lig tai neblogai, bijau ka ir sakyt, ziuresiu kaip diena praeis!
QUOTE(STT @ 2008 09 05, 08:44)
niu ką gero papasakosit? kuri ką sapnavot?
Kelionę su kolegomis laivu

Bim, viskas bus gerai.
Einu dabar padirbėt, vėliau vėl įlįsiu

Labas rytas,
Bice, kokia siandien uzduoti mums sugalvosi???
Bice, kokia siandien uzduoti mums sugalvosi???

Sveikos,
man siandien rami naktis, nebesapnavau karu
Tikiuos si diena nes vien geras naujienas. Ypac Bim
oras nusimato neblogas, kad tik ilgiau jis butu
man siandien rami naktis, nebesapnavau karu

Tikiuos si diena nes vien geras naujienas. Ypac Bim

oras nusimato neblogas, kad tik ilgiau jis butu

QUOTE(bim @ 2008 09 05, 08:54)

pamatysi, gi sakiau kad viskas ok - svarbiausia širdelė plaka. tai svarbus rodiklis. o patepimai gali būt. svarbu kad šviežio kraujo neplūsteltų.
pamatysi, tai norma. man vidinis buvo.
Labas rytelis
Velyvas tas mano rytas,ale,kad puse nakties prasikankinau,raize pilva
Privalgiau vakar salotu su pupelem ir keptos duonos,tai va ir rezultatas buvo
Vel ilgai nereiks valgyt visokiu nesamoniu
Tai atrodo kad sianakt nieko ir nesapnavau
Na bent kolkas nepamenu
Vyro neleidziu prie kompo,kai as SM sedziu
Tai mano laikas
uz pramogas,tada tikrai pasimirsta liudesys
O tavo patarimas,geras,taip ir pasistengsiu padaryt.Is visu jegu bandysiu nepasiduoti

Tai atrodo kad sianakt nieko ir nesapnavau

QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 04, 21:57)

QUOTE(bicė @ 2008 09 04, 22:27)
matyt taip tas musu gyvenymelis suredytas, kad kur dziaugsmas ten ir liudesys salia, bet visai man buvo linksma anekdotus skaityti
, dazniau reik kazkokiu pramogu susigalvoti
.
Deima kaip speju tu dar turi sansa uzdaryti duris pries nosi depresijai ir uzsirasyti ant duru, kad lankymas neleidziamas iki kito pavasario

Deima kaip speju tu dar turi sansa uzdaryti duris pries nosi depresijai ir uzsirasyti ant duru, kad lankymas neleidziamas iki kito pavasario

O tavo patarimas,geras,taip ir pasistengsiu padaryt.Is visu jegu bandysiu nepasiduoti

QUOTE(bim @ 2008 09 05, 07:54)
Ramiai! Laikykis Bim, viskas bus gerai

Nu bet

Čia biški gavos beveik ne į temą, bet.... Psio išvažiuojam bulviakasiui, po savaitgalio tikious tik gerų žinių

Neliūdėkit, gero savaitgalio

Labutis,
Bim tau siunčiu daug
kad viskas būtų gerai. Tikiu kad taip ir bus. Nesinervuok tik. O aš per naktį sumasčiau kad tavo kirmeliokas turi gimti balandį, o tai turėtų būti arba avinas arba jautis. O tie abu ženklai yra labai užsispyrę, taip lengvai nepasiduoda.
Rasa smagu kad jau sveikos abi. Va gerklė irgi mano didžiausia bėda, kuri mane į lovą paguldo.
Deima jei tau reikia įdedu ištrauką iš Sodros svetainės:
"Atkreipiame dėmesį, kad nuo 2009 m. sausio 1 d. motinystės, tėvystės ir motinystės (tėvystės) pašalpų dydis bus nustatomas pagal kompensuojamąjį uždarbį, apskaičiuotą iš apdraustojo asmens draudžiamųjų pajamų, turėtų visose darbovietėse per 6 paeiliui einančius mėnesius (o ne 3, kaip dabar), skaičiuojant atgal nuo pabaigos užpraeito kalendorinio ketvirčio, buvusio prieš nėštumo ir gimdymo, tėvystės ar atostogų vaikui prižiūrėti, kol jam sueis treji metai, pradžios."
Va tik niekur nerandu apie mokėjimą nuo 2 iki 3 metų
Girdėjau kad mokės 50 procentų atlyginimo.
Rugsėje tavo nuotraukytės
Šiandien su mergom buvom pas daktarus, Justė ėjo komisiją dėl mokyklos, tai pavargom truputį
Bim tau siunčiu daug

Rasa smagu kad jau sveikos abi. Va gerklė irgi mano didžiausia bėda, kuri mane į lovą paguldo.
Deima jei tau reikia įdedu ištrauką iš Sodros svetainės:
"Atkreipiame dėmesį, kad nuo 2009 m. sausio 1 d. motinystės, tėvystės ir motinystės (tėvystės) pašalpų dydis bus nustatomas pagal kompensuojamąjį uždarbį, apskaičiuotą iš apdraustojo asmens draudžiamųjų pajamų, turėtų visose darbovietėse per 6 paeiliui einančius mėnesius (o ne 3, kaip dabar), skaičiuojant atgal nuo pabaigos užpraeito kalendorinio ketvirčio, buvusio prieš nėštumo ir gimdymo, tėvystės ar atostogų vaikui prižiūrėti, kol jam sueis treji metai, pradžios."
Va tik niekur nerandu apie mokėjimą nuo 2 iki 3 metų

