Įkraunama...
Įkraunama...

Naujųjų Metų sutikimas

merginos, jau minejau, kad i laukiniu vakaru saluna mes su MB ir draugais leksim, tai noriu pasidalinti naujienomis, jog pirmadieni buvau ten pati i palanga nulekusi tiesiogiai su jais viska suderinti (nuo klaipedos nuvaziuoti netoli), tai likau maloniai nustebinta ir suzaveta. blink.gif smile.gif jie ten viska igriove lauk yra, kai as buvau tai sakele siaute statybininkai ir t.t. zodziu darosi jie remontus, antrajame aukste atvertas visas vaizdas i scena, is visu pusiu ji dabar matosi, o sake, kad garso koloneles scenoje irengs taip pat kai buna tikrose daininku scenose, taigi zadama gera akustika smile.gif tai vat nupirkau bilietus visai musu kompanijai, man pazadejo, kad siais metais planuojamas geras renginys naujiesiems, kad vedejas bus geras ir patenkinta grizau namo biggrin.gif
Atsakyti
mazzootia papasakoti gali gal kas dalyvaus, kokie atlikejai? kiek uz bilietus mokejot? vien yejimasar dar yeina i bilieto kaina kas nors? ir as nooooriu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2009 11 26, 13:44)
mazzootia papasakoti gali gal kas dalyvaus, kokie atlikejai? kiek uz bilietus mokejot? vien yejimasar dar yeina i bilieto kaina kas nors? ir as nooooriu  blush2.gif  blush2.gif

na siaip tikrai nemazai informacijos yra ju internetineje svetaineje Laukiniu vakarų salūnas
dalyvaus PIKASO, SIRDELES, sokiu kazkokia grupe, erotine programa, dj, kaledu senelis, siurprizai ir t.t. ir t.t. siulau pacioms pasiskaityti smile.gif as tai laukiu nesulaukiu wub.gif jau rausiu spinta ka cia rengtis, nes ir praeitais metais ten sutikinejom, o as buvau kelnemis ir megztuku, o dauguma buvo su suknelemis...tai sakau siais metais reik nepasisiukslint lotuliukas.gif
Atsakyti
jooo jau prisiskaiciau ir svaigstu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o kaip idomiia internete kainos ten.. nekertu kazkiap.. jei gerai suprantu tai 50 lr stovimas bilietas ir poto pagal staliuko vieta ir zmoniu skaiciu kaina kyla ani.. o antram auste kazin smagu ten? matysis viskas blush2.gif blush2.gif blush2.gif
tai tiu ir pernai ten sutikai naujeka? reikes tada suknytes kokios ieskoti.. doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2009 11 26, 15:09)
jooo jau prisiskaiciau ir svaigstu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif o kaip idomiia internete kainos ten.. nekertu kazkiap.. jei gerai suprantu tai 50 lr stovimas bilietas ir poto pagal staliuko vieta ir zmoniu skaiciu kaina kyla ani.. o antram auste kazin smagu ten? matysis viskas  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
tai tiu ir pernai ten sutikai naujeka? reikes tada suknytes kokios ieskoti..  doh.gif  rolleyes.gif

kai buvau salune, tai stovimas bilietas 40lt sake yra, o jau toliau taip - kyla kaina nuo zmoniu skaiciaus ir priklausomai kur sedite. mes tai pasiemem stala antrame aukste sakom koks skirtumas kur, vistiek eisim zemyn daug sokti ir pan. 4u.gif geriausia del kainos bandyt jiems skambintis arba dar tiketa pardavineja, bet tiketa plesikai dar sau kapeika uzsimete biggrin.gif
taip, mes ir pernai ten sutikinejom ir tikrai likom patenkinti, nors pradzioje dar dvejojom sakom kaip kokie seniai ar tik nebus liudna, bet taip paselom, kad net siais metais nebuvo diskusiju kur sutikineti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazzootia: 26 lapkričio 2009 - 15:19
QUOTE(KAPPA @ 2009 11 26, 10:11)

Pries pora metu Laukiniuose buvom, man truputi per daug istesta programa, nesulaukeme visu atlikeju, iki keliu valandu shiemet planuojama programa? jei iki 6 val ryto, tai  doh.gif su vaikais tai tikrai tiek laiko neisbutum, o be draugu vargu ar irgi lb linksma bus mirksiukas.gif Bet gal shiemet kitaip sudeliota programa rolleyes.gif siaip smagu buvo, fejerverkai prie juros nereaaaaaaaalus buvo, vien del ju verta prie juros vaziuoti wub.gif  wub.gif

mes planuojam keturiese, dvi poros smile.gif ten zada iki ryto buti programa, bet geresnio varianto kolkas nesumastem smile.gif tik idomu ar daug bilietu ispirkta g.gif
Papildyta:
QUOTE(mazzootia @ 2009 11 26, 10:50)
merginos, jau minejau, kad i laukiniu vakaru saluna mes su MB ir draugais leksim, tai noriu pasidalinti naujienomis, jog pirmadieni buvau ten pati i palanga nulekusi tiesiogiai su jais viska suderinti (nuo klaipedos nuvaziuoti netoli), tai likau maloniai nustebinta ir suzaveta.  blink.gif  smile.gif  jie ten viska igriove lauk yra, kai as buvau tai sakele siaute statybininkai ir t.t. zodziu darosi jie remontus, antrajame aukste atvertas visas vaizdas i scena, is visu pusiu ji dabar matosi, o sake, kad garso koloneles scenoje irengs taip pat kai buna tikrose daininku scenose, taigi zadama gera akustika smile.gif tai vat nupirkau bilietus visai musu kompanijai, man pazadejo, kad siais metais planuojamas geras renginys naujiesiems, kad vedejas bus geras ir patenkinta grizau namo  biggrin.gif

