Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

lig tai neblogai, bijau ka ir sakyt, ziuresiu kaip diena praeis!
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 09 05, 08:44)
niu ką gero papasakosit? kuri ką sapnavot?

Kelionę su kolegomis laivu smile.gif . Ir daug minkštų pliušinių žaislų aplinkui tongue.gif . Visai gal ir nieko ax.gif .

Bim, viskas bus gerai.

Einu dabar padirbėt, vėliau vėl įlįsiu blush2.gif .
Atsakyti
Labas rytas,

Bice, kokia siandien uzduoti mums sugalvosi??? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

man siandien rami naktis, nebesapnavau karu laugh.gif

Tikiuos si diena nes vien geras naujienas. Ypac Bim bigsmile.gif

oras nusimato neblogas, kad tik ilgiau jis butu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 09 05, 08:54)

thumbup.gif svarbiausia.
pamatysi, gi sakiau kad viskas ok - svarbiausia širdelė plaka. tai svarbus rodiklis. o patepimai gali būt. svarbu kad šviežio kraujo neplūsteltų.
pamatysi, tai norma. man vidinis buvo.
Atsakyti
Labas rytelis mirksiukas.gif Velyvas tas mano rytas,ale,kad puse nakties prasikankinau,raize pilva verysad.gif Privalgiau vakar salotu su pupelem ir keptos duonos,tai va ir rezultatas buvo doh.gif Vel ilgai nereiks valgyt visokiu nesamoniu schmoll.gif
Tai atrodo kad sianakt nieko ir nesapnavau g.gif Na bent kolkas nepamenu ax.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 04, 21:57)
nu vienutis dar, daugiau negausit nes vyrai paskui prie kompo neleis bigsmile.gif
user posted image

thumbup.gif Vyro neleidziu prie kompo,kai as SM sedziu schmoll.gif Tai mano laikas smile.gif
QUOTE(bicė @ 2008 09 04, 22:27)
matyt taip tas musu gyvenymelis suredytas, kad kur dziaugsmas ten ir liudesys  salia, bet visai man buvo linksma anekdotus skaityti ax.gif , dazniau reik kazkokiu pramogu susigalvoti g.gif .

Deima kaip speju tu dar turi sansa uzdaryti duris pries nosi depresijai ir uzsirasyti ant duru, kad lankymas neleidziamas iki kito pavasario mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif uz pramogas,tada tikrai pasimirsta liudesys rolleyes.gif
O tavo patarimas,geras,taip ir pasistengsiu padaryt.Is visu jegu bandysiu nepasiduoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 09 05, 07:54)

Ramiai! Laikykis Bim, viskas bus gerai 4u.gif Mes su tavim mirksiukas.gif
Nu bet blink.gif , kai vakar perskaičiau, tai tokis pyktis suėmė, kad negaliu, mintyse koliojaus su kažkuo visą vakarą doh.gif Kodėl negali viskas būt "it sviestu patepta" ????? Būtinai turi kažkas nervus tąsyti (šiuo atveju tepliojimai) doh.gif Aišku, kad viskas bus gerai, bet neaaa, būtina dar pasierzint ir šitokį būrį belaukiančių nervuot blink.gif , jau nekalbu apie pačią nestuke.gif

Čia biški gavos beveik ne į temą, bet.... Psio išvažiuojam bulviakasiui, po savaitgalio tikious tik gerų žinių mirksiukas.gif vat taip vatuser posted image
Neliūdėkit, gero savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @Rasa@: 05 rugsėjo 2008 - 14:51
Labutis,
Bim tau siunčiu daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif kad viskas būtų gerai. Tikiu kad taip ir bus. Nesinervuok tik. O aš per naktį sumasčiau kad tavo kirmeliokas turi gimti balandį, o tai turėtų būti arba avinas arba jautis. O tie abu ženklai yra labai užsispyrę, taip lengvai nepasiduoda.
Rasa smagu kad jau sveikos abi. Va gerklė irgi mano didžiausia bėda, kuri mane į lovą paguldo.
Deima jei tau reikia įdedu ištrauką iš Sodros svetainės:
"Atkreipiame dėmesį, kad nuo 2009 m. sausio 1 d. motinystės, tėvystės ir motinystės (tėvystės) pašalpų dydis bus nustatomas pagal kompensuojamąjį uždarbį, apskaičiuotą iš apdraustojo asmens draudžiamųjų pajamų, turėtų visose darbovietėse per 6 paeiliui einančius mėnesius (o ne 3, kaip dabar), skaičiuojant atgal nuo pabaigos užpraeito kalendorinio ketvirčio, buvusio prieš nėštumo ir gimdymo, tėvystės ar atostogų vaikui prižiūrėti, kol jam sueis treji metai, pradžios."
Va tik niekur nerandu apie mokėjimą nuo 2 iki 3 metų doh.gif Girdėjau kad mokės 50 procentų atlyginimo.

