Įkraunama...
Įkraunama...

CATRICE kosmetika

Gal žinot ar būna tokių tik juodos spalvos?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 05 28, 19:12)
user posted image

Tikrai būna, tik nepasakysiu, kokio juodumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2010 05 28, 20:54)
Tikrai būna, tik nepasakysiu, kokio juodumo smile.gif

Nes Catrice puslapyje rašo, parodyti tik rudi, juodos kaip ir nemačiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 05 29, 12:01)
Nes Catrice puslapyje rašo, parodyti tik rudi, juodos kaip ir nemačiau  g.gif

ju lankstinuke maciau, kad yra ir juodos spalvos mirksiukas.gif
noriu ir as ji isbandyti ax.gif
Atsakyti
Gal kuri Klaipėdoje užmatėt iš Nude kolekcijos užsilikusius tuos dvipusius akių pieštukus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 05 28, 17:12)

Aš LT stenduose nesu mačiusi. Tik šviesesnį ir tamsesnį rudus.
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 05 29, 16:12)
Gal kuri Klaipėdoje užmatėt iš Nude kolekcijos užsilikusius tuos dvipusius akių pieštukus? rolleyes.gif

nemaciau piestuku butent, bet nude kolekcijos maciau zardes eurokose, gal ten dar rasit? itariu kad ten almost teritorija, gal daugiau pasakys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2010 05 29, 23:33)
nemaciau piestuku butent, bet nude kolekcijos maciau zardes eurokose, gal ten dar rasit? itariu kad ten almost teritorija, gal daugiau pasakys  lotuliukas.gif

nifiga Almost teritorija ne ten tongue.gif į tą pusę važiuoju tik tada, kai pasako, kad ten yra kažko gero ir pigiau eurokose mirksiukas.gif o šiaip mano teritorija yra studlendas, nes prie univerkės, arba akropolis, nes šalia namų. taip kad va tongue.gif
žardės eurokose buvau gal prieš savaitę ir ten gal ir mačiau tų pieštukų dar. kažkada mačiau ir akropoly, bet senokai bebuvau, gal nebėra...
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 05 30, 12:08)
nifiga Almost teritorija ne ten  tongue.gif į tą pusę važiuoju tik tada, kai pasako, kad ten yra kažko gero ir pigiau eurokose  mirksiukas.gif o šiaip mano teritorija yra studlendas, nes prie univerkės, arba akropolis, nes šalia namų. taip kad va  tongue.gif
žardės eurokose buvau gal prieš savaitę ir ten gal ir mačiau tų pieštukų dar. kažkada mačiau ir akropoly, bet senokai bebuvau, gal nebėra...

O studlende nesimatė jų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 05 30, 12:38)
O studlende nesimatė jų? smile.gif

senokai buvau, nežiūrėjau tuo metu... bet gal šiandien lėksiu iki Studlendo, tai parašyčiau, jeigu ką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 05 28, 17:12)
user posted image

sian nusipirkau si stebukla bigsmile.gif

pirkau spalva Dark brown, tai antakiai atrodo taip user posted image

labai patinka, kad nudazo visus plaukelius, o ne oda kaip iprasti antakiu piestukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 05 30, 13:41)
sian nusipirkau si stebukla  bigsmile.gif

Mm, kaip gražiai atrodo smile.gif ir smagu, jei dažo plaukelius, o ne odą doh.gif nes kai oda nusidažo, ma nieko nėra baisiau doh.gif reikės man nulėkti paieškoti irgi šito daikto smile.gif ir spalvytė nors tamsiai ruda, nėra labai tamsi žiūriu..
Atsakyti