Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

QUOTE(kauke26 @ 2009 02 12, 14:54)
Gal kas zino ka nors apie kietus kontaktinius lesius? Ar ju Lietuvoje buna pirkti? Gal kam teko nesioti?

kiek teko girdet, juos gamina Santariskese.
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 02 12, 14:54)
Gal kas zino ka nors apie kietus kontaktinius lesius? Ar ju Lietuvoje buna pirkti? Gal kam teko nesioti?

O ko jie skiriasi nuo kitu g.gif
Atsakyti
QUOTE(deimuxs @ 2009 02 14, 09:19)
O ko jie skiriasi nuo kitu g.gif
Kietumu mirksiukas.gif

Kauke26, mano mama pasakojo, kad jos klasiokė ansčiau nešiojo kietuosius lęšius, tai sakė vargdavo, įsidėdėti būdavo sunku ir nepatogu unsure.gif O kam tau kietųjų reikia, jei galiu paklaust g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gadiga: 18 vasario 2009 - 13:21
niekaip nesugalvoju kokias db linzes pasiimt: acuvue su hydraclear ar night and day sad.gif patarkit sad.gif
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2009 02 18, 13:34)
niekaip nesugalvoju kokias db linzes pasiimt: acuvue su hydraclear ar night and day sad.gif patarkit sad.gif
Kiek žmonių, tiek bus ir nuomonių mirksiukas.gif Turi mėginti ir žiūrėti, kurie tau tinkamesni 4u.gif
Atsakyti
As nusprendziau pailset nuo linziu, nes dabar toks durnas laikas, kad daug eit niekur nereikia, del to ir linziu nenesiojau buvusiu, teko vos porakart panesiotas ismest sad.gif Kai grysiu i mokslus vel teks pirkt, nes labai patogu, pasaulis nusvinta kitom spalvom smile.gif Kaip siandien prisimenu kai su idetom linzem pati pirma karta ejau gatve ir maciau vaikinu akis... O niekad nematydavau is taip toli bigsmile.gif Buvo siek tiek geda blush2.gif biggrin.gif Nors kartais nesidedu linziu kai uzplaukia "nieko nenoriu matyt", tada is vis zmoniu nematau savo noru lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zalioji@ @ 2009 02 19, 23:45)
As nusprendziau pailset nuo linziu, nes dabar toks durnas laikas, kad daug eit niekur nereikia, del to ir linziu nenesiojau buvusiu, teko vos porakart panesiotas ismest sad.gif Kai grysiu i mokslus vel teks pirkt, nes labai patogu, pasaulis nusvinta kitom spalvom smile.gif Kaip siandien prisimenu kai su idetom linzem pati pirma karta ejau gatve ir maciau vaikinu akis... O niekad nematydavau is taip toli  bigsmile.gif Buvo siek tiek geda  blush2.gif  biggrin.gif Nors kartais nesidedu linziu kai uzplaukia "nieko nenoriu matyt", tada is vis zmoniu nematau savo noru  lotuliukas.gif
Jei kas kaltina, kad nemačiau, aš visada sakau, ai tai matyt be akinių arba linzių buvau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos! smile.gif
Kontaktinius lęšius naudoju ilgai (apie 7 m.). Daugiausia laiko nešiojau metinius.
Gal kas pasidalintumėte patirtimi kur geriausia Vilniuje pirkti metinius (jei dar yra), pusmetinius ar trims menesiams skirtus lęšius?? Kokios kainos Vilniuje jų db. (visą laiką ne Vilniuje pirkau)
Akys nėra jautrios, niekad neturėjau jokios alergijos. smile.gif

Žiūrėjau, kad Fielmanne tik mėnesiniai, kitur netikrinau.

Atsakyti
QUOTE(Awesta @ 2009 02 21, 11:11)
Sveikos!  smile.gif
Kontaktinius lęšius naudoju ilgai (apie 7 m.). Daugiausia laiko nešiojau metinius.
Gal kas pasidalintumėte patirtimi kur geriausia Vilniuje pirkti metinius (jei dar yra), pusmetinius ar trims menesiams skirtus lęšius?? Kokios kainos Vilniuje jų db. (visą laiką ne Vilniuje pirkau)
Akys nėra jautrios, niekad neturėjau jokios alergijos. smile.gif

Žiūrėjau, kad Fielmanne tik mėnesiniai, kitur netikrinau.

mano patirtis 10metų mirksiukas.gif kiek teko domėtis metinių ir pusmetunių nebėra.taip kad nešioju mėnesines. nešioju jas po du ar tris mėnesius.daugelis sakot,kad šitaip negalima, na tfu tfu tfu kol kas dėl to bėdų nebuvo.kai tik pajaučiu,jog kažkas netaip iškart keičiu.
Atsakyti
QUOTE(netaa @ 2009 02 21, 17:08)
mano patirtis 10metų mirksiukas.gif  kiek teko domėtis metinių ir pusmetunių nebėra.taip kad nešioju mėnesines. nešioju jas po du ar tris mėnesius.daugelis  sakot,kad šitaip negalima, na tfu tfu tfu kol kas dėl to bėdų nebuvo.kai tik pajaučiu,jog kažkas netaip iškart keičiu.

Prieš metus ne Vilniuje metinius KL pirkau... Jau seniau girdėjau, kad nebegamina verysad.gif
Dar paieškosiu, jei ką rasiu, pasidalinsiu naujienomis smile.gif
Atsakyti
Kazkada buvau nusipirkus pusmetiniu kontaktinius lesius tai sakaiu daugaiu niekada nebepirksiu doh.gif Kai tik juos issimdavau jie sulipdavo ir isskirti nebudavo imanoma doh.gif
Atsakyti
Labas,
o mano patirtis maza,tik metai, bet negaliu as ju nesiot. Ismeginau ir vienus ir kitus dzonson,sake silikoniniai geri menesiniai.As galiu tik koki pusdieni pavaiksciot ir pradeda persteti akis. O gal dar pasakytumet koki blakstienu tusa neudojat, nesiodamos kontaktinius lesius?
Atsakyti