Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

o as siandien viena vyra prie kapuko isleidau... nu neturiu jokio noro... po piet mintys tik apie maziuka... o prie kapuko nenorejau vaziuot... kas cia dabar su manim? dabar sirdi skauda kad nevaziavau... sazine grauzia dar prie viso sito... kokia as mama kad nevaziavau?
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 09 11, 18:39)
o as siandien viena vyra prie kapuko isleidau... nu neturiu jokio noro... po piet mintys tik apie maziuka... o prie kapuko nenorejau vaziuot... kas cia dabar su manim? dabar sirdi skauda kad nevaziavau... sazine grauzia dar prie viso sito... kokia as mama kad nevaziavau?

Nesigraužk, daryk, kaip širdis liepia: nori - važiuoji, nenori - nevažiuoji... Juk neprivaloma kasdien važiuot. Tavo mažas angelėlis ir taip žino, kad mama jį myli.
Atsakyti

Nekaltink savęs vdapr, tu vistiek apie jį galvoji ir jis jaučia tavo meilę.
Atsakyti

Nepergyvenk,ir man taip buna verysad.gif Neprievartauk saves,nenori ir neik,o kai noresi tai ir nueisi.MB irgi nevisada noriai vaziuoja...Jam ten sake labai sunku...
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2008 09 11, 17:50)
Tai išgąsdinau vaiką  doh.gif o ji papraščiausiai miegojo nusispradžiusi todėl ir sušalo truputį. doh.gif

verysad.gif as sianakt irgi keliausi kas valanda ir klausiau ar eva kvepuoja nzn kazkokia ant rudens paranoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2008 09 11, 19:14)
verysad.gif as sianakt irgi keliausi kas valanda ir klausiau ar eva kvepuoja nzn kazkokia ant rudens paranoja  unsure.gif

Ir tavo avataras pasikeite bigsmile.gif Grazu wub.gif
Atsakyti
as ejau tik per pietu miega maziuka tikrinti ar kvepuoja... keisti cia jausmai mus puola...
Atsakyti
QUOTE(deima26 @ 2008 09 11, 19:18)
Ir tavo avataras pasikeite bigsmile.gif  Grazu wub.gif

ax.gif na jo atspindi mano dabartine nuotaika
Atsakyti
Šiandien rugsėjo 11 d. Ir žiūrėdama į savo mažylę man suspaudė širdukę vien pagalvojus apie vaivos juostos mergaitę. Maniškė gimė viena diena vėliau. Būtų buvę gal draugės ar net klasiokės su mano mergaite josios angeliukė.( nes esam iš vieno miestelio). Kaip greit prabėgo tie meteliai.
Tau stiprybės vaivos juosta. Kada tik nueinu ant kapelių visada aplankau ir Vaivutės kapą. Tai kažkas lyg būtų manęs dalelė.
Papildyta. Esu naujokė ir puikiai žinau ką reiškia netekt kūdikėlio. verysad.gif
Atsakyti
labas rytas
Atsakyti
labas rytas!!!!!
kokios slogios nuotaikos!!!!
vaivos justa, mes su tavim, apkabinu dar karteli!!!!! siandien tau begalo sunki dieniale!!!!
Atsakyti
Vaivos juosta laikykis... nezinau kas dar per jausmas... bet tikrai sunku...
Atsakyti