Įkraunama...
Įkraunama...

Naujųjų Metų sutikimas

QUOTE(Sawanna @ 2007 12 29, 10:44)
As irgi Dvarkiemio nepatarciau schmoll.gif
Aptarnavimus ten klaikus schmoll.gif  doh.gif

schmoll.gif nepatariu.. nusivyliau ir aš..
bėda,kad mes sutiksime 2008 namie... verysad.gif nežinia ką ir sugalvoti reiks,kad nemirtume iš nuobodulio.... help.gif
gal patarimų? 4u.gif
Atsakyti
Vienareiksmiskai neapsimoka. Nei patiekalai skanus, nei vaizdas ziemos vidury kazkuom ispudingas.
Atsakyti
Galbūt dar ankstoka galvoti apie žiemos šventes, juk dar vasara nesibaigė, tačiau manoji patirtis kalba, kad apie Naujuosius verta susimąstyt kuo anksčiau.

Pasidalinkim idėjom, planais, patirtim ir t.t.

Aš šiais metais žadu Naujuosius sutikti dviese su antrąja puse kur nors už miesto (Vilniaus) ribų. Taigi jei kas nors turit pasiūlymų - prašom dalintis (net jei jie neatitinka mano planų - galbūt pravers kam nors kitam) smile.gif
Atsakyti
as jau ir kaip tik sia tema, kur sutikt naujus, pradedu mastyt, bet nieko gero nesigauna. Zinoma smagiausia butu ten kur silta smile.gif bet kad va truputeli brangoka, tai jauciu liksim cia lietuvoj, bet vat domiuosi gal su savo masina galima kur nuvaziuot i kokias salis, gal kas jau keliavot kur savo masina? kur apsistojot? o gal kas ka lietuvoj kur smagiai sutikt butu galima naujus galit patart, pasidalinkit savo ispudziais ax.gif smile.gif
Atsakyti
Taip, jau pats laikas rimtai uzsiimt nauju sutikimo planavimu g.gif doh.gif
mano galvoje sukasi keli variantai
1. Su vaikais ir artimiausiais draugais, kurie taip pat su vaikais pas mus namie.
2. Padaryti vaiku svente su mociutem namie, o patiem suorganizuoti viesiems norintiems temini vakara kazkur ka jau reiketu uzsakyti g.gif
Vakaro kazkur variantai
a) kavines banketine sale, ar rezervuotas visas baras
cool.gif sodyba su pirtim, kubilu ir miegamom vietom
c) pas ka nors kaime, su lauzu lauke
d) laive
e) viesbutyje
f) vaizduote uzluzo....
3. Eiti i jau uzsakyta- suorganuzuota vakara
4. Namie viena su vaikais, nes vyras dirba.
5. Vyras su vaikais nes as dirbu doh.gif
Atsakyti
mes seis metai sodyba isinuomavome smile.gif pirma karta sevsim ne namie smile.gif
Atsakyti
Pas mus jau sodyba uzsakyta nuo ano menesio, su pirtele, prudeliu smile.gif laukiu nesulaukiu, svesim nemazas kolektyvas smile.gif
Atsakyti
Kokia gera tema 4u.gif
Kaip tik paskutiniu metu apie tai galvojau.
Maniau panaršysiu, gal kas dalinasi idėjomis. Ką čia tokio sugalvojus, kad nereiktų prie stalo tik sėdėti? g.gif
Atsakyti
Mes žadam važiuot į Rygą. Kol kas esam tik kambarį užsakę, o ką ten veiksim nežinia smile.gif
Atsakyti
gaila, bet man tai neiseina is anksto planuotis... verysad.gif , brangusis dirba pagal besikeicianti grafika, tai neaisku, gal ir per naujus teks dirbt doh.gif ...gal yra panasioj situacijoj atsidurusiu? ka tuomet darot? g.gif
Atsakyti
Mes ir jau susiplanavom naujus svest name su pirtele ir su miegamaisiais kambariais. thumbup.gif
Galvojam surengt kaskoki temini vakara..Kad butu tikrai linksma.
Atsakyti
niu va, ideja naujiems metams jau turiu, ir artimiausiu draugu pritarima. jei pavyks gauti uz normalia kaina sale, pradesiu smulkinti, nauju metu sventes ideja. ideja paprasta ir sena kaip pasaulis - kaukiu balius.
Atsakyti