Įkraunama...
Įkraunama...

Naujųjų Metų sutikimas

naujus sutiksim pas mus doh.gif kitos galimybes nera ax.gif reik dabar kokia programele paruost smile.gif Jau pora minciu pasisavinau is SUPERMAMU rolleyes.gif
Atsakyti
Siais metai saviskiui pareiskiau, kad noriu Naujuosius sutikti namuose su artimiausiais draugais, nes visuomet eidavom i naujametinius ziburelius, sutikdavom su draugais smile.gif Nusprendem daryti temini vakareli, tik del temos dar neapsisprendem, bet tikriausiai bus- Viduramziai lotuliukas.gif Dabar sudarinejam vakaro programa, bus ivairiu zaidimu smile.gif Tikiuosi smagiu Naujuju wub.gif
Atsakyti
Labai tikiuosi, kad mums viskas pavyks ir mes šiuos Naujuosius metus sutiksim Palangoje ant jūros kranto bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Laaaaaabai to laukiu ir noooooooooriu rolleyes.gif
Atsakyti
mes tikiuosi ramiai namie,nebet su kokiais artimais draugais,nes kadangi laukiuosi,tai man norisi ramybės ir poilsio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2008 12 14, 19:47)
musu tema bus pasaku herojai  thumbup.gif  thumbup.gif jau norsi svenciu greiciau man  wub.gif

Mes šiais metais irgi nusprendėm daryt teminį vakarėlį, tema taip pat pasakų herojai smile.gif Gal gali papasakot ką nusprendėt veikti, kokių nors žaidimų gal sugalvojot ta tema?
Atsakyti
QUOTE(sincerity @ 2008 10 17, 17:45)
gaila, bet man tai neiseina is anksto planuotis... verysad.gif , brangusis dirba pagal besikeicianti grafika, tai neaisku, gal ir per naujus teks dirbt doh.gif ...gal yra panasioj situacijoj atsidurusiu? ka tuomet darot?  g.gif

mano vyras tai isvis tolimuju reisu vairuotojas, per sventes nebuvo ir dar nera, bet tikiuosi per naujuosius bus namie... ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamkos. Kazkas cia klause apie Naujaka Palangoje. Tai vat uzpernai sventem mes Palangoje poilsio komplekse Meduza. Ka galiu pasakyt... tiems kas megsta paselti tikrai nevykusi mintis buvo ten svesti. Programoi buvo sokeju pasirodymas, pasoko pora salsa ir psio. Dar tiesa muzikantai buvo, bet dainavo kazka retro stiliui ir absoliuc be jokios programos, nei- labas vakaras, nei- su Naujaisiais blink.gif Zodziu siek tiek nusivylem. Tiesa paskui susikooperavom su keliom porom ir puota tesem ju kambary. Taip kad siulau susizinot kokia programa planuojama is anksto, kad netektu skaudziai nusivilt.

Siemet mums sunkoka. Turim lialiu kuriai is kart po naujako ir metukai sukanka. Tai svesim mes tryse namie. Kaip vyras sako- paklausysim ka prezidentas pasnekes ir miegucio. Nesinori aisku taip, bet kad kaip ir pasirinkimo ner verysad.gif
Atsakyti
siemet tai dar nzn schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės ir ne tik 4u.gif
Radau straipsnį kaip reikia rengtis sutinkant Naujuosius smile.gif Tikiuosi, kad kam nors pravers g.gif
http://eli.mama.lt/g...jauti_foto#null
Atsakyti
laba...vat ir as pasiknaisiojau ir toki straipsniuka atradau..."bene visi didieji paskutinės 2008 metų nakties ir vakaro planai, kuriuos įgyvendinti galite neperžengę Lietuvos sienų" biggrin.gif , tik idomu, ar dar imanoma i juos patekt bigsmile.gif

http://www.15min.lt/...29/21123/?fid=2
Atsakyti
Sveikos merginos,

prasau jusu pagalbos. Siuos naujuosius metus teks sutikti dviese du draugu Vilniuje (nes i joki kluba ar kur iseiti pasilinksminti negalime nes mano berniukui atliko operacija). Gal turite kokiu minciu kaip originaliai galetume praleisti laika?? Kaip ji galeciau nustebinti?? Ka veikti namuose??
Atsakyti
Sveikos merginos ! 4u.gif
Naujieji metai man taip pat sukelia didelį galvos skausmą doh.gif . Kiekvienais metais šią šventę švenčiame kartu su draugais , šie metai taip pat neišimtis . Visada darome teminį vakarėli pagal metus , t.y. kokio gyvuliuko metai yra tokia vakarėlio tema ir bus biggrin.gif . Šie metai Jaučio , taigi ir vakarėlis jaučio tema , galbūt pasiūlysit kokių idėjų ? Kaip papuošti namus ? Kaip apsirengti ? ... Savų idėjų šiais metais kaip niekad mažai unsure.gif , o naujieji jau ant nosies biggrin.gif Mėgstui viską daryti prieš pat blush2.gif . Aišku vieta jau suplanuota , tačiau kaip viskas turėtu vykti dar nelabai aišku 4u.gif . Gal bus kokių idėjų ? blush2.gif
Atsakyti