Įkraunama...
Įkraunama...

CATRICE kosmetika

QUOTE(picco @ 2011 01 04, 19:54)
jie tokie su blizgučiu truputį?
turiu aš. nuostabi pigmentacija. labai patinka man jie, gerai laikosi  4u.gif

manau,kad cia tas pats,kaip ir be kolekcijos pirktumet. tikrai geras pigmentas.kaip uz tokia kaina- tai maloniai nustebino thumbup.gif
Atsakyti
Vakar isigyjau ir labai patenkinta, siandien tepliojausi. Tepasi labai grazai, jokiu miltuku ar pan., matiniai visiskai. tokie kokiu ir norejau wub.gif
user posted image
Taip pat pirkau ir mono rozinius seselius rolleyes.gif Nieko gero, nes ant rankos graziai tepesi, o wat su sepeteliu ant voko nekas, nes kabinasi tokiais lyg gabaleliai, ir nesiskirsto tinkamai. Nelabai man jie ax.gif Virsutinej eileje viduriniai:
user posted image
Atsakyti
Šiandien gavau pranešimą iš Eurokos, kad jau atsirado jų parduotuvėse Urban baroque kolekcija, bet kažkaip praėjau kelis Eurokos ir neteko užmatyt 4u.gif
Atsakyti
[quote=agnite,2011 01 04, 20:37]
Pirštais ar šepetėliu tepate?

paakius ir mazesnius plotelius su pirstais, o jei noriu uzmaskuoti didesni veido ploteli tai paimu skystos pudros sepeteli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 01 05, 18:27)
Šiandien gavau pranešimą iš Eurokos, kad jau atsirado jų parduotuvėse Urban baroque kolekcija, bet kažkaip praėjau kelis Eurokos ir neteko užmatyt  4u.gif

as ir gavau pranesima kad Urban Baroque kolekcija Klaipedoje turetu atsirasti po geros savaites siose parduotuvese:
Catrice ,,Urban baroque“:
Šilutės pl.40a (MEDIA)
Taikos pr.115 (PC"IKI")
Herkaus Manto g. 31
Taikos pr.61 (PC AKROPOLIS)
Herkaus Manto g.84 (PC STUDLENDAS)
Taikos pr.141 (PC BIG)

merginos dar turiu jums klausimeli gal kas kartais naudojate (turite catrice powder blush skaistalus) va tokius
http://www.catrice.e...ouge#BlushBrush
pasidalinkit atsiliepimais (man visai nieko atrodo wild rose ir light burgundy spalvytes) bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 01 05, 18:06)
merginos dar turiu jums klausimeli gal kas kartais naudojate (turite catrice powder blush skaistalus) va tokius
http://www.catrice.e...ouge#BlushBrush
pasidalinkit atsiliepimais (man visai nieko atrodo wild rose ir light burgundy spalvytes) bigsmile.gif

Aš turiu Light Burgundy spalvos skaistalus.
user posted image kairėj
Pirkau, nes pasirodė labai graži ir įdomi spalvytė (lyg ir bordo su rudu ar tai tamsiai violetiniu atspalviu) Šiaip patinka labai, gražiai dengiasi, atrodo labai naturaliai, išlieka ilgai, nenubyra. Liuks thumbup.gif tik reikia turėti omeny, kad tai daugiau šalto atspalvio spalva, tada labiau reikia derinti šešėlius ir lūpų spalvą (šių skaistalų niekaip neįsivaizduoju su pvz. hot pink spalvos lūpdažiu arba koraliniais šešėliais ir pan., kas būtų labiau šiltos spalvos). Todėl pati naudoju rečiau, nes labiau mėgstu šiltų spalvų makiažą, kad ir tuos pačius catrice bright blush skaistalus smile.gif
user posted image
Bet kokybė jų labai nebloga (catrice powder blush light burgundy turiu omeny) drinks_cheers.gif
Dar pamiršau parašyti, kad jie nėra matiniai, turi smulkų žėrėjimą, bet neblizgėjimą, į akis nekrenta, bet labai naturaliai ir gražiai atrodo. Labai minkšti skaistalai, vienu šepetėlio brūkštelėjimu nemažai pasiima, bet padauginti jų sunku, nes nėra labai ryškūs ar super pigmentuoti. Tai tiek žinių biggrin.gif
P.S. laukiu Urban baroque kolekcijos, vieną lūpdažį nusižiūrėjau ir gal tą pudrą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild-One: 05 sausio 2011 - 21:28
QUOTE(Wild-One @ 2011 01 05, 22:19)
Aš turiu Light Burgundy spalvos skaistalus.
user posted image kairėj
P.S. laukiu Urban baroque kolekcijos, vieną lūpdažį nusižiūrėjau ir gal tą pudrą.

