagal paskaiciavima, tai apsimoka pirkti bidonelyje, nors ir splash'as, bet terliotis su atomaizeriais nesu linkus. Bet pirkti mazesniam kiekyje, tai permoketi.

O kvepalai man nesvietiskai geri.. tai kaip ir atsisakyti idejos pirkti nesinori, kai turiu galimybe tureti.  Ne kasdien pasitaiko. Ir nezinau kas bus po kurio laiko. Zinau, kad siandien kaip ir galiu sau leisti.

350EUR man atrodo labai brangu, bet kai toks kiekis ir kai isties 50ml yra dvigubai brangiau  doh.gif

Nu bet esminis klausimas ne tas, ar gali sau leisti, bet ar tau tikrai reikalingas toks kiekis. Vienintelis pateisinimas pirkti bidoną, tai jei žadi bent puse pasidalinti, o ne tai, kad labiau apsimoka.
Aš už 50 ml purškiamų 4u.gif
Atsakyti
Gal tas daiktas ir ne atomaizeris, bet as blusu turguj pirkau toki buteliuka.Atsisuka,gali isipilti ka nori,turi purkstuka, bet toki su silku apsiutu bumbulu. Labai grazus pasirode ir parsitempiau. Namie apziuresiu atidziau. .
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 09 06, 21:33)
tai yra yra, ir labai gražių paieškojus galima rast. bet kažkaip aš už originalią tarą blush2.gif
tai pirk tada didelį smile.gif ką jau čia. čia mūsų kalbos kalbom, bet geriausiai tai pati jauti. jei jų reikės ir reikės, tai kodėl nenusipirkus iškart.

Ai.. Butu kaip ir lengvas bei beprotiskas sprendimas, jei butu purskiami. Dabar teks pagalvoti ir gal kiek laiko duoti, nes tiek pinigai, tiek atomaizeriu biznis kiek itempia sio reikalo nuotaikas..

Papildyta:
QUOTE(Ferrari @ 2008 09 06, 21:36)
Aš už 50 ml purškiamų  4u.gif

As irgi labiau linkstu i si varianta..
Papildyta:
Siaip turiu pamineti, kad didysis bidonelis yra is stiklo ir kad kamstukas stiklinis, tai reikiant tiesiai pasikvepinti is buteliuko ne problema,nes stiklinis kamstukas dosniai surenka kvepalus ir juo pasitepi oda.

Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 09 06, 22:45)

Siaip turiu pamineti, kad didysis bidonelis yra is stiklo ir kad kamstukas stiklinis, tai reikiant tiesiai pasikvepinti is buteliuko ne problema,nes stiklinis kamstukas dosniai surenka kvepalus ir juo pasitepi oda.

Bet pasitepus oda kamsteliu, kokia ji (oda) svari bebutu, vis tiek ant kamstelio liks "svetimkuniu" ir jie pateks paskui i kvepalus. Todel is splash'o patariama kvepintis ispilus nedideli kieki i delna ir tada pirstais tepti norimas vietas.
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 09 06, 23:45)

Bet gi jei tepsi originaliu kamštuku, tai labai greitai užterši kvepalus, nes patepus odą, ant jo liks odos bakterijų, dulkelių ir pan.
Nu nereikia tau to didelio bidono schmoll.gif

Oi, parašiau tą patį ką ir Dee rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 06 rugsėjo 2008 - 22:56
http://www.neimanmar...Id=prod61100006
Sitie?
Atsakyti
QUOTE(tinux @ 2008 09 06, 21:57)

taip smile.gif

oi, terlione su splash'ais... Neturesiu kantrybes pilstyt..
Atsakyti