Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas nekalba, 3 tema

QUOTE(Alchemie @ 2008 10 09, 11:08)
in petto tai uz Petro ir Povilo baznycios Paco 4. As dabar nezinau ar telefonus turiu, viskas darbe doh.gif As tai parasiau el. pasta Loretai, kuri dirba su vaikais su mikciojimu ir kalbos bedomis, kita mokytoja Solveiga su vaikais turinciais autizmo bruozu.

Tai aš su Loreta ir kalbėjau, tikriausiai reikia jai dar kartą pasiskambinti, kad mūsų nepamirštų ax.gif
Atsakyti
Aha, as irgi jai rasysiu, kad nepamirstu. nors kol kas as ir piesimu patenkinta, nors brangoka, bet man pasiteisina sita uzklasine veikla...jei muzika imsime lankyti, tai prasysiu nuolaidos..o tai per menesi lavinimui tokios islaidos, kad jauciuosi, kaip Amerikos bankas per krize doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdeda @ 2008 10 09, 08:19)
Pradejo namie noreti spalvinti knygutes!!!! Aukletoja sake ir darzelyje vakar pirma karta kazka normaliai nuspalvino. Nu pats piesti tai nenori ir nelabai moka, bet sakau gal vis prades...
Labai noreciau, kad ir su muzika panasiai butu... unsure.gif

skruzdeda-mano mažasis yra tokio pat amžiaus kaip tavo Andrius ,skiria vos 4 dienos juos( na mansisi manau neturėtų turėt didelių sunkumų su kalba, ale visiškai jam beveik nėra nori piešti ar ten spalvinti. ir daržely biggrin.gif man auklėtoja vis pasako-va jis nelabai susikaupia ties tokiaveikla....nu ,manasis kitoks- jam svarbiau pabėgioti ir su mašinėlėm pažaisti, kokių "zbitkų" pridaryti.Iš tikro tai džaiugiuos ,kad jūs pradėjot piešt,ir tuo pačiu linkiu tau neužsiciklinti ,kad "va jis dar nepiešia" biggrin.gif O va sesė intensyviai piešt pradėjo beveik prieš metus0 vis piešia, spalvina biggrin.gif
pas msu dražely buvo tėvams valandėlė su logopedu- tai labai akcentavo-nenusimint tėvams kurių vaikams bus prasčiau su kalba- jų kelias kitoks-jie galbūt bus matematikai,galbūt susiję su daile, ar muzika.... mirksiukas.gif beje, ir vis sakė-lavinit, lavinti lavinti kalbą namie.. smile.gif
Atsakyti
naitai - kokio dydzio (ugio) pizamos jums reikia? galiu nufotkinti kokiu yra tokio dydzio ir kai busiu vel ten nupirkti - mano vyras i savaite karta kaune buna, galetu nuvezti. tos pizamos berods tik 16 litu kainavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurga11: 09 spalio 2008 - 14:45
Ramunele, nu del kalbos ir matematikos yra gal teisybe, maniskio vaizdine atmintis irerdvinis mastymas geresnis, nei mano, nors geometrijos visda gaudavau auksciausius pazymius. bet kalba yra susijusi su labai daug gyvenimo sriciu, tai pirmiausia vaiko emocine israiska, bendravimas supratimas kitu zmoniu..va sitoje vietoje mes bedu turime ir islenda tiek daug dalyku,kurie susije su kalba ir kur matematika..deja negali padeti.
Maniskis irgi palakstysi, pabegioti ir pan. o spalvinimais nebuvo noro, kol nepradejo su logopede dirbti..tada pajudejo ledai.
O sakysim su muzika, jis sugeba sudetingiausius dalykus padainuoti muzikine klausa), ir logopede labai stebisi, kai raso zodzius su -ia ar -iai jis pats raso tokias galunes blink.gif tiesiog taip girdi, nors tame paciame zodyje gali praleisti balse doh.gif tai va manau, kad lavinant muzikine klausa, visdelot kalba turetu smarkiai judeti, aktyvintis
Atsakyti
nu del matematikos tai taip... mano vyras irgi kazkoks keistas tipas doh.gif . nors suauges, bet sunkiai susikaupia ties uzduotis, kurios neidomios, bet reikia padaryti. Man idomu, kada jis pradejo kalbeti, bet niekas to nebezino... bet uztai matematikoje kietas. labai greitai mintinai skaiciuoja su keliazenkliais skaiciais ir siaip kazkoki zaibiska matematini mastyma turi. As prie tos pacios uzduoties sugaistu gal penkis kartus daugiau laiko, nors matematika man ir mokykloje ir univere sekesi labai gerai. Deja pas savo vaiki tokiu gabumu tai nepastebejau. Nemoka jis skaiciuoti ir niekaip neisimena nei koks skaicius po kokio eina, nei kaip konkretus skaicius atrodo...Be sporto tai pas savo vaika nepastebejau kazkokiu pranasumu. Nu bet sportine veikla tai gal irgi tam tikras jau gabumas... rolleyes.gif
Atsakyti
Skruzdeda, su matematika ateis, anksti dar jam gal.
O sportas..pamenu, kaip 3 metu vaikas baldus man perstumdydavo lotuliukas.gif
reikia tiems vaikams duoti fizinio kruvio, bet tikslngo, tai paskui viskas lavinasi
Atsakyti
QUOTE(skruzdeda @ 2008 10 09, 20:13)
Nu bet sportine veikla tai gal irgi tam tikras jau gabumas... rolleyes.gif

