Aciu labai!
Tada kol kas nepergyvensiu.
QUOTE(rena @ 2008 09 04, 09:30)
taviškė irgi grazuolė, o dar BALTA
turiu įspėt, kad žinok orchidomanija- yra labai užkrečiama, epidemiškai plintanti virusinė liga. Orchidomanija sukelia virusas (orchideja), kuris pagal savo struktūrą gali būti 3 tipų: A, B, C. A-lengvas, B-vidutinis, C-sunkiausias. Virusai pasižymi savybe keistis (mutuoti), taip atsiranda naujų viruso potipių. Imunitetas, virusui, taip ir neatsiranda.
Orchidomanija, greitai plinta, per trumpą laiką apimdamas didelį žmonių skaičių. Žmogaus imlumas orchidomanijos virusui yra labai aukštas. Užsikrečiama nuo sergančio žmogaus, kuris platina virusą.
turiu įspėt, kad žinok orchidomanija- yra labai užkrečiama, epidemiškai plintanti virusinė liga. Orchidomanija sukelia virusas (orchideja), kuris pagal savo struktūrą gali būti 3 tipų: A, B, C. A-lengvas, B-vidutinis, C-sunkiausias. Virusai pasižymi savybe keistis (mutuoti), taip atsiranda naujų viruso potipių. Imunitetas, virusui, taip ir neatsiranda.
Orchidomanija, greitai plinta, per trumpą laiką apimdamas didelį žmonių skaičių. Žmogaus imlumas orchidomanijos virusui yra labai aukštas. Užsikrečiama nuo sergančio žmogaus, kuris platina virusą.
QUOTE(Salza @ 2008 09 03, 21:28)
Vel uzsiroviau... Ermitaze va kokios Miltonios po 9.99... Ir ka daryt???
Nu kam parodei, kam parodei??? Aš pirkau nežydinčią, už 30 lt
QUOTE(Pagalve @ 2008 09 04, 09:23)
QUOTE(rena @ 2008 09 04, 09:30)
Tai mišinys, leidžiantis palaikyti drėgmę aplink šaknis. Substrato pagrindas - kokoso riešuto kevalo gabaliukai, kurie užtikrina gerą substrato pralaidumą ir oro cirkuliaciją. Lėtai irdamas kelis metus išlaiko savo fizines savybes. Mišinys puikiai tinka auginti sodinukus ir augalus, turinčius plonas šaknis, tokius kaip Dendrobium, Oncidium, Miltonia ir kt.
Na, tokio jau pačiai pasigamint neišeis... Būna pirkt?
QUOTE(Capricorn @ 2008 09 04, 09:38)
ziuriu, vakar cia tokia visa linksma buvai, siandien vel apsipatenkinus
linksmai gyveni
Papildyta:
QUOTE(Charlize @ 2008 09 04, 09:39)
Na, tokio jau pačiai pasigamint neišeis... Būna pirkt?
tigi is http://www.orchidejo...index.php?id=36
Substratas OS epifitinėms orchidėjoms (smulkus)
QUOTE(Charlize @ 2008 09 04, 09:39)
Nu kam parodei, kam parodei??? Aš pirkau nežydinčią, už 30 lt
Jooo... Sorry... Ablomas
QUOTE(rena @ 2008 09 04, 09:41)
ziuriu, vakar cia tokia visa linksma buvai, siandien vel apsipatenkinus
linksmai gyveni
linksmai gyveni
paskutinėm atostogų dienom džiaugiuos, tai ir apsipatenkinus
QUOTE(rena @ 2008 09 04, 08:30)
Užsikrečiama nuo sergančio žmogaus, kuris platina virusą.
Nebūtinai - pačios orchidėjos iegi virusuotos, turi kažkokių antgamtinių savybių net nesant tiesioginio kontakoto, užkrėst...
Akivaizdus to įrodymas - šiandien netikėtai susiklosčius aplinkybėms, vietoj to, kad skubiai būčiau lėkus į darbą, pakeliui užsukau ten, kur mano žiniomis galima rast neblogų nukainuotų gėliukių. Žinoma, radau... Ir net ne vieną
QUOTE(rena @ 2008 09 04, 08:33)
na zinok tos lentynos as asmeniskai tai nenoreciau
man irgi
tada jau geriau vienodas kokias dezutes nusipirkai, vat tada manau butu
tada jau geriau vienodas kokias dezutes nusipirkai, vat tada manau butu
Lentinele esu sugalvojusi stikline 1 cm storio.Tik vat kaip ja graziai prispandoryt dar nesugalvojau
O dezutes yra svelniu atspaplviu ir akies nerezia,be to dar esu "suzaidusi"su vazoneliu auksciais.
(nors ir senokai paieskau vienodo dydzio dezukiu,bet ale tokiu kokiu reiketu yra popierines
]Bulviakasis baigtas!Aciu Dievui!![/FONT]
QUOTE(Capricorn @ 2008 09 04, 09:43)
paskutinėm atostogų dienom džiaugiuos, tai ir apsipatenkinus
o kai dar tokių postų paskaitau-tai išvis griūk negyvas 
na kaip tau gerai
o manes laukia agurku marinavimas, ir obuoliu sulciu kaitinimas
QUOTE(simre @ 2008 09 04, 09:44)
1.Nebūtinai - pačios orchidėjos iegi virusuotos, turi kažkokių antgamtinių savybių net nesant tiesioginio kontakoto, užkrėst...
2.Akivaizdus to įrodymas - šiandien netikėtai susiklosčius aplinkybėms, vietoj to, kad skubiai būčiau lėkus į darbą, pakeliui užsukau ten, kur mano žiniomis galima rast neblogų nukainuotų gėliukių. Žinoma, radau... Ir net ne vieną

2.Akivaizdus to įrodymas - šiandien netikėtai susiklosčius aplinkybėms, vietoj to, kad skubiai būčiau lėkus į darbą, pakeliui užsukau ten, kur mano žiniomis galima rast neblogų nukainuotų gėliukių. Žinoma, radau... Ir net ne vieną
1.
2.o kad tu ne i darba leki, o pas kvietkas, tai mes sita jau zinome
Dabar prieinam prie rimtu pokalbiu:Pradedu gaminti zieves.Nu gerai as jas susmulkinau,nu ikisau i puoda,o toliau kiek laiko jas cia man reikes sutinti ir klausimas cia toks kada man reiks jas apipilti padazu-fungicidais
pries troskinima ar po kokiu butu pasisakymu prasom,prasom lauku
QUOTE(rena @ 2008 09 04, 09:53)
agurkėliai jau sandėliuke ramiai sau stovi...prisimarinavau anksčiau kai tik prasidėjo jų sezonas...o sulčių šiemet nebus, obelys nedavė daug obuoliukų
QUOTE(merga @ 2008 09 04, 09:49)
Lentinele esu sugalvojusi stikline 1 cm storio.Tik vat kaip ja graziai prispandoryt dar nesugalvojau
O dezutes yra svelniu atspaplviu ir akies nerezia,be to dar esu "suzaidusi"su vazoneliu auksciais.
(nors ir senokai paieskau vienodo dydzio dezukiu,bet ale tokiu kokiu reiketu yra popierines
)
na prišpandorint, tai ją galima, ali, kaip tu motin langą atidarysi
ai, davai geriau rodykis su dežutėm ir įvertinsim
na matyt ju tau dar nepagamino
tai kadu atvaryt bulbų pasiimt