Įkraunama...
Įkraunama...

Pamiršau išgerti tabletę

QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 10 14, 10:26)
Sveikos,
Geriu etindros, bet treciaja savaite (vakar) pamirsau tablete. Isgeriau siandien ryte, bet velavau jau 11 valandu...
Planuoju kita pakuote gerti is karto po sitos t.y. nedaryti jokios pertraukos, kad isvengciau pastojimo.
Ar buvo kuri nors, kuri pastojo pamirsus tablete 3 savaite, nors taike viena is tu dvieju metodu, norint isvengti nestumo?
Paguoskit, ka?
Galvoju pasidaryti nestumo testa uz kokios savaites, kad paranoja maziau kamuotu  biggrin.gif .

Vėliau biškį testą daryk. Pas mane panašiai buvo, pamiršau kažkuriuo metu 2sav.pačiam gale-3sav.pradžioj. Kad pamiršau supratau tik baigdama pakuotę, pamačius, kad pagal programėlę telefone neturi būt nei vienos tab būt likusios, o lapelyje 1 buvo.. doh.gif Kadangi variau iš eilės net nepamačiau, kad ne tos dienos geriu kasdien... galvojau krisiu negyva, nes kaip tik tuo metu su draugu prieš išvykstant man į kelionę pasiautėjom doh.gif Dariausi testą po 2-3sav. nuo tos praleistos tabletės kažkur.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 10 14, 23:19)
Dariausi testą po 2-3sav. nuo tos praleistos tabletės kažkur.

Gerai pavarei biggrin.gif .
Man per tas dvi savaites plaukai nuo streso prades slinkti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Vakar pamiršau išgerti 17 tabletę ("Logest"), šiandien atėjus metui gerti, išgėriau dvi, tačiau pavėlavus 24 val. trečią savaitę yra rekomenduojama be pertraukos pradėti naują pakuotę, ko daryti aš nenorėčiau, nes esu tai bandžiusi ir savijauta buvo prasta...
Tad ar būtų nepatikima pabaigti pakuotę ir daryti pertrauką kaip įprasta? Galbūt KT išlieka veiksmingi, tačiau vaisto gamintojas vengia atsakomybės? Galbūt ne visi informaciniame lapelyje pateikti variantai yra palankiausi moters sveikatai? Ar teko susidurti ar išbandyti "išimtis"?

Iš anksto dėkoju už patarimus! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine_ramune @ 2015 04 22, 00:44)
Sveikos,
Vakar pamiršau išgerti 17 tabletę ("Logest"), šiandien atėjus metui gerti, išgėriau dvi, tačiau pavėlavus 24 val. trečią savaitę yra rekomenduojama be pertraukos pradėti naują pakuotę, ko daryti aš nenorėčiau, nes esu tai bandžiusi ir savijauta buvo prasta...
Tad ar būtų nepatikima pabaigti pakuotę ir daryti pertrauką kaip įprasta? Galbūt KT išlieka veiksmingi, tačiau vaisto gamintojas vengia atsakomybės? Galbūt ne visi informaciniame lapelyje pateikti variantai yra palankiausi moters sveikatai? Ar teko susidurti ar išbandyti "išimtis"?

Iš anksto dėkoju už patarimus!  drinks_cheers.gif

Na tuomet reikėjo rinktis kitą variantą - iškart daryti 7d pertrauka su praleistų tablečių diena. Nemanau,kad verta išradinėti dviratį,geriau laikytis kt info lapelio taisyklių 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Geriu kontraceptinės tabletes jau 6 mėnesius. Menėsines visada prasidėdavo laiku, ta pačią dieną ir panašią valandą. Paskutinėje savo kontraceptikų pakuotėje, aš neišgeriau pačioje pradžioje trijų tablečiu doh.gif , turėjau lytinių santykių, likusias sugėriau tvarkingai. Šiandien dieną turėjau sulaukti savo menėsinių,bet jų nesulaukiu, skaudą krūtinę, pučia pilvą. Kaip manote ar dėl tu neišgertų tablečių pakuotės pradžioje menesinės gali šiek tiek veluoti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte133 @ 2015 06 15, 22:12)
Sveikos. Geriu kontraceptinės tabletes jau 6 mėnesius. Menėsines visada prasidėdavo laiku, ta pačią dieną ir panašią valandą. Paskutinėje savo kontraceptikų pakuotėje, aš neišgeriau pačioje pradžioje trijų tablečiu  doh.gif , turėjau lytinių santykių, likusias sugėriau tvarkingai. Šiandien dieną turėjau sulaukti savo menėsinių,bet jų nesulaukiu, skaudą krūtinę, pučia pilvą. Kaip manote ar dėl tu neišgertų tablečių pakuotės pradžioje menesinės gali šiek tiek veluoti?  unsure.gif

