Įkraunama...
Įkraunama...

Legolendas

[quote=Varene,2012 04 18, 08:54]
Na kiek mes domėjomės, tai supratome, kad ši kortelė Danijos Legolende išvis negalioja, tik Vokietijos. 4u.gif

Neteisybė, kortelė galioja ir Danijos Legolende. Aš esu įsigijusi šią kortelę, ir pernai su ja jau apsilankėme Heide Parke, Danijos Legolende ir SeaLife'e Hanoveryje.
Jokių apribojimų kortelei nėra - jos yra vardinės ir galioja metus laiko. Šiemet, kol nebaigė kortelė galioti, mes vėl važiuosime papramogauti.
Dėl aktyvavimo: kortelę aktyvuoti galima bet kur, bet esmė ta, kad turi jau iš pradžių pasirinkti, kokiame parke apsilankysi pirmą kartą. Nors... kita vertus, tai irgi nėra labai svarbu. Pvz. aš nežinojau tiksliai, ar pirma atvyksime į Heide Parką, ar į SeaLife'ą, tačiau susisiekiau su tais kortelės platintojais, ir užtikrino mane, kad tiek vienas, tiek kitas parkas bus informuots.
Kortelės yra aktyvuojamos skirtingai: pvz. jeigu pirmiau apsilankysite SeaLife'e (kaip kad mums buvo) tiesiog išduos korteles su vardu ir pavarde. Jeigu pirmiau apsilankysite Heide Parke - išduos kortelę su foto. Tiesiog, ne visur jie turi galimybę nufotografuoti žmogų.
Kiek kartų ėjome su kortele į parkus, nei karto nebuvome paprašyti asmens dokumento (na, kad patikrinti, ar tikrai mes einame).
Atsakyti
QUOTE(Keberiokšt @ 2012 04 18, 06:26)
Lyyra,Berlyne atsidarė Legolendas??

yra prie Sonny centro
Atsakyti
QUOTE(Varene @ 2012 04 18, 08:54)
Na kiek mes domėjomės, tai supratome, kad ši kortelė Danijos Legolende išvis negalioja, tik Vokietijos.  4u.gif
Turbūt buvote Legoland Discovery centre.  4u.gif  Legolendas tai didelis parkas, vietos užtenka ten visiems  biggrin.gif

Taip butent šis,žinau,kad nėra ka lyginti su Legolendo parku tik nuomone parašiau apie ši centra. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lyyra: 18 balandžio 2012 - 11:01
Begalė info su žemėlapiu visitdenmark.com.

Arti (20 km) yra safari zoologijos sodas Givskud Zoo kur vaikams tikrai patiks.


QUOTE(selai78 @ 2012 03 28, 13:51)
Mes planuojam  birzeli  i  Danijos  legolenda. Gal  dar  kas  planuoja? Kazkaip  niekaip  nerandu  info, ka  dar  galetume  paziuret  su  vaikais  netoli  Danijos  legolendo. Planuojam 2 dienas  legolende  praleisti  ir  dar  butu  gerai  kokias  pora  idomiu  vietu  aplankyti, bet  , kad netoliese  butu ....Po  griztam  i  Kyli....


Atsakyti
Sveiki,

trumpai pasidalinsiu Merilin kortelės įsigyjimo patirtimi.
1. Susisiekėme su Merilin kortelės platintojais;
2. Jie persiuntė mūsų kontaktus Heide parko marketingo atstovei;
3. Apmokėjome už korteles, e-paštu gavome taip vadinamus vaučerius PDF formatu;
4. Heide parko atstovei periuntėme skanuotus paso lapus su nuotrauka ir
asmens duomenimis, taip pat gautus vaučerius, skaitmenines nuotraukas (nors turbūt galėtų naudoti ir pasų) ir nurodėme gyvenamajį adresą;
5. po 9 d. nuo duomenų pateikimo DHL paštu (nemokamai) gavome pagamintas Merilin korteles.

