Įkraunama...
Įkraunama...

Pamiršau išgerti tabletę

QUOTE(Ms.Varlė @ 2015 08 18, 12:15)
Sveikos, pirmą kartą pamiršau išgerti laiku tabletę. Visada geriu 21 val., pamirštą tabletę išgėriau ką tik, taigi praėjo daugiau negu 12 val. Vakar turėjau gerti pirmą antros savaitės tabletę. Lapelyje rašo, kad pamiršus laiku išgerti tabletę antrąją savaitę poveikis nesumažėja, bet man vis tiek neramu. Norėjau pasiklausti gal ir Jums taip buvo, ar tikrai galima mylėtis be papildomos apsaugos ar vis dėlto nerizikuoti? Ačiū už atsakymus!

Man taip buvo. Mano gine vistiek liepe pasidaryt nestumo testa, kai pas ja nuejau, nes sake, kad visgi yra tikimybe pastoti, nors ir menka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amélie de Montmartre: 18 rugpjūčio 2015 - 13:58
Sveikos 4u.gif Turiu klausima, kiek perskaiciau komentaru tai neradau panasaus atvejo. Geriu KT Qlaira, pamirsau isgerti 7 d tablete, tai cia pirmos savaites pabaiga. Isgeriaus sekanti ryta tik pabudusi. Praejo 4 dienos ir susirgau. Pradejo tepliotis. Nebezinau ka daryti, ar gerti toliau ar daryti 7 dienu pertrauka laukti menstruaciju ir pradeti is naujo ? Nes informaciniame lapelyje neradau tokios info, ka daryti, jei pamirsus isgerti tablete po keliu dienu susergama ??? verysad.gif help.gif
Atsakyti