Turėjau laką, kuris džiūsta per 60 sekundžių. Nė velnio jis nedžiūsta per tiek laiko Bet jau kai nudžiūsta pagaliau tai gražumas Blizga ir laikosi gerai. O dabar mačiau naujoj kolekcijoj koks lakų grožis Reiks kokį nutvert. Lakų maniakė aš
Iš Catrice Carame kolekcijos šiandien nusipirkau blizgesį- negaliu atsidžiaugti, koks malonus ant lūpų ir kaip lygiai pasidengia Nuotraukoj viršutis, realiai spalva ne į violetinumą kaip nuotraukoje, o į ružavumą
Iš Catrice Carame kolekcijos šiandien nusipirkau blizgesį- negaliu atsidžiaugti, koks malonus ant lūpų ir kaip lygiai pasidengia Nuotraukoj viršutis, realiai spalva ne į violetinumą kaip nuotraukoje, o į ružavumą
as tai turiu labai pagirt catrice nagu lakus siuo metu man jie mylimiausi ir spalvos nerealios ir dengiasi gerai ir laikosi puikiai su top coat seche vite,zodziu nebeperku kitu laku tik catrice
labai laukiu catrice naujos kolekcijos norisi man tuos naujuosius lupu dazus tickled pink spalva ir bright blush skaistalus irgi tickled pink spalva pabandyti. va radau nuoroda tu naujuju tickled pink lupdaziu, nors jie lyginami su mac bet man nepanasus http://brittas-beaut...ckled-pink.html bright blush jau pabandytu skaistaliuku spalvos neradau, bet kiek maciau elf yra skaistaliukai tokiu pat pavadinimu gal bus panasi spalvyte
sveikos uzmaciau kad kur yra tik ocean kolekcijos jos yra parduodamos pigiau, seseliai 3apie 3lt,lupu dazai 4,76lt. Tikriausiai jau greit pasirodys nauja kolekcija kuria laabai noriu isbandyt