Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

sveikos orchideju aukos... biggrin.gif 4u.gif nepabuvau cia 3 dienas, a jau nauja tema baiget ypuset.. blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 08 31, 23:54)
sveikos orchideju aukos... biggrin.gif  4u.gif  nepabuvau cia 3 dienas, a jau nauja tema baiget ypuset.. blink.gif  biggrin.gif

Na,zinai kaip buna... blush2.gif rolleyes.gif ,kas ryta vis kazkoki nauja dalyka pastebi ant augintiniu,tai mintis kokia galvon sauna... tongue.gif .O pvz as zadu jus ateinancios savaites eigoje juokinti su ypatingais mano kiminu gaminimo ypatumais.(vos tik pabaigsim darbus laukuose,tai ir kibsiu) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif OT
Papildyta:
Debesyte,kaip bulviakasis kaime praejo?Jau,kad praktiniu igudziu igyjai,gal saku atvarykit,tamsta,prasom iki manes.Savaites begyje ir pradedam kasima.bulvikiu turiu nedaug(tik 1 ha) group.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 08 31, 19:04)
Jei statysi su keramikiniais vazoneliais ant parketo, tai sugadinsi parketa. Man parketo meistras paaiskino, kad negalima deti keramikos tiesiai, nes po jais buna dregna ir parketas tamseja. Todel pas mane ant parketo stovincios geles turi plastikines lekstutes g.gif

sita tai as zinau ir kitos stovi su plastmasinem lekstutem geles, bet vat orches istatytos i molinius spec vazonus, bet jie juk dregmes negauna, visada sausi g.gif tai manau nieko baisaus g.gif

QUOTE(katininke @ 2008 08 31, 19:37)
Na, ar susibegsim pasirodyti ar bent pasiziureti?

na jau as tai toki toli nevarysiu schmoll.gif nes spalio men varysiu in santariskes, tai reik taupytis pinigeliu ax.gif

QUOTE(merga @ 2008 08 31, 22:14)
Dabar aisku koks viesulu pro mano namu Ermitazan pute lotuliukas.gif  lotuliukas.gif (pasirodo cia Rena ) tongue.gif  lotuliukas.gif

tikiuosi neuzpuuuute biggrin.gif tongue.gif

QUOTE(merga @ 2008 08 31, 22:23)
Renute,o tu,tikrai izadus  del geliuku pardziu iki Kaledu davei??????? ohmy.gif
As tai tikra ligone ant to reikalo esu,jei neperkti,tai bent pavepsoti ikisu savo ilga nosi laugh.gif

aha, nedrasiai, bet daviau doh.gif
na pavepsoti ir man gal leis lotuliukas.gif

QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 31, 22:27)
O man jau ne tik geliu manija, bet ir tortu, pyragu kepimas...  doh.gif

oi, kaip man gerai rolleyes.gif pas mus niekas ju nevalgo, tai ir kepineti ner ko thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Debesiene @ 2008 08 31, 23:54)
sveikos orchideju aukos... biggrin.gif  4u.gif  nepabuvau cia 3 dienas, a jau nauja tema baiget ypuset.. blink.gif  biggrin.gif

kaip sekas g.gif gal vel kokia auka nusiziurejus pirkimui biggrin.gif

QUOTE(merga @ 2008 09 01, 00:10)
Debesyte,kaip bulviakasis kaime praejo?Jau,kad praktiniu igudziu igyjai,gal saku atvarykit,tamsta,prasom iki manes.Savaites begyje ir pradedam kasima.bulvikiu turiu nedaug(tik 1 ha) group.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kaip gerai, kai pas mane visi kaimai baiges, tai nereik terliotis su tom bulbom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katininke @ 2008 08 31, 12:50)
RENA, sveika sugryzus  clap.gif

Mergickos, Jusu pirkiniai nerealus  thumbup.gif

Vakar visa vakara skaiciau orchidee.ru ir visai pasimeciau - kai kuri info visiskai priestarauja mano isitikinimams. Pvz. dendrikus noblikus prazydinti galima tik juos palaikius saltai ( +6 - 15). Negi i saldytuva dabar as juos sukisti turesiu ?  biggrin.gif
Ir dar raso, kad phaliku nereikia purksti, uztenka karsto duso.

Del phaliku, tai butu gerai, man maziau klapato  wink.gif

Tai kuo tiketi? O gal Rusijoje kitokios gamtines - kambarines salygos? 

rolleyes.gif

kad nobiliukus reikia palaikyt saltai, kad zydetu, tai teisybe mirksiukas.gif ir raso ne tik sitam puslapy. apie tai dar skaiciau kazkokiam angliskam puslapy, tik nepamenu kokiam blush2.gif ir dar buvo ideta nuotrauka, kur nobilis visas apledejes blink.gif
Atsakyti
QUOTE(katininke @ 2008 08 31, 18:57)
Saunuole  thumbup.gif

Dar ir kaip draugauja, jos tarpusavyje susikuria mikroklimata. Buriui orchyciu yra daug smagiau ir saugiau  drinks_cheers.gif

dekui uz atsakyma, reiskia, ir man sakes del orchideju bus blush2.gif tiek graziu matau ir isu noriu, tik dabar dar neturiu kur statyt ax.gif

QUOTE(Lietuva @ 2008 08 31, 20:54)
ooo, nu ir gražuolę gavai dovanų - šitiek daug žiedų. man asmeniškai baltos - pačios gražiausios  thumbup.gif

man irgi jos labai grazios ir dar zalsvos ir dar alyvines, nu vienu zodziu, visos man grazios lotuliukas.gif

