Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(deima26 @ 2008 09 06, 20:37)
Va,tuoj ir meeta susiorganizuosim thumbup.gif  kas dar jungiasi?

su mielu noru, bet kai tokia savijauta tai tikrai ne. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 09 06, 20:10)

Nu tik nebek i krumus mirksiukas.gif GAl savijauta ir pasitaisys netrukus 4u.gif
O kas dar jungtusi prie musu?
Atsakyti
Kada nors reiktų kokiam Kaune suorganizuot - kai rugsėjė siūliukus pabaigs ir naujų važiuos pirkt. Aš apsižiūrėsiu ko man trūkstra ir galima kokiam Akropoly kavukės susėst ax.gif . Lina 31 pasikviestume.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 09 06, 20:47)
Kada nors reiktų kokiam Kaune suorganizuot - kai rugsėjė siūliukus pabaigs ir naujų važiuos pirkt. Aš apsižiūrėsiu ko man trūkstra ir galima kokiam Akropoly kavukės susėst  ax.gif .  Lina 31 pasikviestume.

o kas vln?
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 09 06, 20:47)
Kada nors reiktų kokiam Kaune suorganizuot - kai rugsėjė siūliukus pabaigs ir naujų važiuos pirkt. Aš apsižiūrėsiu ko man trūkstra ir galima kokiam Akropoly kavukės susėst  ax.gif .  Lina 31 pasikviestume.

jei reik siuliukai gali baigtis ir ryt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 06, 20:17)
palauk BIm tuoj balandukas bus mirksiukas.gif , ne nepastebesi kaip greit auga, reik apipirkt, spinteles uzraisiot...
kaip noriu naminiu lasiniu su cibuliu rolleyes.gif ir juoda duona wub.gif (tokiu vaisiu gaunu kaime), o dar jei agurku raugintu is backos...
kas dar ko nori?

Musu norai siandien sutapo smile.gif . Tik va as jau viso to gerio uzvalgiau. Bet jau dabar kvapelis nuo cibuliu ne koks mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 06, 21:23)
jei reik siuliukai gali baigtis ir ryt lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu žvėriškai užsimaniau valgyt eurovizijos belaukdama - šaltą karbonadą sukirtau su duona. Dar pomidoro tamsoj į šiltnamį lindau - su prožektorium šviečiausi - kaimynė jei matė, galvojo, kad vagia. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2008 09 06, 21:38)
Musu norai siandien sutapo smile.gif . Tik va as jau viso to gerio uzvalgiau. Bet jau dabar kvapelis nuo cibuliu ne koks  mirksiukas.gif .

user posted image mirksiukas.gif

labanakciukas visoms. Einu sokiu eurovizija ziuret.user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vadove: 06 rugsėjo 2008 - 21:03
reiktu is karto visom labas rytas arba labanakt sakyti ax.gif . as tai darbelyje uzsisukusi, tai nebeprisedu visai.
Kaip dziugu, kad nuotaikeles gereja thumbup.gif As mintyse jungiuosi prie abieju meetu, nor jei fiziskai buciau lt, tai prisideciau prie vilniaus meraiciukiu, mes pilaiteje butuka turim. Jus ir STT pakalbinkit, ji gi ne ka veikia dienom mirksiukas.gif Beje ir Andryte Vilniete .Ir tik fotika pasiimkit, kad mums uzsienietem meeto topines akimirkas parodyt galetumete. O gal kas susigundysit iki Oslo atlekti ax.gif . Man tai tokia pagunda spali i lt atvaziuoti ir Sofija galeciau prie baltijos motules aplankyti, nes 9 dienas laisva turiu... tik va MB negali, o jo palikti tokia diena irgi nesinori verysad.gif , teks prie norvegiskos pakrantes traukti-juk jura visur yra jura...
Ryt va lietuvinsimes- eisim i ambasados organizuojama rugsejo pirmaja lithuania.gif . o siandien buvom Amelijos draugo gimtadienyje-ten dvi nestukes buvo , abi tuoj gimdys. Ir dziugu-vienai trecias, kitai antras ir is kitos puses taip sirdi suspaude, taip saves gaila pasidare...va va tuoj as pati pradesiu ristis i depresija verysad.gif
Is tiesu tai kitus linksminti lengviau, tada kuri laika ir save formoje palaikai, be paskui vistiek truksta kazkas viduje ir tada ritiesi...ritiesi...
Jau mes ir su MB pyktis pradejo, su manim niekas nebesusisneka, jei dar ir neissimiegu tai visai beda, tik sluotos truksta nes atrodau tai blogiau uz ragana. Kai jau apsiblaiunu tada vis bando raminti, kad mes juk turim viena zuika, bet man kaip uzplaukia juoduma, tai smegenys nebepriima tos info, tarsi be Sofijos mano pasaulis butu subyrejes i nesuskaitoma daugybe sukiu, o sirdi pries metus kazkas isplese ir paliko tik kuna. Kai atsipeikeju apima nezmoniska baime, kad tas kuriuo netikiu vis tik egzistuoja ir mane nubaus. Va taip ir sukuose uzburtame rate.