paqidaryk nestumo testa geriau. Praleidus tris tabletes tikrai galima pastoti.
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 06 17, 17:22)
paqidaryk nestumo testa geriau. Praleidus tris tabletes tikrai galima pastoti.

Testas ryskiai teigiamas, bet pradejau kraujuoti rudai, pries kelias dienas buvau pas ginekologe, ir nieko nemate gimdoje per echoskopa, rytoj einu pas kita. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte133 @ 2015 06 22, 16:10)
Testas ryskiai teigiamas, bet pradejau kraujuoti rudai, pries kelias dienas buvau pas ginekologe, ir nieko nemate gimdoje per echoskopa, rytoj einu pas kita. sad.gif

siek tiek kraujuoti galima net ir esant nestumui.
Atsakyti
Sveikos gal galetu kasnors ir man patarti, nes itariu, kad pjaunu gryba. Pirma karta pradejau gert KT, dabar geriau 3 pakuote, taciau pamirsau isgerti tablete, geriu vakare 21 val. o prisiminiau tik kita diena apie 10 val. ryto tai pavelavau apie 13 val. zodziu as ryte isgeriau ta praleista tablete o vakare kaip ir priklauso geriau toliau, taciau eme ir prasidejo menesines, toliau geriau kaip iprasta tas tabletes, bet tas kraujavimas nepraejo tai galvoju nebegersiu tu tableciu ir prasides menesines, o po ju nebevartosiu KT (sunku atsimint isgert, todel rinksiuos kita apsaugos buda) taip ir padariau, taciau iprastai dienos trukdavo apie 7 dienas, o dabar jau 6 diena ir galo nematyti, o jei dar pridet tas dienas, kai geriau KT tai gaunasi apie 10 dienu ir tikrai nesibaigia. ar man jau eit pas daktare ar laukt gal dar susitvarkys viskas doh.gif

Atsakyti
Sveikos, pirmą kartą pamiršau išgerti laiku tabletę. Visada geriu 21 val., pamirštą tabletę išgėriau ką tik, taigi praėjo daugiau negu 12 val. Vakar turėjau gerti pirmą antros savaitės tabletę. Lapelyje rašo, kad pamiršus laiku išgerti tabletę antrąją savaitę poveikis nesumažėja, bet man vis tiek neramu. Norėjau pasiklausti gal ir Jums taip buvo, ar tikrai galima mylėtis be papildomos apsaugos ar vis dėlto nerizikuoti? Ačiū už atsakymus!
Atsakyti
QUOTE(Ms.Varlė @ 2015 08 18, 13:15)
Sveikos, pirmą kartą pamiršau išgerti laiku tabletę. Visada geriu 21 val., pamirštą tabletę išgėriau ką tik, taigi praėjo daugiau negu 12 val. Vakar turėjau gerti pirmą antros savaitės tabletę. Lapelyje rašo, kad pamiršus laiku išgerti tabletę antrąją savaitę poveikis nesumažėja, bet man vis tiek neramu. Norėjau pasiklausti gal ir Jums taip buvo, ar tikrai galima mylėtis be papildomos apsaugos ar vis dėlto nerizikuoti? Ačiū už atsakymus!

O tai papildomos apsaugos naudojimas sukeltų tiek nepatogumų, kad nusvertų ramybę?
Atsakyti
QUOTE(Pilango @ 2015 08 18, 14:12)
O tai papildomos apsaugos naudojimas sukeltų tiek nepatogumų, kad nusvertų ramybę?

Nesukeltų, ačiū wink.gif
Atsakyti