Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
labas rytas!!!! kaip gyvos? kas naujo?
as siandien bulvinius blinus kepsiu su farsu.
Atsakyti
Labas rytelis mirksiukas.gif Pagaliau saulute islindo thumbup.gif

QUOTE(STT @ 2008 09 14, 07:39)
labas rytas  4u.gif

O kokia tu ankstyva blink.gif juk sekmadienis rolleyes.gif

QUOTE(bim @ 2008 09 14, 09:51)
labas rytas!!!! kaip gyvos? kas naujo?
as siandien bulvinius blinus kepsiu su farsu.

thumbup.gif jega!!!!! MB patys megstamiausi essen.gif
As dar nesugalvojau ka gaminsiu g.gif Jokiu skaniu minciu neateina galvon ax.gif
Geros dienukes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deima26 @ 2008 09 14, 12:16)
Labas rytelis mirksiukas.gif  Pagaliau saulute islindo thumbup.gif
O kokia tu ankstyva blink.gif  juk sekmadienis  rolleyes.gif
thumbup.gif jega!!!!! MB patys megstamiausi essen.gif
As dar nesugalvojau ka gaminsiu g.gif Jokiu skaniu minciu neateina galvon ax.gif
Geros dienukes  4u.gif

ir mano vyro miegstamiausi tie blinai, tai fersa jau parosiau, bulves priskustos, neuzilgo jau eisiu tarkot ir kept, tik keptuve vyras perves, nes musu didele jau reike keist!
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 09 14, 11:19)
ir mano vyro miegstamiausi tie blinai, tai fersa jau parosiau, bulves priskustos, neuzilgo jau eisiu tarkot ir kept, tik keptuve vyras perves, nes musu didele jau reike keist!

Nu tai isvis ciki,Naujoj keptuvej bus kept thumbup.gif
Sugundei su tais blynais blush2.gif Einu ieskot pusryciu,nes MB dar miega,tai siand nesulauksiu is jo pusryciu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(deima26 @ 2008 09 14, 12:35)
Nu tai isvis ciki,Naujoj keptuvej bus kept thumbup.gif
Sugundei su tais blynais blush2.gif  Einu ieskot pusryciu,nes MB dar miega,tai siand nesulauksiu is jo pusryciu schmoll.gif

na nieko sau! doh.gif tiek miegot, as tiek miegodavau paauglistei kai grizdavau is kokio tuso tik 6 ryto, o taip maximum iki 9.30 as net jai atsibundu ilgiauseip po atsibudimo puse valandos sugebu lovoj isgulet!!! doh.gif oi nebeatsimenu as tokios laimes kai lovoi oliotys, man sazine nelaidzia, kai zinau kai reikia, ta ar ana pasidaryt! blush2.gif
keptuve jau vazioja namo, tai gi jau einu bulves tarkot! ax.gif
Atsakyti
O jis pas mane megejas pamiegot lotuliukas.gif

MERGYTES ar nepamirsot???????
RYT 14val MEETAS KATPEDELEJ
Susitinkam prie katpedeles,ir nuspresim kokio stalo mum reikes.Juk nezinom kas dar prie musu prisijungs mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip smagu - susitikimas nusimato. thumbup.gif

Aš vasaros pabaigoj organizavau Šakių rajono mamų susibėgimą tongue.gif - jau smagu buvo, ne tas žodis (Deima, gal atpažinsi kurią kraštietę? ( beje, vis dar laukiama pas mus mirksiukas.gif ( dabar neseniai prisijungė viena vilnietė-šakietė). )

user posted image

Maniškė naują kavalierių susirado wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivos juosta: 14 rugsėjo 2008 - 12:40
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 09 14, 13:38)
Kaip smagu - susitikimas nusimato.  thumbup.gif

Aš vasaros pabaigoj organizavau Šakių rajono mamų susibėgimą  tongue.gif  - jau smagu buvo, ne tas žodis (Deima, gal atpažinsi kurią kraštietę? ( beje, vis dar laukiama pas mus  mirksiukas.gif  ( dabar neseniai prisijungė viena vilnietė-šakietė). )

Maniškė naują kavalierių susirado  wub.gif

Gerai susitikimai thumbup.gif
Nepazystu nei vienos blush2.gif O gal kada ir pazinojau bet per tiek laiko pasikeite? g.gif
Prisijungsiu,pazadu ax.gif Jei neklystu AKFAK prisijunge...Smagu girget thumbup.gif
O tavo pupos kavalierius thumbup.gif Laikas jau pradet vyro paieskas hihihi.gif Kol ras ta tikamiausia daug laiko praeis biggrin.gif
Atsakyti
na va blinu prikirtau ir guliu visa patenkinta!
vaivos juosta jus su dukriuku kaip visada nuostabios!
Atsakyti
Pietų negaminau - tiko vakarykščiai balandėliai. Vyro nėr, budėjime, tai šiandien tikras laisvadienis man tongue.gif .
Atsakyti
o aš tai irgi nieko negaminau dar svečių buvo Ugnės tai dabar panelė išvargus miega ir mane miegas traukt pradėjo.
Atsakyti