Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(bicė @ 2008 09 10, 10:19)
Vdapr kaip nuotaikeles?

vakar su vyru pries miega isgerem melisos arbatos... tai nzn ar cia psichologiskai ar ji padejo miegojom itartinai gerai... tik siandien kazkaip jokiam darbui rankos nekyla... kazkoks dar kitoks jausmas many siandien gyvena...
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 09 10, 08:02)
Sveikos,
o aš biškį nervuota iš pat ryto...

ax.gif viskas gerai ji tiesiog nusisuko ir rankytem nugaroje ploja maniske irgi taip dare o beto ir vietos mazeji ax.gif nusiramink svarbiausiai sek judesiukus o jeigu ir kiltu abejone drasiai vaziuok i ligonine mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 10 rugsėjo 2008 - 11:54
Sveikutes mergaites,

Pas mane kazkas vyksta...Kolkas geriu kontraceptikus,vakar vaikai sumigo pasidariau arbatos,vyras skaite pasaka dukrai antram aukste ,as su arbata atejau i salona,nu ir zinokit mane kad supykino,visa perbalau ispyle prakaitas,spejau prigult....MMM turetu ateit po 2-3 dieneliu.Kakzaip paranojiskai bijau pastojimo nevietoje,juolabiau kai tai buvau isgyvenusi...
Ir daar vakar maniau su mama kaip su drauge paatvirausiu,tai sulaukiau kur tu su 2 vaikais,tokia moters dalia,turi kenteti,as jai sakau kad reikia kompromiso ieskoti,kad nesiruosiu nusileisti tik jo pageidavimams,o ji man tipo tu ka pries traukini su sake pulsi....poto pasipyle priekaistai kad tipo jos nepaklausiau,kad per greit istekejau,kad paskubejau su nestumu....Zodziu liudna kai net artimas zmogutis taves nesupanta.
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 09 10, 08:02)
Sveikos,
o aš biškį nervuota iš pat ryto... Žemyna užpakalį atsuko nuo vakar man  ir nejaučiu kojų rankų judesių o tik žagsėjimus ir kažkokius užpakaliaus pasukimus... kaip nervina... ateina laikas kai mirė sūnukas ir aš paranojinuos dėl kiekvieno jos judesiuko... netgi jaučiu ką kada pajudina ir kaip...
gal ir durna... nežinau.

Šiandien tavo Žemyna papraščiausiai tingi biggrin.gif gi ir vietos vis mažėja. Nesijaudink, kitą dieną dvigubai atsiimsi lotuliukas.gif
O jei rimtai, pabandyk judesiukus paskaičiuoti, o gal turi tą aparatą kur širdelę gali paklausyti, tai ir tau pačiai ramiau būtų ir tą baimę bent kiek apmalšintum.
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2008 09 10, 12:42)
Sveikutes mergaites,

Pas mane kazkas vyksta...Kolkas geriu kontraceptikus,vakar vaikai sumigo pasidariau arbatos,vyras skaite pasaka dukrai antram aukste ,as su arbata atejau i salona,nu ir zinokit mane kad supykino,visa perbalau ispyle prakaitas,spejau prigult....MMM turetu ateit po 2-3 dieneliu.Kakzaip paranojiskai bijau pastojimo nevietoje,juolabiau kai tai buvau isgyvenusi...
Ir daar vakar maniau su mama kaip su drauge paatvirausiu,tai sulaukiau kur tu su 2 vaikais,tokia moters dalia,turi kenteti,as jai sakau kad reikia ieskoti,kad nesiruosiu nusileisti tik jo pageidavimams,o ji man tipo tu ka pries traukini su sake pulsi....poto pasipyle priekaistai kad tipo jos nepaklausiau,kad per greit istekejau,kad paskubejau su nestumu....Zodziu liudna kai net artimas zmogutis taves nesupanta.

O ka,gal turesim dar viena nestuke bigsmile.gif
Uzjauciu,kad mama nesuprato taves,gal geriau drauge kokia supras g.gif O jei ne,pasakok viska mum,cia visos supras 4u.gif Neliudek mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Rugsėje, su Gimtadieniu Tave happybday.gif happybday.gif Lai pildosi slapčiausios svajonės rolleyes.gif Beje, man lygiai tiek pat metelių prieš savaitę stuktelėjo mirksiukas.gif

