Įkraunama...
Įkraunama...

Ruošiuos į Norvegiją

Nu tu rūpužė žalioji doh.gif
Aš nebeturiu jau ką parašyt čia. Pavydas bambą sugriauž man, kad atvažiuoja vis daugiau lietuvaičių. Susirinks visas pašalpas, iš ko man reikės gyvent, jei susirinksit visas įmanomas pašalpas? Nevažiuokit, dar paskui ir darbo man nebeliks (jei aišku kada užsimanysiu dirbt, nes dabar pašalpas gaunant nafiga tas darbas), ai ir palapinėse geriau gyvenkit, nes butų man irgi gaila, vdrug norėsiu išmuomot visam savo plačiam taborui, kaip gi tada,jei bus visi užimti? unsure.gif
Ir iš viso, žiekit ką ir kaip klausiat. Nesvarbu kad praeitam puslapį buvo kalbėta apie butus, pašalpas, ką pasiimt važiuojant ar darbus, įlekia kokia ir vėl to paties klausia, bet vat jeigu jau kuri nors pertraukta būna per dantį, tai jau tie pasisakymai ne tik kad perskaitomi, bet dar ir išnarstomi. Nu kas per žmonės... oj nu kas per moterys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2010 08 22, 10:32)
mano vyras protingas issilavines zmogus.. tai man keista, kad galetu jam neisnuomot... tikiuosi pavyks pasirasyti kontrakta keliems metams...

Vadinasi tie kuriem neissinuomavo, tai yra durni neisilavine zmones blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Porcelianinė: 22 rugpjūčio 2010 - 11:50
QUOTE(Porcelianinė @ 2010 08 22, 13:39)
Vadinasi tie kuriem neissinuomavo, tai yra durni neisilavine zmones  blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif taip iseina lotuliukas.gif jei nesugebejo... gali ir mano vyras likti durnas ir neissilavines.. jei neisnuomos lotuliukas.gif

o tai idomu kur jie gyvena tie kurie neissinuomojo g.gif palapinej? ar kur?
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2010 08 22, 12:03)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  taip iseina  lotuliukas.gif  jei nesugebejo... gali ir mano vyras likti durnas ir neissilavines.. jei neisnuomos  lotuliukas.gif

o tai idomu kur jie gyvena tie kurie neissinuomojo  g.gif  palapinej? ar kur?

Vaziuoja atgal i LT, i si posta ir jus nespjaukit.
Atsakyti
QUOTE(Bamse @ 2010 08 22, 13:34)
Aš nebeturiu jau ką parašyt čia. Pavydas bambą sugriauž man, kad atvažiuoja vis daugiau lietuvaičių. Susirinks visas pašalpas, iš ko man reikės gyvent, jei susirinksit visas įmanomas pašalpas? Nevažiuokit, dar paskui ir darbo man nebeliks (jei aišku kada užsimanysiu dirbt, nes dabar pašalpas gaunant nafiga tas darbas), ai ir palapinėse geriau gyvenkit, nes butų man irgi gaila, vdrug norėsiu išmuomot visam savo plačiam taborui, kaip gi tada,jei bus visi užimti? unsure.gif
Ir iš viso, žiekit ką ir kaip klausiat. Nesvarbu kad praeitam puslapį buvo kalbėta apie butus, pašalpas, ką pasiimt važiuojant ar darbus, įlekia kokia ir vėl to paties klausia, bet vat jeigu jau kuri nors pertraukta būna per dantį, tai jau tie pasisakymai ne tik kad perskaitomi, bet dar ir išnarstomi. Nu kas per žmonės... oj nu kas per moterys  doh.gif

???????
tai va.... tikrai nenoreciau taves pamatyt lotuliukas.gif dar ir primusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
P.S keleta preis paskutiniu puslapiu buvo tik ginciai ir saipymasi... tai net nesivarginau skaityt...nes atsakymai kiti ... sory... bet ... nenoriu Jusu izeisti... bet ... Jusu postas daug ka pasako...
teisingai parasyta nu kas per moterys doh.gif
bet nematau reikalo cia bartis... mirksiukas.gif wub.gif
susitaikom ir toliau graziai gyvenam wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalyte25: 22 rugpjūčio 2010 - 12:16
Realybė tokia : kai kažkas prašosi pagalbos šioje temoje, tai tema gali buti savaitėm nelankoma, bet kai prasidėjo rietenos bigsmile.gif Oj oj, puslapiukai begte bega lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2010 08 22, 14:07)
Vaziuoja atgal i LT, i si posta ir jus nespjaukit.

gink Dieve nespjaunu.... doh.gif negali zinot kaip gali buti.... doh.gif gal ir isvis neiseis mums isvaziuot... tai ir domiuosi viskuom... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamse @ 2010 08 22, 11:34)
Ir iš viso, žiekit ką ir kaip klausiat. Nesvarbu kad praeitam puslapį buvo kalbėta apie butus, pašalpas, ką pasiimt važiuojant ar darbus, įlekia kokia ir vėl to paties klausia, bet vat jeigu jau kuri nors pertraukta būna per dantį, tai jau tie pasisakymai ne tik kad perskaitomi, bet dar ir išnarstomi. Nu kas per žmonės... oj nu kas per moterys  doh.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(vitalyte25 @ 2010 08 22, 12:09)
??????? 
tai va.... tikrai nenoreciau taves pamatyt  lotuliukas.gif  dar ir primusi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

joooo,jau ne viena primuse doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lo-lo @ 2010 08 22, 12:10)
Realybė tokia : kai kažkas prašosi pagalbos šioje temoje, tai tema gali buti savaitėm nelankoma, bet kai prasidėjo rietenos  bigsmile.gif Oj oj, puslapiukai begte bega    lotuliukas.gif

Pati tamstele irgi pasirodot kai pykciai prasideda
Atsakyti
QUOTE(lo-lo @ 2010 08 22, 14:10)
Realybė tokia : kai kažkas prašosi pagalbos šioje temoje, tai tema gali buti savaitėm nelankoma, bet kai prasidėjo rietenos  bigsmile.gif Oj oj, puslapiukai begte bega    lotuliukas.gif

QUOTE(balanduke @ 2010 08 22, 14:13)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
joooo,jau ne viena primuse  doh.gif

QUOTE(Porcelianinė @ 2010 08 22, 14:14)

skelbiu taika 000189.gif friends.gif

kartais pasipykus einasi geriau draugaut mirksiukas.gif

tai va oro_buckis.gif ne to susirinkom cia...

ar sutinkat su manim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2010 08 22, 10:00)

teisingai  thumbup.gif  geras poziuris  thumbup.gif  kai mes atvyksim,, tikiuosi neprimusit gatvej  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(vitalyte25 @ 2010 08 22, 11:09)

tai va.... tikrai nenoreciau taves pamatyt  lotuliukas.gif  dar ir primusi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

Kvepia vaiku darzeliu doh.gif Suaukit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2010 08 22, 13:14)

Seku šią temą, neslepiu bigsmile.gif Ką žinau pasakau, ir dėl butų ir dėl darbų 4u.gif
Bet viena kitos šmeižimas man atrodo kažkaip negražu g.gif Sutinku kad Vitalyte pradėjo, nežinau kokios ji pagalbos tikejosi. Viskas buvo pasakyta kur ieškotis būsto ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti