Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukas ar mergaitė?

Man visi kalendoriai,nuojautos,nestumo zenklai rode,kad mergyte...bet pasirodo 6men nestuke.gif ,visame grazume berniukas...tad dabar netikiu tokiais dalykais smile.gif
Atsakyti
mano visi tradiciniai pozymiai labiau atitiko i berniuko...
mes labai norejom mergytes ir... echo parode kad lig ir mergyte!!! ax.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Man visi skaiciavimai rode mergaite, rik va ta rusiska lentele parode berniuka, o is tikruju ir yra berniukas, per eco jau net du kartus mate thumbup.gif
Atsakyti
na mano vyresneliui rode berniuka o mazelis turejo buti mergaite lotuliukas.gif
Atsakyti
Man rodo mergaite, o kai ziurejo per echoskopa, sake 65 proc. berniukas g.gif
Labai jau idomu kas ten slepiasi wub.gif
Atsakyti
Man rodo mergaite, o per echo sake, kad 65 proc. berniukas g.gif
Oj, kaip idomu kas ten slepiasi wub.gif
Atsakyti
Man abi lentelės rodo, kad bus mergaitė wub.gif
Atsakyti
http://www.ill.ru/cg...m.malefemale.pl
Atsakyti
Paziūrėjai ta kiniečių kalendorių biggrin.gif ir pažiūrėjau mamyčių pasisakymus forumo pradžioje, tai jausmas toks, kad 99 proc. kalendorius klysta biggrin.gif Man pirma mergytė atitiko, dabar irgi panelę rodo, žiūrėsim, kas ten toks gyvena smile.gif
Atsakyti
man rodo berniuka smile.gif nors norciau mergaites 4u.gif ax.gif na bet nemanau kad tai tiesa,gali buti gal tik sutapimai ax.gif nors kas cia zino lotuliukas.gif nestuke.gif
Papildyta:
o kaip laukiu laukiu nestuke.gif idomu kas ten pas mane pilvelyje gyvena nestuke.gif ax.gif
Atsakyti
[Man su pirmagimiu nepasitvirtino, pagal kal mergaaite, o yra berniukas, ta ir jauciau ir labai tuo dziaugiuos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Loli* @ 2008 08 27, 20:26)
Smagu paspėliot  4u.gif , ypač kai pilvelio gyventojas (-a) nenori pasirodyti  tongue.gif .
Man rodo mergytę, kurios labai labai norėčiau. Todėl noriu tikėt, šis kalendorius nemeluoja.  ax.gif Bent jau pirmagimį mano teisingai rodo  thumbup.gif .

Žaidimas visgi tai lotuliukas.gif . Nėr mergytės schmoll.gif , tik į mergytę panašus berniukas lotuliukas.gif .
Atsakyti