Paskaitinėju, bet nesirašo.. liūdesys mano draugas pastaruoju metu..
Atsakyti
sveikutes!
bice viskas man ok, ir linioute vetoi, gal tik nevisada ijungiu kad rodytu, pamirstu.
savijauta geriau siandien, tai tiek darbuku jau nuveikiau, dabar pietus gaminu, prikirsiu ir eisiu petu miegucio prigulsiu.
stt, nepanikok, viskas gerai, as praeita nestuma irgi buvau pakelus aliarma kad judesiu nejauciu, tik vos vos kruptelejimus kaskokius, nulekiau pas gyd, paziurejo su ehoskopu ir isiaiskinpm, kad nemaziau juda o tiek pat, tik nugarite atisuko i pilva ir dauzosi i vidu o as ir nejauciu nieko! nurimk!!!!
henriluk, mamos retai supranta vaikus situo klausimu, ir nezinau kodel bet visada suranda ka prikist, atseit as tau nesakiau ir t.t na bet slikstu man tokie dalikai kai zmogus su pasitenkinimu prikisa kad va as buvau teisi..... teisi neteisi tilek, juk dukrai bloga, palaikyk!!!!
nieko henriluk, mes tave palaikysim, nors aisku nebuna vienas kaltas, na bet vistiek mes su tavim, laikykis ir jeskok kaskokiu budu prieit prie vyro, beja laiskas geras budas, nes kai sneki zmogus gali pertraukt ir t.t o kai laiskas, nori nenori daskaito iki galo ir turi laiko ramei apmastyt ir suvirskint informacija!
Atsakyti
Vadove,kaip tavo nuotaikeles mirksiukas.gif Ar jau zinai kada pas gydytojus keliausi?
Taip norisi susitikt blush2.gif
Atsakyti
einu migdyti mazuju,man sendien BLIOVIADIENIS....Skaudu kai laikosi tokios strategijos vyras uzdirba pinigus,o tu tilek....mama vakar pasake kada pati uzdirbsi tada ir kelk bangas....zodziu sugniuzde kaip begalejo....kai uzsiminiau kaskada apie trecia vaikuti isvadino beprote,tipo porele jau turit ko dar reikia....
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 09 10, 09:40)
vakar mano maziukas pasake man kad brolis pas ji po bamba... atsidare dureles ir iejo... ten dabar tupi... bet nei as nei vyras nesugebejom pasakyt kur jo brolis is tikro... kazkaip  taip ir likom be zodziu...

Vdapr visiškai apsaugoti vaiko nuo skausmo nepavyks, tai mes suaugusieji bėgam, lekiam paskendę savo rūpesčiuose ne viską pastebim, o vaikai stebi mus, pasaulį ir mokosi, o tam ko nesupranta patys sugalvoja paaiškinimą. Svarbu kad vaikas nesijaustų vienišas, atstumtas, kad nepradėtų dėl visko kas įvyko kaltinti savęs. Kalbėkite su juo, aiškinkite. Suprantu kad patiems dar taip sunku apie tai kalbėti, gal gali tėvai padėti, pakalbėti su sūneliu, bet geriausia kai tai daro patys tėvai. Stiprybės jūsų šeimai.
O čia gal padės jums :
http://www.saugus-va...-patyre-netekti
O dėl žmonių reakcijos, na nevisiems pasakymas - svetimo skausmo nebūna - galioja. Vieniems smalsu kaip jūs gedite, kitiems pačių gyvenimas nenusisekė, džiaugsmas dėl kito nelaimės padaro juos laimingesniais. Kiti gudrūs pamokyti patys to neišgyvenę. Visokių yra visokių reikia, bet geriau kad tie blogieji ko toliau būtų, bet kad taip nevisada išeina, tada tenka patiems atsiriboti nuo tokių.
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2008 09 10, 14:10)
einu migdyti mazuju,man sendien BLIOVIADIENIS....Skaudu kai laikosi tokios strategijos vyras uzdirba pinigus,o tu tilek....mama vakar pasake kada pati uzdirbsi tada ir kelk bangas....zodziu sugniuzde kaip begalejo....kai uzsiminiau kaskada apie trecia vaikuti isvadino beprote,tipo porele jau turit ko dar reikia....

del darbo tai mano tokia nuomone kad tavo darbas sedet namie ir augint vaikus, visko atisakyt del to ir balto svieto nematyt yra dauk sunkiesnis. buvo padarytas tirymas, apklause vyrus kiek mokietu zmonom uz tai kad jos sedi namie ir vaikus ziuri ir t.t tai pasakie ne daugiau 300- 400 lt. tada tos vyrus uzdare namie vienai savaites ir liepe dirbt ta pati ka zmonos ir ka jus manot, uzmokestys isaugo iki 3000 lt, o vienas pasakie kad nera tokiu pinigu uz kurios jis pasirasytu tai daryt! tai va tamstos, musu mamu darbas retai vertynamas bet istiesu pats svarbiausia ir turietu but gerai apmokomas. tegu tavo vyras paskaiciuja, kiek jam reiketu sumokiet vyrejai, auklei ir namu tvarkytojai, gal tada kitaip ji viska paziures.... negaliu, mane toks idijotiskas poziurys tesiok siutyna....
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2008 09 10, 13:10)

Henriluk be proto skaudu kai mamos nesugeba sunkią minutę palaikyti savo vaikų, paguosti, kai išgirsti tik priekaištus. Deja čia nieko nepakeisi, reiškia mums nelemta turėti mamą-draugę, kuri priimtu mus tokias kokios mes esam - su trūkumais, klaidom. O moteris jei ir sėdi namuose ji irgi dirba ir tas darbas ne iš lengvųjų. Na ne viskas pasaulyje pinigais matuojama ar nuperkama. O šeima - tai dviejų pilnaverčių žmonių sąjunga, ir problemas turi spręsti kartu, kai reikia ir vienam prie kito prisitaikyti, o kai kada ir nusileisti.
Atsakyti