Rugsėje tavo nuotraukytės

Šiandien su mergom buvom pas daktarus, Justė ėjo komisiją dėl mokyklos, tai pavargom truputį

Bim kaip tavo dienele bega? kaip tepliojimas? kaip nuotaikos?
QUOTE(bicė @ 2008 09 05, 17:33)
Bim kaip tavo dienele bega? kaip tepliojimas? kaip nuotaikos?
na ka miegu visa diena, nezinau kas darosi bet galvos nuo pagalves nenupliesiu, pramiegojau trys valandas, nezianu ka nakti veiksiu, na o tepliojimas lig tai nustojo, svaru, bet dar ne ramu, siandienamano gine paskambino, pasiklause kaip as laikaus, tai susitarem su jia kad ji sekmadieni bus klinikoi, kad as irgi prileksiu, ji ant greicio padarys eho kad man butu ramiau! tai kol kas ir tiek!
Papildyta:
aciu mergaites uz paguodancias istorijas savo!
zelsva man tikraigymdit balandi antroj pusei, bet as jauciu kad as kaip ir ankstesnius nestumus anksciau pagimdysiu!
QUOTE(vadove @ 2008 09 05, 09:47)

1. uzsirasyti pas kirpeja, masaziste, pedikiurininke ir pan. galima pas visas is karto
2. nusipirkti knyga (ir nenumesti jos i kampa

3. nupirkti SB dovana ir nuo siol bent valanda per diena praleisti su SB-kalbetis, skaityti kartu, gaminti valgyti, nueiti i kina , na zodziu kuo ivairiau tuo geriau
cia as aisku juokauju su tom uzduotim, man paciai neprosali butu kartais save priversti kazka nuveikti. As tik supratau, kad jei kartais saves nepriversim generuoti naujas idejas siame gyvenime tai jis praslinks pro mus greitai ir negailestingai

tikiuosi, kad nuotaikeles po truputi gereja

Papildyta:
QUOTE(bim @ 2008 09 05, 16:42)
na ka miegu visa diena, nezinau kas darosi bet galvos nuo pagalves nenupliesiu, pramiegojau trys valandas, nezianu ka nakti veiksiu, na o tepliojimas lig tai nustojo, svaru, bet dar ne ramu, siandienamano gine paskambino, pasiklause kaip as laikaus, tai susitarem su jia kad ji sekmadieni bus klinikoi, kad as irgi prileksiu, ji ant greicio padarys eho kad man butu ramiau! tai kol kas ir tiek!
Papildyta:
zelsva man tikraigymdit balandi antroj pusei, bet as jauciu kad as kaip ir ankstesnius nestumus anksciau pagimdysiu!
Papildyta:

Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 09 05, 09:21)
Kelionę su kolegomis laivu
. Ir daug minkštų pliušinių žaislų aplinkui
. Visai gal ir nieko
.
Bim, viskas bus gerai.
.

Bim, viskas bus gerai.

neblogas sapnas, gfaletu ir issipildyti

Kaip Miglutes sveikata?
QUOTE(@Rasa@ @ 2008 09 05, 15:49)
Kodėl negali viskas būt "it sviestu patepta" ????? Būtinai turi kažkas nervus tąsyti (šiuo atveju tepliojimai)
Aišku, kad viskas bus gerai, bet neaaa, būtina dar pasierzint ir šitokį būrį belaukiančių nervuot
, jau nekalbu apie pačią

nebūna taip... o jei būna tai paskui kai driogztelna...
juk sakiau, man buvo vidiniai kraujavimai, ryjau dufastoną, vaikščiojau kas savaitę pas KR, gal todėl ramesnė buvau kad dažnai ėjau... o jums matyt nieko nesakiau... po to placenta buvo susiformavus ant kaklelio, ilgai dar kraujus matė po ja, bet man netepliojo (mano labai tvirti dangalai su visais trim nėštumais), paskui placenta pakilo...
dabar va antibus palakiau savaitėlę. antrad pas KR.
nieko baisaus. nieko nebūna idealaus. aš esu įsitikinus kad BIM pavyks. tikrai.
Juk svarbiausia ne kaip viskas vyksta, o rezultatas.
gali dar reikt ir pagulėt ligoninėj ir su gresiančiu pavaikščiot, bet svarbiausia kad sveikas gimtų.
visko dar bus, jei jau pastojai, BIM, mažiau parinkis, kad ir kaip tai bebūtų sunku. Nors tuos pirmus sunkiuosius mėnesius kažkaip reikia išbūt ramiai, per daug nesvaigstant ir tt.
Juk pati žinai, BIM, kad viskas bus ok.

QUOTE(bim @ 2008 09 05, 16:42)
Papildyta:
Papildyta:
šaunuolė kad leidi sau pamiegot - tai labai svarbu.
tik ir toliau mums pasakok, nedink, mums gi įdomu