QUOTE(ZifkuteB @ 2008 12 17, 16:26)
O kokias priemones maudant paprastai naudojat leliukams? Nes kazkaip mums gydytoja aiskino, kad kuo ilgiau stengtis prausti tik su vandenuku, be jokiu priemoniu.. tik idomu kiek tas "kuo ilgiau"

nes siaip nei odyte nesauseja, nei kas darosi.. ar naudojat jau kokius sampuniukus ar losjoniukus?
iki puses metu, kiek man zinoma galima prausti tik vandenuku. mes tai naudojam vaikiska Jonsons muiliuka, o paskui istepu aliejuku, nes odyte sausa labai. losjoniukas nelabai padeda.
QUOTE(Gabytes mamyte @ 2008 12 17, 18:47)
Sveikos merginos,noriu or as paklausti mano mergytei du menesiai ir desimt dienu,iki sio laiko maitinu dar savo pienu,bet pradedu manyti,kad mazeja,ka patartumet daryti,kaip jo paskatinti gamyba?

beje dar iskyla klausimukas,kokie misinukai yra patys geriausi?
geriausia tie, kurie tinka vaikuciui, nes kartais rasti tinkancius, nuo kuriu nera jokios reakcijos ne taip paprasta. siuo klausimu mums rodos pasiseke, nes pabandem aptamil'a ir tiko. jau ligoninej juo maitinomes, viskas buvo ok, tad nebeexperimentavom. o mano pienuko abiems nuo pat pradziu neuzteko

, o dabar jo dar maziau, irgi nezinau ka daryt
o nosyte pupu vis dar uzsikisus, pradedu manyt, kad gal cia jau sloga, o ne tik uzsikimsimas. juros vanduo nelabai padeda. siaip nebega, bet issiurbiu tokias tirstas gleives, o po keliu min ir vel snopuoja