Cia, as vietoj to , kad palaikyciau jusu gerejancia nuotaika tai uzvariau savo blogejancia.
Sorry mergaiciukes verysad.gif

BIM tu po echoskopijos parasyk bent pora zodziu
Atsakyti
Sveikos nuo ryto.
Bice, nu tu barbe, marš miegot bigsmile.gif
QUOTE(Valery @ 2008 09 06, 13:01)
As jau is treniruotes  fitness4.gif
Mergaites, kam liudna, labai rekomenduoju sporta, labai pakelia nuotaika 

pasakok, kaip sekasi? Kada pas KR ir kada planas?
aš su mielu noru į treniruotė, nes jau taaaaip noriu biškį leškas pakoreguot... ale kur gi tau doh.gif juk jau 30 sav... nors savijauta leidžia blush2.gif
vakar buvom pas uošvius, dabaigėm remontus iki galo sutvarkėm namus, pakabinau užuolaidas ir taaaaip puikiai jaučiaus ir padėjus ir pavargus. kaip faina išlyst iš slunkiaus kailio...

tik nesakykity kad negalima, trečias nėštumas, viską jaučiu kur galima kur ne

QUOTE(deima26 @ 2008 09 06, 16:10)
Man atrodo kad reiktu mum susimatyt ir ta liudesi kartu prablaskyt ax.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(deima26 @ 2008 09 06, 18:02)
Tai mes beveik kaimynes mirksiukas.gif  As virsuliskese,netoli PC Mada

doh.gif dar ir čia matėmės lotuliukas.gif

QUOTE(deima26 @ 2008 09 06, 19:37)
  kas dar jungiasi?

gi aš aš

QUOTE(bim @ 2008 09 06, 20:10)

niu va...
aš tokiam laike skraidžiau... nors ir biškį gresiantis buvo...
o kodėl ne? todėl kad pykina? ar kad šiaip labai silpnai jauties?

QUOTE(vadove @ 2008 09 06, 20:54)
o kas vln?

aš aš

QUOTE(bicė @ 2008 09 07, 00:55)
BIM tu po echoskopijos parasyk bent pora zodziu

jo - laukiam žinių.

o mane slogiukas biškį nuo sūnaus užpuolė, bet nieko - gyvensim... tongue.gif šiandien į sodą keliausim nes jau veja nepjauta... blush2.gif plius šašlų prikirsim...

o man antradienį pas gydytoją thumbup.gif wub.gif jey - atrodo numirsiu iš laukimo. blush2.gif
o lele jau nebesidaužo, tik stumdo baldus - matyt vietelės gerokai apmažėjo - įtariu turi svert apie 1500 kg rolleyes.gif
Atsakyti
labukas
tai kaip ten ta eurovizija baigesi g.gif . kuopa ziurejau ir siuvinejau, tai rezultate tik barbaliavima girdejau, o ir pamirsau, kad sokt turi doh.gif

o kad vyras su manim nesusisneka, tai ir faktas doh.gif , pasidariau tiesiogine to zodzio prasme BOBA blush2.gif . reik kazkaip taisytis, bent jau po karta prieit ir paciai apsikabint ji rolleyes.gif
Atsakyti
o aš kažkaip geresnė pasidariau... nors su praėjusiais dviem nėštumais ooooooojoj kooookia baisi žiežula buvau... o dabar geras aš blush2.gif wub.gif
Atsakyti