Įkraunama...
Įkraunama...

CATRICE kosmetika

Turėjau laką, kuris džiūsta per 60 sekundžių. Nė velnio jis nedžiūsta per tiek laiko biggrin.gif Bet jau kai nudžiūsta pagaliau tai gražumas wub.gif Blizga ir laikosi gerai. O dabar mačiau naujoj kolekcijoj koks lakų grožis wub.gif Reiks kokį nutvert. Lakų maniakė aš lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 08 24, 12:32)
sveikos merginos labai ieskau klaipedoje catrice nude sensation 1 numerio skaistalu coral pink, gal kas kartais uzmatet kokioj eurokos? praneskit man rolleyes.gif

jau nebereikia ax.gif
Atsakyti
siek tiek is arciau naujoji kolekcija kuri pas mus dar tik bus bigsmile.gif
http://chikarina.blo...unexpected.html
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 08 31, 15:56)
jau nebereikia ax.gif

Kur radot?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 09 05, 14:49)
Kur radot?smile.gif

klaipedoje silutes pl. eurokos jiems buvo taikoma akcija kainavo 5,16lt. Labai grazi spalvyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 09 05, 20:55)
klaipedoje silutes pl. eurokos jiems buvo taikoma akcija kainavo 5,16lt. Labai grazi spalvyte 4u.gif

Ryt gal reiks užsukt, kažin ar berasiu aš g.gif
Atsakyti
Iš Catrice “Carame” kolekcijos šiandien nusipirkau blizgesį- negaliu atsidžiaugti, koks malonus ant lūpų ir kaip lygiai pasidengia wub.gif Nuotraukoj viršutis, realiai spalva ne į violetinumą kaip nuotraukoje, o į ružavumą smile.gif

user posted image

Čia pavyzdžiai iš interneto:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Jzh-: 07 rugsėjo 2010 - 14:23
QUOTE(-Jzh- @ 2010 09 07, 15:16)
Iš Catrice “Carame” kolekcijos šiandien nusipirkau blizgesį- negaliu atsidžiaugti, koks malonus ant lūpų ir kaip lygiai pasidengia  wub.gif  Nuotraukoj viršutis, realiai spalva ne į violetinumą kaip nuotraukoje, o į ružavumą smile.gif

Ant lupu tai labai grazi spalvyte
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2010 09 07, 15:16)
Iš Catrice “Carame” kolekcijos šiandien nusipirkau blizgesį- negaliu atsidžiaugti, koks malonus ant lūpų ir kaip lygiai pasidengia  wub.gif  Nuotraukoj viršutis, realiai spalva ne į violetinumą kaip nuotraukoje, o į ružavumą smile.gif

O gal dar ką bandėt iš naujos kolekcijos? bigsmile.gif
Atsakyti
as tai turiu labai pagirt catrice nagu lakus thumbup.gif siuo metu man jie mylimiausi ax.gif ir spalvos nerealios ir dengiasi gerai ir laikosi puikiai su top coat seche vite,zodziu nebeperku kitu laku tik catrice wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
labai laukiu catrice naujos kolekcijos norisi man tuos naujuosius lupu dazus tickled pink spalva ir bright blush skaistalus irgi tickled pink spalva pabandyti.
va radau nuoroda tu naujuju tickled pink lupdaziu, nors jie lyginami su mac bet man nepanasus g.gif
http://brittas-beaut...ckled-pink.html
bright blush jau pabandytu skaistaliuku spalvos neradau, bet kiek maciau elf yra skaistaliukai tokiu pat pavadinimu gal bus panasi spalvyte mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos uzmaciau kad kur yra tik ocean kolekcijos jos yra parduodamos pigiau, seseliai 3apie 3lt,lupu dazai 4,76lt. Tikriausiai jau greit pasirodys nauja kolekcija kuria laabai noriu isbandyt biggrin.gif
Atsakyti