Rugsėje tavo nuotraukytės thumbup.gif
Šiandien su mergom buvom pas daktarus, Justė ėjo komisiją dėl mokyklos, tai pavargom truputį doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvelsa: 05 rugsėjo 2008 - 15:06
Bim kaip tavo dienele bega? kaip tepliojimas? kaip nuotaikos?
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 09 05, 17:33)
Bim kaip tavo dienele bega? kaip tepliojimas? kaip nuotaikos?

na ka miegu visa diena, nezinau kas darosi bet galvos nuo pagalves nenupliesiu, pramiegojau trys valandas, nezianu ka nakti veiksiu, na o tepliojimas lig tai nustojo, svaru, bet dar ne ramu, siandienamano gine paskambino, pasiklause kaip as laikaus, tai susitarem su jia kad ji sekmadieni bus klinikoi, kad as irgi prileksiu, ji ant greicio padarys eho kad man butu ramiau! tai kol kas ir tiek!
Papildyta:
aciu mergaites uz paguodancias istorijas savo!
zelsva man tikraigymdit balandi antroj pusei, bet as jauciu kad as kaip ir ankstesnius nestumus anksciau pagimdysiu!
Atsakyti
QUOTE(vadove @ 2008 09 05, 09:47)
Labas rytas,

Bice, kokia siandien uzduoti mums sugalvosi??? mirksiukas.gif

ax.gif
1. uzsirasyti pas kirpeja, masaziste, pedikiurininke ir pan. galima pas visas is karto
2. nusipirkti knyga (ir nenumesti jos i kampa mirksiukas.gif )
3. nupirkti SB dovana ir nuo siol bent valanda per diena praleisti su SB-kalbetis, skaityti kartu, gaminti valgyti, nueiti i kina , na zodziu kuo ivairiau tuo geriau

cia as aisku juokauju su tom uzduotim, man paciai neprosali butu kartais save priversti kazka nuveikti. As tik supratau, kad jei kartais saves nepriversim generuoti naujas idejas siame gyvenime tai jis praslinks pro mus greitai ir negailestingai unsure.gif

tikiuosi, kad nuotaikeles po truputi gereja ax.gif
Papildyta:
QUOTE(bim @ 2008 09 05, 16:42)
na ka miegu visa diena, nezinau kas darosi bet galvos nuo pagalves nenupliesiu, pramiegojau trys valandas, nezianu ka nakti veiksiu, na o tepliojimas lig tai nustojo, svaru, bet dar ne ramu, siandienamano gine paskambino, pasiklause kaip as laikaus, tai susitarem su jia kad ji sekmadieni bus klinikoi, kad as irgi prileksiu, ji ant greicio padarys eho kad man butu ramiau! tai kol kas ir tiek!
Papildyta:
zelsva man tikraigymdit balandi antroj pusei, bet as jauciu kad as kaip ir ankstesnius nestumus anksciau pagimdysiu!

thumbup.gif Na tikriausiai nenuostabu, kad nori miego nestumo pradzioje mirksiukas.gif , o be to kai yra labai didelis stresas tai smegenys, kad neperkaistu tiesiog issijungia-kai miegi nemastai...saunu, kad tave paziures is tiesu bus ramiau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 09 05, 09:21)
Kelionę su kolegomis laivu smile.gif . Ir daug minkštų pliušinių žaislų  aplinkui tongue.gif .  Visai gal ir nieko  ax.gif  .

Bim, viskas bus gerai.

Einu dabar padirbėt, vėliau vėl įlįsiu  blush2.gif  .

neblogas sapnas, gfaletu ir issipildyti mirksiukas.gif

Kaip Miglutes sveikata?
Atsakyti
QUOTE(@Rasa@ @ 2008 09 05, 15:49)
Kodėl negali viskas būt "it sviestu patepta" ?????  Būtinai turi kažkas nervus tąsyti (šiuo atveju tepliojimai)  doh.gif  Aišku, kad viskas bus gerai, bet neaaa, būtina dar pasierzint ir šitokį būrį belaukiančių nervuot blink.gif , jau nekalbu apie pačią  nestuke.gif

nebūna taip... o jei būna tai paskui kai driogztelna...
juk sakiau, man buvo vidiniai kraujavimai, ryjau dufastoną, vaikščiojau kas savaitę pas KR, gal todėl ramesnė buvau kad dažnai ėjau... o jums matyt nieko nesakiau... po to placenta buvo susiformavus ant kaklelio, ilgai dar kraujus matė po ja, bet man netepliojo (mano labai tvirti dangalai su visais trim nėštumais), paskui placenta pakilo...
dabar va antibus palakiau savaitėlę. antrad pas KR.
nieko baisaus. nieko nebūna idealaus. aš esu įsitikinus kad BIM pavyks. tikrai.
Juk svarbiausia ne kaip viskas vyksta, o rezultatas.
gali dar reikt ir pagulėt ligoninėj ir su gresiančiu pavaikščiot, bet svarbiausia kad sveikas gimtų.
visko dar bus, jei jau pastojai, BIM, mažiau parinkis, kad ir kaip tai bebūtų sunku. Nors tuos pirmus sunkiuosius mėnesius kažkaip reikia išbūt ramiai, per daug nesvaigstant ir tt.
Juk pati žinai, BIM, kad viskas bus ok. 4u.gif

QUOTE(bim @ 2008 09 05, 16:42)
Papildyta:

šaunuolė kad leidi sau pamiegot - tai labai svarbu.
tik ir toliau mums pasakok, nedink, mums gi įdomu
Atsakyti