QUOTE(DonaldaB @ 2008 09 19, 10:11)
Mano nuomonė yra subjektyvi...Bet darželio logopedė su PPT man tiek nervų "suėdė", nes mano atveju, nebuvo jokio darbo su vaiku, atseit jis pas logopedę nenorėjo eiti, tad buvo tik formalus užrašymas ir pinigų ėmimas, kad toks vaikas egzistuoja , tipo , su juo dirba, o kad nieko nedirbo -tai dabar tegu lieka joms ant sąžinės...nedirbo nei auklėtojos, nei logopedė- nurašė iš karto. Dabar kaip mokomės pirmoje klasėje, matau, kad mano vaikio ranka neišlavėjusi, bet sėdint prie jo -jis viską padaro. O darželyje ir auklėtoja buvo pasirašiusi spec.programą, bet paskui pati prisipažino, kad nespėja su juo individualiai padirbėti. Aš tikrai suprantu ir auklėtoją, daug vaikų, kur čia spėsi, bet ...turiu rūpintis ir savuoju, todėl jeigu jau pasirašėt individualią programą, gaunate už tai papildomus pinigėlius, manęs tikrai nedomina dideli jie ar maži -būkite malonios ir dirbkite. Ai negaliu koks piktumas paėmė...
Norėčiau tikėti Alchemie kad PPT išvados reikalingos logopedei, kad ji žinotų kuria linkme dirbti. O spręsti belieka Tau paciai in petto, jei atnesi isvadas is PPT -tai būtinai pakontroliuok logopedę, kaip dirbama, kiek nuveikta...nes aš asmeniškai negalėjau į ją net žiūrėti, iš tikro moteriškei jau seniai laikas į pensija užtarnauto poilsio, nes iki darželio vos ateidavo...

Norėčiau tikėti Alchemie kad PPT išvados reikalingos logopedei, kad ji žinotų kuria linkme dirbti. O spręsti belieka Tau paciai in petto, jei atnesi isvadas is PPT -tai būtinai pakontroliuok logopedę, kaip dirbama, kiek nuveikta...nes aš asmeniškai negalėjau į ją net žiūrėti, iš tikro moteriškei jau seniai laikas į pensija užtarnauto poilsio, nes iki darželio vos ateidavo...
Nu jo, uzjauciu, mes pacioj pradzioj irgi lankem uzsiemimus pas logopede, kuri tikrai pensinio amziaus ir jau sunkiai vaiksciojo, greitai as nutraukiau su ja visus reikalus, nes pamaciau, kad su jos darbo metodais nieko nebus

Nu ka, ko gero eisim mes i ta PPT. Alchemie, parasyk i az kokia ten jusu logopede buvo