4u.gif Nu žinai skruzdėda, sportas kai kam ir labai gerus kontraktus ir honorarus atneša, bet aišku, dirbt daug reikia, atsiduoti ir, žinoma, sėkmės kažkiek mirksiukas.gif

Tiesa, vakar parašiau Loretai, bet jokio ats negavau. Tai bandysiu šiandien skambinti, tik telefona reikia iš garažo pasiimti, nes vakar palikau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo in petto: 10 spalio 2008 - 08:46
in petto, butinai parasyk, ka pasakys Loreta.
Atsakyti
Mielos nekalbiukų mamytės, aš kaip tikra blondinė, VISAI NE Į TEMĄ 4u.gif

bet gal kuri turite pažįstamų Migracijos departamente, mant trūksta magistriniui darbui truputį informacijos apie prieglobsčio prašytojus...kažkaip nedrąsu skambinti nepažįstamiems žmonėms, žinant,kad trukdai jų laiką ir pan., ak, tas lietuviškas kuklumas blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
DonaldaB, daug reikalu turiu su migracija, ale negaleciau pasakyti i koki zmogu krieptis...gal tiesiog bandyk skambinti i informacija ir tave gal pvz. sujungs su viesuju rysiu skyriumi ir tau suteiks info, nes cia visdelto gali buti ir kai kur neviesinama info..nezinau net
Atsakyti
QUOTE(jurga11 @ 2008 10 09, 16:44)
naitai - kokio dydzio (ugio)  pizamos jums reikia? galiu nufotkinti kokiu yra tokio dydzio ir kai busiu vel ten nupirkti - mano vyras i savaite karta kaune buna, galetu nuvezti. tos pizamos berods tik 16 litu kainavo.

oooo, geras bigsmile.gif na gal 116 ir 122. Labai lauksiu foto wub.gif gali įkelt per keep4u.ru, bet jei apsigalvosi, tai tos nuotraukos jau negalesi bet kada is forumo pašalint.
gal ir kitoms patiks pižamos mirksiukas.gif

QUOTE(DonaldaB @ 2008 10 10, 20:54)
bet gal kuri turite pažįstamų Migracijos departamente,

apgailestauju, bet neturiu.

pas mus daržely bus rudenėlio šventė wub.gif jau kad dalyvausiu first.gif eisiu per savaitgalį moliūgo ieškot, reik ką nors sugalvot lotuliukas.gif
Atsakyti