Įkraunama...
Įkraunama...

Sutartis dėl tech priežiūros

Gal kam reikia naujų statybos darbų žurnalų, kurių reikia registruojant nebaigtą statybą arba priduodant namą? Turime tris. Žurnalus pirkome Sabelijoje, vieno žurnalo kaina ten 50 lt. Spaudos leidinių atgal nepriima, todėl parduotume su gera nuolaida. Galime atvežti į sutartą vietą (Vilniaus mieste). Rašykite tik į AŽ, nes šios temos neseku... smile.gif

O istorija su tais žurnalais tokia:

Prieš keletą savaičių skambina man kaimynas (mes trise statomės tris namus) ir sako: turiu gerą naujieną ir blogą naujieną. Na, aš jam sakau, kad sakytų pirma gerą. Jis sako: savivaldybė padarė mums išimtį ir nereikalaus iš mūsų statybos darbų žurnalų clap.gif Tada aš klausiu, o kokia gi blogoji naujiena. Jis sako: prieš važiuodamas į savivaldybę aš nupirkau tris naujus statybos darbų žurnalus doh.gif ....

P.S. Tiesa, vienas žurnalas jau rezervuotas. Liko dar 2. Veiksmas Vilniuje.
Atsakyti
Ačiū už informaciją OPAPA, bet man taip ir liko neaišku, ar reiks eiti į tą savivaldybę su nauju atestatu tikslinti leidimo, ar užteks jo kopiją turėti ir tiek? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tekila4me @ 2009 02 20, 13:06)
Prieš keletą savaičių skambina man kaimynas (mes trise statomės tris namus) ir sako: turiu gerą naujieną ir blogą naujieną. Na, aš jam sakau, kad sakytų pirma gerą. Jis sako: savivaldybė padarė mums išimtį ir nereikalaus iš mūsų statybos darbų žurnalų clap.gif Tada aš klausiu, o kokia gi blogoji naujiena. Jis sako: prieš važiuodamas į savivaldybę aš nupirkau tris naujus statybos darbų žurnalus  doh.gif ....

P.S. Tiesa, vienas žurnalas jau rezervuotas. Liko dar 2. Veiksmas Vilniuje.

o man ciekavu pasidare, kodel cia ta isimtis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2009 02 24, 22:17)
o man ciekavu pasidare, kodel cia ta isimtis?  blush2.gif

Padekit kas zinot!!!
Ar jus kas nors mokejot tiesiai Statybu techniniu priziuretojui uz parasa ar architektas turi tai sutvarkyti?!
Plyz- kas nors greit atsakykit...

man toks jausmas kad musu architektas nori ikisti savo drauga ir dar uz parasa 600 litu pasiimt is manes :S
Atsakyti
Mes tai nemokėjom, bet kiek žinau apie 200 ima
Atsakyti
Architektas neturi sutvarkyti,
jūs techniniį prižiūrėtoją galit tikrai bet kokį pasiimti,
jei reikia tik parašo - tai kaina nuo 0.00 (jei yra koks atestuotas draugas ) iki 200 lt... 600 lt už nieką - tai sakyčiau jau bandymas pasipelnyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2009 02 26, 13:18)
Architektas neturi sutvarkyti,
jūs techniniį prižiūrėtoją galit tikrai bet kokį pasiimti,
jei reikia tik parašo - tai kaina nuo 0.00 (jei yra koks atestuotas draugas ) iki 200 lt... 600 lt už nieką - tai sakyčiau jau bandymas pasipelnyti  g.gif

Aciu smile.gif
Gaila neturiu kokio atestuoto draugo kuris padetu parasa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2009 02 27, 10:55)
Aciu  smile.gif
Gaila neturiu kokio atestuoto draugo kuris padetu parasa  unsure.gif

tech prieziura, uzsakovas turi surasti pats. Kadangi dauguma to nedaro, nes tiesiog tokio neturi, tai tokiu atveju yra tokie tech priziuretojai kurie tik sudaro sutarti su jumis (nes jos reikia savivaldybeje pries gaunant statybos leidima), duoda savo atestata ir pasiraso priduodant nama. Tai tokie kainuoja nuo 300 iki 1000 lt. todel, kad jie atsako uz tai, kad namas butu pastatytas pagal projekta bei tokiu atveju dali atsakomybes perima jei namas nugrius verysad.gif . Tai yra atsakomybe kaip ir projekto vadovo ir uz tai imami pinigai. Ir su arch nieko bendro... Arch tik gali surasti toki zmogu. O jei samdyti "tikra" priziuretoja, kuris dalyvaus statybose kainuos tikrai nezinau kiek, bet manau, kad keli tukstanciai tikrai kainuos. Bet tikrai priziures, kad namas butu pastatytas pagal projekta ir kad statybininkai nesukciautu. Geriausia , kad tai butu zmogus nesusijes su statybininkais, kurie statys nama.

Atsakyti
QUOTE(tosyte @ 2009 03 25, 00:39)
tech prieziura, uzsakovas turi surasti pats. Kadangi dauguma to nedaro, nes tiesiog tokio neturi, tai tokiu atveju yra tokie tech priziuretojai kurie tik sudaro sutarti su jumis (nes jos reikia savivaldybeje pries gaunant statybos leidima), duoda savo atestata ir pasiraso priduodant nama. Tai tokie kainuoja nuo 300 iki 1000 lt. todel, kad jie atsako uz tai, kad namas butu pastatytas pagal projekta bei tokiu atveju dali atsakomybes perima jei namas nugrius  verysad.gif . Tai yra atsakomybe kaip ir projekto vadovo ir uz tai imami pinigai.  Ir su arch nieko bendro... Arch tik gali surasti toki zmogu. O jei samdyti "tikra" priziuretoja, kuris dalyvaus statybose kainuos tikrai nezinau  kiek, bet manau, kad keli tukstanciai tikrai kainuos. Bet tikrai priziures, kad namas butu pastatytas pagal projekta ir kad statybininkai nesukciautu. Geriausia , kad tai butu zmogus nesusijes su statybininkais, kurie statys nama.

aciukas uz info. Jau sake pasirase kaskas ir reikes 600 lt moket, jei nama statysim smile.gif
Atsakyti
Sveiki!
Gal galite ir man pagelbėti? Reikia sutarties šablono su techniniu prižiūrėtoju.. internete niekur nerandu sad.gif

bučiau labai labai dėkinga! 4u.gif

jei kas turetumete-pano paštas: vkrista@yahoo.com

aciu!
Atsakyti
QUOTE(chica @ 2009 04 20, 21:28)
Sveiki!
Gal galite ir man pagelbėti? Reikia sutarties šablono su techniniu prižiūrėtoju.. internete niekur nerandu sad.gif

bučiau labai labai dėkinga!  4u.gif

jei kas turetumete-pano paštas:  vkrista@yahoo.com

aciu!

Sutartis gali buti surasyta ranka laisva forma.
Atsakyti
Laba diena,
Gal galėtumėte pagelbėti, kas susidūrėte jau su šiuo klausimu: man taip pat labai reikėtų sutarties pavyzdžio su statybos techniniu prižiūrėtoju. Kaip ta sutartis turėtų "skambėti"? blush2.gif

Atsakyti