QUOTE(katininke @ 2008 08 31, 23:11)
Tikrai nenuodingos. Kinieciai kai kuris rusis netgi valgo.
Pas mane katinai phaliko ziedus buvo surije ir nieko.
100 proc. nuodinga yra difenbachija, galiu papasakoti kaip reikalui esant  panaudoti galima  bigsmile.gif

mano katinai orchideju neliecia, nors i kitas kesinasi geles, net i difenbachijas lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif
Su rugsėjo 1-ąja mūsų mokinukes, studentes ir, žinoma, mokytojas biggrin.gif Sveikinu ir mamytes, kurios pagaliau gali džiaugtis ramiais rytais su kava ir SM, nes vaikai jau irgi savo "darbe" thumbup.gif

Oi merginos, su tom minimukėm kur čia džiaugėtės, beveik širdies aritmiją įsivariau ohmy.gif karsta.gif Nu jau toookios gražutės blush2.gif wub.gif vat atsibusiu iki galo ir varysiu akropolio tikrint, bo mačiau jog MB pinigėlių paliko tongue.gif
Merga nipiriživai, jei susišvies jog mamos ūkį per mažai darbo buvo, tai ir pas tavi atpūsim biggrin.gif
o dėl keraminių vazonėlių tai jie dar ir paviršių braižo, nu bet pvz. po manaisiais yra guminiai rutuliukai paklijuoti, tad jokių nesusipratimų schmoll.gif
Atsakyti
Labas visoms,

as cia toki nuobodu ir tikriausiai atsibodusi klausimeli turiu blush2.gif
Pries tris menesius gavom dovanu zydinti phalika. Pries pora savaiciu numete paskutinius ziedelius. Siaip su juo viskas tvarkoje, tik, mano nuomone, vazonelyje laaabai daug saknu priaugo, nes visos sieneles jau apraizgytos. Gal man ja persodinti i didesni vazona? Ar jai taip ten visai gerai?
Atsakyti
QUOTE(uk1 @ 2008 09 01, 08:39)
Labas visoms,

as cia toki nuobodu ir tikriausiai atsibodusi klausimeli turiu  blush2.gif
Pries tris menesius gavom dovanu zydinti phalika. Pries pora savaiciu numete paskutinius ziedelius. Siaip su juo viskas tvarkoje, tik, mano nuomone, vazonelyje laaabai daug saknu priaugo, nes visos sieneles jau apraizgytos. Gal man ja persodinti i didesni vazona? Ar jai taip ten visai gerai?

orchei svarbiausia po pirmo gerai šaknų prileist įsitvirtint augimo vietoj, o tada jinai gal ir apie žiedus pagalvos, tad jei puvinių nėra,substratas dar nesutrešęs ir vazono nesulaužė, nėra jokio reikalo persodinėt irnesakyk.gif
Atsakyti
labas rytas ,SU RUGSEJO 1-JAJA....
aciu jums visoms uz issamius atsakymus 4u.gif
gyvens grozybes miegamajame
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2008 09 01, 08:52)
orchei svarbiausia po pirmo gerai šaknų prileist įsitvirtint augimo vietoj, o tada jinai gal ir apie žiedus pagalvos, tad jei puvinių nėra,substratas dar nesutrešęs ir vazono nesulaužė, nėra jokio reikalo persodinėt irnesakyk.gif

4u.gif 4u.gif

Su rugsejo 1d

QUOTE(rena @ 2008 09 01, 01:20)
tikiuosi neuzpuuuute biggrin.gif  tongue.gif
aha, nedrasiai, bet daviau doh.gif
na pavepsoti ir man gal leis lotuliukas.gif

Nupute,nupute,bet ne mane lotuliukas.gif ,o mano gladijoles(ot padalos,kai pagausiu ta kas nupute,tai taip papusiu,kad maza nepasirodys)
O mes su bulbikem,tikiuosi,kad iki savaitgalio baigsim smile.gif
Atsakyti
na ysigijau tokia... biggrin.gif tik foto is interneto, nes savo neberandu... g.gif
Papildyta:
QUOTE(merga @ 2008 09 01, 00:10)
Na,zinai kaip buna... blush2.gif  rolleyes.gif ,kas ryta vis kazkoki nauja dalyka pastebi ant augintiniu,tai mintis kokia galvon sauna... tongue.gif .O pvz as zadu jus ateinancios savaites eigoje juokinti su ypatingais mano kiminu gaminimo ypatumais.(vos tik pabaigsim darbus laukuose,tai ir kibsiu) lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif OT
Papildyta:
Debesyte,kaip bulviakasis kaime praejo?Jau,kad praktiniu igudziu igyjai,gal saku atvarykit,tamsta,prasom iki manes.Savaites begyje ir pradedam kasima.bulvikiu turiu nedaug(tik 1 ha) group.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

cia mane kvieti y bulvekasi? blink.gif be problemu... thumbup.gif
a mes teviskej bulviu nekasem... tongue.gif buvom metinese, a po to tinginiavom... vacation4.gif
Atsakyti
Su rugsejo pirmaja 4u.gif

QUOTE(dziunka @ 2008 09 01, 08:54)
gyvens grozybes miegamajame

o as kazkaip miegamajam jokiu geliu nelaikau schmoll.gif nes jame tik miegot ateinam, o siaip gyvenimas verda svetainej, tai as ten viska ir tempiu doh.gif bet vakar pasiziurejau tokia misraine jau gaunas, reiks ciuju peristroika daryt g.gif

gal i miestuka uzsuktumet blush2.gif ax.gif
http://gedzocity.myminicity.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 01 rugsėjo 2008 - 08:04