Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras žvejys

QUOTE(ADREV @ 2011 10 02, 19:11)
kai bus vaikelis, manau i zvejyba tiek daug nebepalakstys biggrin.gif

labas visoms.maniskis zvejys.jo tevas ir brolis zvejai.ir galiu pasakyt tik tiek kad iki vestuviu zvejojo kaip as sakau ant juoko tik.turejo viena tokia paparasta meskeryte.bet kuo toliau tuo baisiau.dbr ir valtis ir n meskeriu ir isvaziavimai i suomija savaitei ir i burelius visokius savaitgaliui.kai gime dukra tik blogiau pasidare,aisku nemigo naktys stresas,ir jam nuo visko pailseti reikia,nuo darbo nuo seimos buna pavarges.brolis,nors vyresnis 4metais,bet seimos neturi,nu ir tempia ji i visokias nesamones.man tai nervai nerealus,bet...
pernai atsimenu ziema maze sirgo temperratura 39,8,as atsitraukt negaliu visa kaip lapas.o jis grizo is darbo pazejo ir nuejo i sklepa meskeriu tvarkyti,nes ryt 6nis matai.arba kai paskutines nestumo dienos ejo nusitempe brolis i zvejyba savaitgaliui.mano tevai pakraupe buvo,sako o tai jei prasidetu,tai ne kai vaikas gimsta nematytu.as tokiu dalyku negaliu pamirst ir visad sirdy nesiosiuos.bet....deja mano nuomone nelabai ka reiskia.jis pradeda postringavimus:kokia tavo meile jei man hobi draudi ir tt.tipo jei negali susitaikyt skiriames.kol kas kenciu.jo tevai paklauso ir viskas nieko nesako.tipo normalu.maniskiai aisku pyksta.
del vaziavimo kartu,tai as tik vasara vaziuoju prie ezeru,bet kas is to.tiek ji tematai,tuoj vandeny dingsta,gerai jei ne vieni vaziuojam.o taip tai nematau prasmes.
tai va.visa griaunanti jega ta zvejyba ir baisus dalykas.pavydziu draugem kuriu vyrai nezvejoja.o vyrus as aisku suprantu,jie isvaziuoju ten ramiai sedi,dar isgeria aisku,gera linksma,jokiu bedu jokiu problemu zyzimu.
Atsakyti
QUOTE(linoze @ 2011 10 12, 08:31)

tai va.visa griaunanti jega ta zvejyba ir baisus dalykas.pavydziu draugem kuriu vyrai nezvejoja.o vyrus as aisku suprantu,jie isvaziuoju ten ramiai sedi,dar isgeria aisku,gera linksma,jokiu bedu jokiu problemu zyzimu.


drinks_cheers.gif Daug draugiu taip gyvena, ir tos pacios problemos....
Atsakyti
taip , ir as pritariu biggrin.gif
Atsakyti
Jei ne žvejybą, tai ką nors kitą jie sugalvoja, bent jau manasis draugas. Maniškis žvejyba mėgaujasi pastaruosius kelerius metus mažiau, bet vis vien jei ne vietinnėse kūdrose, tai dažnai iki pajūrio su chebra lekia. Bent žuvies parvelka:D. Žiemą pora kartų per savaitę krepšinio vakarai priklauso, o jau vasarą patyliu... Ir reikėjo jam įsimylėti oro balionus... Galima sakyti jo nematau visai, tai arba varžybose savaitėm sėdi, arba ryte ir vakare skrenda. Šį sezoną mane beveik visur ėmė, kad bent šiek tiek kartu pabūtume, nes jau pats pamatė, kad nieko gero. Jau geriau jis turėtų gyva meilužę, tai bent akis išdrąskyti galečiau:D (tfu tfu tfu...dėl visa ko smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(gyvenanti @ 2011 10 12, 20:11)
Jei ne žvejybą, tai ką nors kitą jie sugalvoja, 

drinks_cheers.gif Ach tie vyrai, ko tik jie neprisigalvoja, kad tik is namu pabegt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenanti @ 2011 10 12, 21:11)
Jau geriau jis turėtų gyva meilužę, tai bent akis išdrąskyti galečiau:D (tfu tfu tfu...dėl visa ko smile.gif )

Neprisikalbek 4u.gif
Atsakyti
O aš kartais nieko neturiu prieš žvejybą - svarbu ramiai namie galėčiau pabūti lotuliukas.gif ir niekas šalia nezyztų kaip būtų gerai pažvejoti cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Griaustinė: 13 spalio 2011 - 14:52
kartais tikrai labai gerai, kad duoda galimybiu pailseti vyrai nuo ju, bet kai kartais pradeda gyventi savo hobiu, jau nervina, nes planus tenka derinti su pomegiu, kuris tampa pirmoj vieotje beveik. tad jau aplinkiniai priprate mane sveciuose matyti viena:)
Atsakyti
Maniškis žvejoja, bet ačiū D. be fanatizmo, visada prieš tai atsiklausia ar pas mus nėra kitų planų ax.gif Nekyla niekada problemų dėl to tongue.gif Turi tokių draugų, kuriems žvejyba - prisilakimas iki žemės graibymo, kad net meškerės paskęsta, tokios žvejybos aš netoleruoju, vyras mano irgi biggrin.gif
Atsakyti
As zvejys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zvejys1 @ 2012 02 10, 18:39)

tai gerai, pas mus kompanijopje nors vienas zvejys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2012 02 10, 22:27)
tai gerai, pas mus kompanijopje nors vienas zvejys smile.gif


O as megstu zvejyba, man patinka pasidziaugt gamta, ir gerai pailset. o vyras mano tai grybauja, na zinoma ir as su juo, bet jam ner geriau nei vienam. tai as su broliais i zvejyba, o jis i grybus su sunim. biggrin.gif
Abu patenkinti ir laimingi. thumbup.gif
Negali is zmogaus atimti to, kas jam teikia dziaugsma ir liepti eit vaikui vystyklu plauti, juk vyrai medziotojai, zvejai, kariskiai, na o moteru daliai vaikais ir namais rupintis. ir niekur brangiosios nuo to nepabegsit.
Atsakyti