QUOTE(zeneta @ 2010 04 17, 13:07)
užeinu čia vis pasiskaityti apie gamtinius vardus. Bet žiūri minimi vie tokie patys. Gal kas kokių retesnių girdėjot?
kaimynystėje gyvena berniukas kelių mėnesių ŪKAS
Pažįstu tamsių plaukų vaikiną,tamsiom akim,tmsaus gymio,nerealiu žvilgsniu,jo vardas Rūkas,pamačius tą asmenį atrodo tinkamesnio nesugalvosi vardo
Beja jis juo labai patenkintas.
O štai žinau vieną buvusią Vėtrą-visišką flegmatikę,šviesių plaukų ir mėlynų akių,vienu žodžiu vardas nė per kur netinko
Sulaukus pilnametystės pasikitė į Miglę.
O štai žinau vieną buvusią Vėtrą-visišką flegmatikę,šviesių plaukų ir mėlynų akių,vienu žodžiu vardas nė per kur netinko
QUOTE(Elzė @ 2010 08 08, 17:36)
užeinu čia vis pasiskaityti apie gamtinius vardus. Bet žiūri minimi vie tokie patys. Gal kas kokių retesnių girdėjot?
pazystamu bernukas dar metuku neturi vardu Uosis
Ąžuolas, butu jeigu butu buves sunus, man gražus lietuviski vardai o tie is muilo operu kaip marijanos ....
QUOTE(GRACY @ 2010 08 24, 19:59)
Ąžuolas, butu jeigu butu buves sunus, man gražus lietuviski vardai o tie is muilo operu kaip marijanos ....

Gal sykart bus sunelis Ąžuolas
Ąžuolas, Saule, Upe labai gražus vardai
Vardai superiniai! Esu ne lietuve, pavadinau saviskius tarptautiniais. Toki isskirtini proteviu-pagoniu palikima turi tauta! Man labai grazu, prasminga, buciau lietuve, butinai duociau gamtos reikinio varda-skamba svieziai, turi istorine prasme, nepamirskit savo saknu!
Man gražu gamtiniai vardai
Nepatinka gamtiniai vardai. Man saulė yra viena saulė, kuri šviečia danguje, vėjas yra vėjas, uosis yra uosis ir t.t.