dekui uz issamu atsakyma 4u.gif 4u.gif as tai is Urban baroque kolekcijos esu nusiziurejus seselius ir lupdazius, kazko man ta pudra nelabai bent jau is swatchu reiks gyvai viska isbandyt g.gif bigsmile.gif

o kokia kaina yra tu light burgundy skaistalu? biggrin.gif
Atsakyti
aš turiu tuos pirmuosius skaistalus. jie vadinasi "wild rose". na gan neblogi, tik reikia kiek daugiau su šepetėliu patrinti, kad matytųsi spalva . turi šiek tiek blizgučių, tačiau atrodo gražiai ir natūraliai. šiuo metu šiuos skaistalus naudoju kasdien ir esu patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2011 01 06, 21:38)
aš turiu tuos pirmuosius skaistalus. jie vadinasi "wild rose". na gan neblogi, tik reikia kiek daugiau su šepetėliu patrinti, kad matytųsi spalva . turi šiek tiek blizgučių, tačiau atrodo gražiai ir natūraliai. šiuo metu šiuos skaistalus naudoju kasdien ir esu patenkinta.

ir sita spalvyte mane vilioja blush2.gif (gal prisimenat kiek jie kainavo?)

ateinu su naujienom apie Urban Baroque bigsmile.gif kol kas dar jos nematyti, bet jau zinau kainytes
Catrice Urban Baroque kolekcija wub.gif
seseliai 13,5lt
lupu dazai 13,9lt
pudra 15,9lt
pudros sepetelis 16,9 lt
nagu lakas 7,9lt
va dar nuorodele daugiau apie sia kolekcija pasiskaityt ir kokiose visuose miestu Eurokos ji bus bigsmile.gif
http://www_eurokos_l...0/articleid/730
Atsakyti
Apžiūrėjau aš tą kolekciją. Šepetėlis gražus, bet turiu įtarimą, kad nelabai patogus naudoti. Kiek supratau jis skirtas shimeriui, tada gal ir nieko smile.gif Ta pudrytė nieko gero. Pavienių blizgaliukų mišinys. Lūpų dažai irgi kažkaip ne itin sužavėjo. Akių šešėlių spalvos nelabai patiko. Tiesa sakant patiko viena, bet ne tiek, kad pirkčiau dvi spalvas dėl vienos biggrin.gif Nagų lakai labai labai wub.gif Spalvų gražumas wub.gif Jie visi turi blizgučių, bet tokių vos vos matomų prie tam tikro apšvietimo.
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 01 06, 19:31)
Wild-One, kokia kaina tų Light burgundy skaistaliukų? Labai patiko spalvytė jų  wub.gif Man išvis tinka ir patinka tokie šaltesni atspalviai, tai manau šie super tiktų  ax.gif

QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 01 06, 20:20)
dekui uz issamu atsakyma 4u.gif  4u.gif  as tai is Urban baroque kolekcijos esu nusiziurejus seselius ir lupdazius, kazko man ta pudra nelabai bent jau is swatchu reiks gyvai viska isbandyt g.gif  bigsmile.gif
o kokia kaina yra tu light burgundy skaistalu? biggrin.gif

Kainos nebepamenu, senokai jau pirkau šiuos skaistalus 4u.gif
Dar mąstau apie pudros šepetėlį, nes Catrice šepetėliai neblogi visai, turiu kabuki, skaistalų ir šešėlių šepetėlius. Ir priekaištų neturiu, tad galvoju, vietoj tos illuminating pudros imti geriau šepetėlį pudrai rolleyes.gif Ir šešėliai atrodo gražūs, bus matyti,kaip atrodys "gyvai" smile.gif bet šiaip kažko panašaus ir laukiau, daugiau švelnių, pastelinių tonų, o ne tų jau spėjusių atsibosti "vamp" stiliaus sidabro blizgučių, tamsiai raudonos ar violetinės ax.gif
Atsakyti
Iš kažkas apie šitą pudrą labai gerai atsiliepė kažkada.Ar tokia pati nuomonė ir po kurio laiko? ax.gif
user posted image
Atsakyti