Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukas ar mergaitė?

Su pirmaja dukryte atitiko, o su antraja neatitiko, rode broliuka, bet turim sesyte....
wub.gif
Atsakyti
Man rodos , kad kiekviena skirtingai tą kalendorių supranta ir skaičiuoj savaip mirksiukas.gif . Vienos prie metų prideda 9 mėnesius, kitos 9 metus doh.gif , vienos atsižvelgia, kad po 9 mėnesių amžius keisis , kitos ne..... žodžiu dabar neišsiaiškinsim tongue.gif kas kaip nori, tas taip ir mato .
Atsakyti
Su pirmąja atitiko, dukrytė, o dabar rodo vėl dukrytę wub.gif matysim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Buba @ 2008 11 10, 11:27)
Man rodos , kad kiekviena skirtingai tą kalendorių supranta ir skaičiuoj savaip  mirksiukas.gif . Vienos prie metų prideda 9 mėnesius, kitos 9 metus  doh.gif , vienos atsižvelgia, kad po 9 mėnesių amžius keisis , kitos ne..... žodžiu dabar neišsiaiškinsim  tongue.gif  kas kaip nori, tas taip ir mato .

Niu tikrai kad kekwiena ka nori ta mato doh.gif O as wis ilendu pasitikrint ar cia tas kalendorius toooks jau nerealiai tikslus g.gif pasirodo NEA wien del musu paciu zioplumo doh.gif doh.gif doh.gif Gaila verysad.gif
Atsakyti
man neatitiko bigsmile.gif
Atsakyti
na man rodo mergaite, palauksim ir pamatysim kas bus tongue.gif , nors dariausi kazkoki kt testa tai pamenu kad rode berniuka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myrus: 13 lapkričio 2008 - 18:16
QUOTE(geguzevasaris @ 2008 10 29, 19:30)
Ar nebūtų baisu pakliūti į tą 1-uką? ( na, kur kalendorius ima ir susipainioja) biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Buba @ 2008 10 29, 17:21)
Na žinokit patikrinau 12 jau gimusių vaikučių  ax.gif , tai gaunasi 11:1 kalendoriaus naudai. Žodžiu tik vienas vaikelis lytį "supainiojo"  tongue.gif

Norejau paklausti, o kaip jus pridedat tuos 9 menesius? Ar pavyzdziui
, 24+9 ar kaip kitaip? blush2.gif
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina_25: 13 lapkričio 2008 - 20:41
4u.gif
Jeigu as viska teisingai paskaiciavau, tai lygtai abu vaikiuku lytis sutampa su kalendoriumi bigsmile.gif
Dar man va sitoks kinieciu kalendorius patinka - http://malchika.net/planer.php
Siame kalendoriuje irgi mano vaikiuku lytis sutapo, beje ir abieju draugiu irgi thumbup.gif Ten netgi ir patikimumo % yra
Pastebejau, kad pagal abu kalendorius man jau greit labai daug sansu tureti mergyte thumbup.gif reikes bandyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jukka: 13 lapkričio 2008 - 22:21
QUOTE(jukka @ 2008 11 13, 23:19)
4u.gif
Jeigu as viska teisingai paskaiciavau, tai lygtai abu vaikiuku lytis sutampa su kalendoriumi  bigsmile.gif
Dar man va sitoks kinieciu kalendorius patinka - http://malchika.net/planer.php
Siame kalendoriuje irgi mano vaikiuku lytis sutapo, beje ir abieju draugiu irgi  thumbup.gif Ten netgi ir patikimumo % yra
Pastebejau, kad pagal abu kalendorius man jau greit labai daug sansu tureti mergyte  thumbup.gif reikes bandyti  biggrin.gif

Su mazaja man sutapo thumbup.gif ,didziosios negaliu patikrinti,nera tokiu metu biggrin.gif .Idomu kaip kitoms mamytems g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 11 14, 11:10)
Su mazaja man sutapo  thumbup.gif ,didziosios negaliu patikrinti,nera tokiu metu  biggrin.gif .Idomu kaip kitoms mamytems  g.gif

Sveikos mamutes,

na man atitiko, tik va atsitiko vienas dalykas, patikrinau savo pirmagimes pradejimo metus ir norima lyti pasirinkau berniuka, man parode, kad spalis tinkamas berniukui pradeti, tada pasirinkau mergaite, pasirodo spalis yra tinkamas ir mergaitei pradeti.....

hm....... nelabai tikeciau tokiais kalendoriais

Atsakyti
QUOTE(Okei @ 2008 08 28, 08:36)
Man rodo, kad mergaite o ultragarsas ir mano nuojauta teigia - berniukas  g.gif
Matyt aš tas 1% nes neatitinka  lotuliukas.gif

man ir rodo kad mergaite palei kalendoriu,o ultragarsas jau tris kartus patvirtino kad berniukas,sitas kalendorius nesamone doh.gif
Atsakyti
Net nezinau ar esu tiesiog laimingas zmogus, kuris visa gyvenima gauna ko nori ar tiesiog nuojauta........

Kai laukiausi pirmagimio, jauciau, kad turesiu mergaite... musu seimoje (is mano puses) gimsta tik mergaites, tad net ir neisivaizdavau ir nesvarsciau tokios galimybes kaip berniuko atejimas i musus seima. Taip ir buvo.

Si karta, laukiuosi jau 20 sav., jauciau, kad turesiu berniuka, na tiesiog nuojauta.... net ir pilveli vis vadindavom su vyru zirnelis arba Kaspariukas, planuojamas kudikio vardas (dar gali keistis). Praeita penktadieni (11.07) i musu ofisa uzejo mociute tokia zila ir sako 'gal zoleliu norit vaistiniu', o as kaip ir mandagiai atsisakiau, tada ji sako ' susilauksite sveiko sunelio', tai net zaktelejau, paklausiau kodel berniuko, o ji trumpai save apibudino ''40 metu dirbau akusere ir mane visi ragana vadindavo, nes paziurejusi i besilaukiancia mergina atspedavau kas gims, ir ne karto nesuklydau''. Patikekit apstulbau. Ir tas uzdejo man paskutini taska -BERNIUKAS.
11.12 diena-treciadieni, ejau i Mazylio gimdymo namus darytis ultragarso, kur dazniausiai jau matosi lialiaus lytis. Gydytojas paklause ar noreciau suzinoti kas gims, pasakiua, kad jau zinau, sakau ' berniukas', o jis nustebo ir klausia is kur zinau, juokais atsakiua, kad ragana isbure, o jis tik parvirtino ir parode gan nemaza pimpaliuka, vyras tai net apsiverke, o as kaip ir rami buvau, nes zinojau, kad berniukas bus smile.gif

Stai tokia mano istorija

Beje, kaip gailiuosi, kad nezinau kaip rasti sita zolininke mociute, kiek mamuciu pradziugintu ji...
Atsakyti