Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Capricorn @ 2008 09 02, 19:05)
1 variantas būt gal ir paprastas, bet manau apdorot dar tektų tą žievę g.gif o tai paskum su kokia kirvarpa parsinešiu, tai man mažai nepasirodys blink.gif
2 variantas būt visai paprastas, pinigėlius pravedi ir lauki siuntinuko...musek reiks užsisakyt g.gif

Pirmas variantas panasiai ir vyksta.
Antrasis paprastesnis ir gerai veikiantis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2008 09 02, 16:05)
1 variantas būt gal ir paprastas, bet manau apdorot dar tektų tą žievę g.gif o tai paskum su kokia kirvarpa parsinešiu, tai man mažai nepasirodys blink.gif
2 variantas būt visai paprastas, pinigėlius pravedi ir lauki siuntinuko...musek reiks užsisakyt g.gif

vienos verda tas zieves, kitos kepa orkaitej biggrin.gif bet man paprasciau uzsisakyt, tik pinigelius pervedi ir po keliu dienu gauni savo siuntini thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pyragiuke: 02 rugsėjo 2008 - 18:13
sakot Ekstrą pirkt? g.gif mano phanelopsiai abu g.gif
Atsakyti
Sveikos,tauskalytes.Nupirkau savo paliukams trasu,bet SHULTSo negavau.Isigijau "SUBSTRAL orchidejoms.Gal kuri naudojat a? g.gif
O rytoj jei jegos leis pradesiu ruosti substrata savom pupytem.Tam reikalui ir fungicigu papirkau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 09 02, 19:08)
aisku, mokslininkai to dar neirode. 

Skalbimo milteliuose sieros yra... unsure.gif Virsutiniams rubams skalbt gal ir nieko.. Bet apatiniu - niekas nepataria.
Atsakyti
Vie.zo...,panos,skalbsim ir veleseim savo ir seiminyksciu drapaneles kultuvem ir muiline guboja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2008 09 02, 19:16)
sakot Ekstrą pirkt? g.gif mano phanelopsiai abu g.gif

Savo phalikam as "Ekstra" naudoju
Papildyta:
QUOTE(merga @ 2008 09 02, 19:28)
Sveikos,tauskalytes.Nupirkau savo paliukams trasu,bet SHULTSo negavau.Isigijau "SUBSTRAL orchidejoms.Gal kuri naudojat a? g.gif
O rytoj jei jegos leis pradesiu ruosti substrata savom pupytem.Tam reikalui ir fungicigu papirkau wink.gif

Nusipirkau "Flortis" ir liuks.
Geles dar gyvos, katinas, kuris palake to skiedinio irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katininke @ 2008 09 02, 19:44)
Geles dar gyvos, katinas, kuris palake to skiedinio irgi  thumbup.gif

O mano katinukas ir palake ir nusimaude vandeny su trasom biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 09 02, 19:47-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 09 02, 19:47)
O mano katinukas ir palake ir nusimaude vandeny su trasom  biggrin.gif

Zydeti katiniukas dar nepradejo? ax.gif

As laukiu nesulaukiu, kol manasis prazydes lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 09 02, 19:47-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 09 02, 19:47)
O mano katinukas ir palake ir nusimaude vandeny su trasom  biggrin.gif

...Ir prazydo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 02, 19:28)

mano gelytes jau baigineja Substral butelaiti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 09 02, 19:56)
mano gelytes jau baigineja Substral butelaiti mirksiukas.gif

Ir kaip supratau,joms patiko biggrin.gif .Na nori maniskes ar ne,bet teks dziaugtis tuo ka turi smile.gif
Atsakyti