Galima bandyti tiesiogiai susiekti su Heide parku, apeinant 1. punktą.
Dabar belieka tik jomis pasinaudoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gosha: 14 gegužės 2012 - 16:11

QUOTE(lyyra @ 2012 04 18, 10:40)
yra prie Sonny centro



Nėra ten LegoLAND'o, kaip ir sakė Varene, ten tik "Discovery Centre".
Ten tik gerokai padidintas žaidimų kambarys uždaroj patalpoj. Skirtumas tik tas, kad dar yra keli atrakcionai (vienas traukinukas tai tikrai yra, ar daugiau yra- nepamenu smile.gif ) ir 5D kinas.
Nėra ko nė lygint su LEGOLANDu. Mes naivuoliai, prisiskaitę, kad ten ir yra tas pasakiškasis Legolendas, turėjom gerokai nusivilt doh.gif
Ale patys kalti, kad tikim viskuo, kas parašyta lotuliukas.gif Kaip ten sako, durną ir bažnyčioj muša (taikau tik sau lotuliukas.gif , niekam kitam).
Atsakyti
laba,

reikia jusu pagalbos, ypac kurios esate buve legolande vokietijoje.
Gal kas galetu pasidalinti patirtimi kaip ieskote nakvynes. Važiuojame birželio antroje pusėje.
Kiek supratau pigiausia apsistoti kempinguose, bet ar priima atvaziavusius tik su auto, beje auto mes nuomojames vokietijoje, todel jokiu palapiniu neturime. Ir kokio kempingo geriausi atsiliepimai?
o gal kur aplinkui yra nebrangus viesbutukas?


Būsiu dėkinga visoms atsiliepusioms 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

siūlau pažiūrėti Legolendo miestelio Gunzburg psl:
http://host4.guenzbu...hten-index.html

Aš ieškojau Ferienwohnung kategorijoje (vasarnamis/butas/kambarys name) - tai privatus sektorius. 4 asmenų šeima išsinuomojome po 55 eu/nakčiai butą dviems naktims (2kmb+vonia+virtuvė). Užstato nereikėjo atsiųsti, kai grįšim, maždaug po mėnesio, galėsiu pasidalinti tikrais įspūdžiais, dabar tik teoriniai.
Atsakyti
Gal kas galit papasakot apie Volkswagen gamykla - kiek laiko reiktu jai skirti, ka verta pamatyti?
Atsakyti
Sveikos. Mes grizome is bilundo Legolando. Praleidom 2 dienas, treciadieni zmoniu visainedaug buvo, ketvirtadieni kur kas daugiau. Vistiek dideliu eiliu prie atrakcionu nebuvo thumbup.gif
Gyvenom jelling Farup kempinge, siaip jis gan nykus man pasirode, gal del to kad zmoniu beveik nebuvo ir oras vesokas.
Paciam Legolande maisto nepirkom, pigiausias maistas ten hot-dog'ai - apie 23 kr (11 lt). Tiesa, danijos maisto parduotuvese kainos irgi pagerintos, jogurtai po 5-7 lt doh.gif
Pats legolandas labai patiko, labai grazu ir viskas koncentruota, nereikia eit laukais nuo vieno atrakciono prie kito, kaip pvz safari parke smile.gif tikrai verta ji aplankyt.
Toyota vairavimo mokykla kainuoja 60 kr (apie 30 lt) ir laika reikia uzsisakyt is anksto, nes ileidzia grupem kas pusvalandi. Priima tik nuo 7 metu vaikus.
Atsakyti
Mes poryt žadame būti Vokietijos Legolende, žiūrėsim, kaip Lego katalogų kuponai "sueis", kurių esmė - perki suaugusiojo bilietą - su kuponu gauni vaikišką bilietą dovanų. Kažkaip nepastebėjau atsiliepimų, ar suveikė, nekilo kliūčių...
Atsakyti
QUOTE(Keberiokšt @ 2012 06 13, 14:30)
Mes poryt žadame būti Vokietijos Legolende, žiūrėsim, kaip Lego katalogų kuponai "sueis", kurių esmė - perki suaugusiojo bilietą - su kuponu gauni vaikišką bilietą dovanų. Kažkaip nepastebėjau atsiliepimų, ar suveikė, nekilo kliūčių...


Manau, kad viskas bus gerai. Man buvo klausimas, ar jie suveikia jeigu bilietus perki internetu ( taip pigiau). Bandziau klaust el.pastu, bet danai atrase, kad nezino lotuliukas.gif vistik Danijoj mes pasirinkom nakvynes ir legolando paketa.
Labai lauksiu atsiliepimu apie Vokietijos Legolanda, galbut kitais metais ten apsilankysim:)

Tiesa, kas vaziuosite i seregenti parka - ju www yra 25 eur kuponas -sutaupysit.
Atsakyti