Man rodos , kad kiekviena skirtingai tą kalendorių supranta ir skaičiuoj savaip
. Vienos prie metų prideda 9 mėnesius, kitos 9 metus
, vienos atsižvelgia, kad po 9 mėnesių amžius keisis , kitos ne..... žodžiu dabar neišsiaiškinsim
kas kaip nori, tas taip ir mato .

Su pirmąja atitiko, dukrytė, o dabar rodo vėl dukrytę
matysim

QUOTE(Buba @ 2008 11 10, 11:27)
Man rodos , kad kiekviena skirtingai tą kalendorių supranta ir skaičiuoj savaip
. Vienos prie metų prideda 9 mėnesius, kitos 9 metus
, vienos atsižvelgia, kad po 9 mėnesių amžius keisis , kitos ne..... žodžiu dabar neišsiaiškinsim
kas kaip nori, tas taip ir mato .

Niu tikrai kad kekwiena ka nori ta mato

man neatitiko

na man rodo mergaite, palauksim ir pamatysim kas bus
, nors dariausi kazkoki kt testa tai pamenu kad rode berniuka

QUOTE(geguzevasaris @ 2008 10 29, 19:30)
Papildyta:
QUOTE(Buba @ 2008 10 29, 17:21)
Na žinokit patikrinau 12 jau gimusių vaikučių
, tai gaunasi 11:1 kalendoriaus naudai. Žodžiu tik vienas vaikelis lytį "supainiojo" 

Norejau paklausti, o kaip jus pridedat tuos 9 menesius? Ar pavyzdziui
, 24+9 ar kaip kitaip?

Jeigu as viska teisingai paskaiciavau, tai lygtai abu vaikiuku lytis sutampa su kalendoriumi

Dar man va sitoks kinieciu kalendorius patinka - http://malchika.net/planer.php
Siame kalendoriuje irgi mano vaikiuku lytis sutapo, beje ir abieju draugiu irgi

Pastebejau, kad pagal abu kalendorius man jau greit labai daug sansu tureti mergyte

QUOTE(jukka @ 2008 11 13, 23:19)

Jeigu as viska teisingai paskaiciavau, tai lygtai abu vaikiuku lytis sutampa su kalendoriumi

Dar man va sitoks kinieciu kalendorius patinka - http://malchika.net/planer.php
Siame kalendoriuje irgi mano vaikiuku lytis sutapo, beje ir abieju draugiu irgi

Pastebejau, kad pagal abu kalendorius man jau greit labai daug sansu tureti mergyte

Su mazaja man sutapo

QUOTE(Neryte @ 2008 11 14, 11:10)
Su mazaja man sutapo
,didziosios negaliu patikrinti,nera tokiu metu
.Idomu kaip kitoms mamytems 

Sveikos mamutes,
na man atitiko, tik va atsitiko vienas dalykas, patikrinau savo pirmagimes pradejimo metus ir norima lyti pasirinkau berniuka, man parode, kad spalis tinkamas berniukui pradeti, tada pasirinkau mergaite, pasirodo spalis yra tinkamas ir mergaitei pradeti.....
hm....... nelabai tikeciau tokiais kalendoriais
QUOTE(Okei @ 2008 08 28, 08:36)
Man rodo, kad mergaite o ultragarsas ir mano nuojauta teigia - berniukas 
Matyt aš tas 1% nes neatitinka

Matyt aš tas 1% nes neatitinka

man ir rodo kad mergaite palei kalendoriu,o ultragarsas jau tris kartus patvirtino kad berniukas,sitas kalendorius nesamone

Net nezinau ar esu tiesiog laimingas zmogus, kuris visa gyvenima gauna ko nori ar tiesiog nuojauta........
Kai laukiausi pirmagimio, jauciau, kad turesiu mergaite... musu seimoje (is mano puses) gimsta tik mergaites, tad net ir neisivaizdavau ir nesvarsciau tokios galimybes kaip berniuko atejimas i musus seima. Taip ir buvo.
Si karta, laukiuosi jau 20 sav., jauciau, kad turesiu berniuka, na tiesiog nuojauta.... net ir pilveli vis vadindavom su vyru zirnelis arba Kaspariukas, planuojamas kudikio vardas (dar gali keistis). Praeita penktadieni (11.07) i musu ofisa uzejo mociute tokia zila ir sako 'gal zoleliu norit vaistiniu', o as kaip ir mandagiai atsisakiau, tada ji sako ' susilauksite sveiko sunelio', tai net zaktelejau, paklausiau kodel berniuko, o ji trumpai save apibudino ''40 metu dirbau akusere ir mane visi ragana vadindavo, nes paziurejusi i besilaukiancia mergina atspedavau kas gims, ir ne karto nesuklydau''. Patikekit apstulbau. Ir tas uzdejo man paskutini taska -BERNIUKAS.
11.12 diena-treciadieni, ejau i Mazylio gimdymo namus darytis ultragarso, kur dazniausiai jau matosi lialiaus lytis. Gydytojas paklause ar noreciau suzinoti kas gims, pasakiua, kad jau zinau, sakau ' berniukas', o jis nustebo ir klausia is kur zinau, juokais atsakiua, kad ragana isbure, o jis tik parvirtino ir parode gan nemaza pimpaliuka, vyras tai net apsiverke, o as kaip ir rami buvau, nes zinojau, kad berniukas bus
Stai tokia mano istorija
Beje, kaip gailiuosi, kad nezinau kaip rasti sita zolininke mociute, kiek mamuciu pradziugintu ji...
Kai laukiausi pirmagimio, jauciau, kad turesiu mergaite... musu seimoje (is mano puses) gimsta tik mergaites, tad net ir neisivaizdavau ir nesvarsciau tokios galimybes kaip berniuko atejimas i musus seima. Taip ir buvo.
Si karta, laukiuosi jau 20 sav., jauciau, kad turesiu berniuka, na tiesiog nuojauta.... net ir pilveli vis vadindavom su vyru zirnelis arba Kaspariukas, planuojamas kudikio vardas (dar gali keistis). Praeita penktadieni (11.07) i musu ofisa uzejo mociute tokia zila ir sako 'gal zoleliu norit vaistiniu', o as kaip ir mandagiai atsisakiau, tada ji sako ' susilauksite sveiko sunelio', tai net zaktelejau, paklausiau kodel berniuko, o ji trumpai save apibudino ''40 metu dirbau akusere ir mane visi ragana vadindavo, nes paziurejusi i besilaukiancia mergina atspedavau kas gims, ir ne karto nesuklydau''. Patikekit apstulbau. Ir tas uzdejo man paskutini taska -BERNIUKAS.
11.12 diena-treciadieni, ejau i Mazylio gimdymo namus darytis ultragarso, kur dazniausiai jau matosi lialiaus lytis. Gydytojas paklause ar noreciau suzinoti kas gims, pasakiua, kad jau zinau, sakau ' berniukas', o jis nustebo ir klausia is kur zinau, juokais atsakiua, kad ragana isbure, o jis tik parvirtino ir parode gan nemaza pimpaliuka, vyras tai net apsiverke, o as kaip ir rami buvau, nes zinojau, kad berniukas bus

Stai tokia mano istorija
Beje, kaip gailiuosi, kad nezinau kaip rasti sita zolininke mociute, kiek mamuciu pradziugintu ji...