dekui uz info smile.gif o nezinai ar daug bilietu ispirkta? nes mes vis dar svarstom, tai kad paskui nebutu taip kad neliks vietu g.gif ieskosim kur nakvot, todel dar ir neapsisprende, nors gal reiktu pirkt bilietus o tada ieskot kur nakvot smile.gif mes is Elektrenu, tai mum tik tiketoj ir nusimatys pirkti bilietus doh.gif
Atsakyti
ir dar idomu kaip del maisto ir gerimu paketo, ar apsimoka ji imt? ar imt visiems ar labiau apsimoka imti viena ir paskui gaunasi uzsisakant is meniu su 50 proc nuolaida? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svaigulita @ 2009 11 26, 16:17)
mes planuojam keturiese, dvi poros  smile.gif  ten zada iki ryto buti programa, bet geresnio varianto kolkas nesumastem smile.gif tik idomu ar daug bilietu ispirkta  g.gif
Papildyta:

dekui uz info smile.gif o nezinai ar daug bilietu ispirkta? nes mes vis dar svarstom, tai kad paskui nebutu taip kad neliks vietu  g.gif  ieskosim kur nakvot, todel dar ir neapsisprende, nors gal reiktu pirkt bilietus o tada ieskot kur nakvot smile.gif mes is Elektrenu, tai mum tik tiketoj ir nusimatys pirkti bilietus  doh.gif

na del to apsirengimo zinot tai labai ten puostis nezadu, taciau manau sikart kelniu atsisakysiu smile.gif o kai as buvau ten nuvaziavus, tai sake jau kur bilietai vipiniai ir tie brangesni, tai jau ju nebera net, tai mes irgi puolem pirkti, beje iki lapkricio 30d. jei perkat bilietus gaunate kiekvienam bilietui 25% nuolaida. tai suskubkit, mes pigiai prasisukom su bilietais, uztai maisto paketu pasiemem, zodziu pasvesim smagiai manau drinks_cheers.gif

p.s. manau kad nera blogai, jog programa iki ryto, nes jei butu programa tik iki 00:00val. tai butu visai nebeidomu po to tiesiog sedeti prie tu stalu ir bile linguot doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Svaigulita @ 2009 11 26, 16:51)
ir dar idomu kaip del maisto ir gerimu paketo, ar apsimoka ji imt? ar imt visiems ar labiau apsimoka imti viena ir paskui gaunasi uzsisakant is meniu su 50 proc nuolaida?  g.gif

nebera maistui nuolaidos, jau ispardave jie paketus su tom nuolaidom, bent jau man taip sake, kai buvau pas juos. o mes ant 6zmoniu du paketus pasiemem ir sakem is meniu uzsisakinesim. o paketai tai smagus : 5 rusiu mesytes, 4rusiu darzoves, vaisiu asorti ir bonka pasirinktinai vynas, degtine arba sampanas.

NU INFORMATORE KIETA AS CIA ZIURIU lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazzootia: 26 lapkričio 2009 - 16:52
QUOTE(mazzootia @ 2009 11 26, 17:51)
jei perkat bilietus gaunate kiekvienam bilietui 25% nuolaida. tai suskubkit, mes pigiai prasisukom su bilietais, uztai maisto paketu pasiemem, zodziu pasvesim smagiai manau  drinks_cheers.gif

bet nuolaida taikoma tik bilietus perkant salune doh.gif
Atsakyti
del naujuju sutikimo su koncerciuku tokiu ir pan. tai tikrai nelabai yra is ko rinktis g.gif bet yra va protingu kurie visgi daro svente ir kai susirinks kruva zmoniu, tai dziaugsis, nes nera kur svesti.
Papildyta:
QUOTE(Svaigulita @ 2009 11 26, 16:55)
bet nuolaida taikoma tik bilietus perkant salune  doh.gif

rimtai?!! kas cia per nesamone, negali buti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mazzootia @ 2009 11 26, 17:59)
del naujuju sutikimo su koncerciuku tokiu ir pan. tai tikrai nelabai yra is ko rinktis  g.gif  bet yra va protingu kurie visgi daro svente ir kai susirinks kruva zmoniu, tai dziaugsis, nes nera kur svesti.
Papildyta:
rimtai?!! kas cia per nesamone, negali buti  blink.gif

sorry, apsiziurejau, nuolaida taiko ir tiketoj mirksiukas.gif tikiuosi kad liko staliuku pigesniu blush2.gif
Atsakyti
Smagu, kad Salunas remontuojasi,nes kai mes buvom, tai is antro auksto nieko nematem, bet aisq nulipdavom zhemyn ir viskas chiki wink.gif
QUOTE(Svaigulita @ 2009 11 26, 16:17)
mes planuojam keturiese, dvi poros  smile.gif  ten zada iki ryto buti programa, bet geresnio varianto kolkas nesumastem smile.gif tik idomu ar daug bilietu ispirkta  g.gif

Zhinok geriau pirkites anksciau bilietus, atsimenu mes irgi pries gera menesi pirkom bilietus thumbup.gif juk dar ir kambarius reikia kazkur rezervuotis, tai geriau paskubekit mirksiukas.gif

Zhiuriu SM uzkariaus vakaru saluna bigsmile.gif thumbup.gif

Jei nenukrypstant nuo temos, tai mes issinuomavom sodyba su pirtele, musu bus virs 30, planuoju vesti vakara, prisirinksiu zhaidimu, prizu, manau bus shaunus sutikimas thumbup.gif
Atsakyti