QUOTE(Lurdes @ 2004 02 28, 17:25)
Kaip kugelis daromas,visos turbut zinom.Bulves,kiausas,pienas,spirguciai...Bet kaip iskepti na toki LABAI skanu...ne per kieta,nesudziuvusi...Niekaip neiseina.Turbut esme kokiose smulkmenose?Arba tiksliuose produktu kiekiuose- kiek ko butent dedate?Taigi pasidalinkit patirtimi,kaip butent ji ruosiate,kiek ko tiksliai dedate. Nes as amzinai nusiviliu(vyras irgi)- tai kietas,tai nedakepe,tai sausas...
Reikia:
2kg. bulvių,
200-300gr. spirgučių,
2-3 svogūnų,
1lt. pieno,
druskos, pipirų pagal skonį.
Bulves reikia truputi nusunkti, pieną būtinai užvirinti ir juo užplikyti bulves, spirgučius sukepinti su svogūnais, būtinai karštus supilti į bulves ir
jokiu būdu nedėti kiaušinio - jis tik kietina. Viską gerai išmaišyti. Kepti apie 30-40 min. Kūgelis niekada nebus sausas ir kietas.
Skanaus
Meile gyvenime dar ne viskas... Bet be meiles viskas yra niekas...