Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas nekalba, 3 tema

QUOTE(Alchemie @ 2008 10 26, 11:44)
Indigo visi dabar gimstantys vaikai..tiesiog jie kitokio "sukirpimo" ir mes daznai nesuprantam ju poreikiu, kad dirzas ir suauges visada teisus nera ta tinkama auklejimo priemone.
O siiap tai..viena psichologe sake, kad viena mama jai skundesi, as nenoriu genijaus, as noriu, akd mano vaikas butu kaip visi..nesnuo to tik man sunkiau..vat ir klausimas, ar mes del saves ar del to vaiko dirbame ir auklejam

indigo - kur šiame tūkstantmetyje? indigo - nuo auros spalvos, kurią jie turi. Azanovas (?) lygtai mato tas spalvas.. gal reiktų apsilankyt g.gif

aš dirbu ir auklėju vaiką dėl savęs vaikui.... nu kažkaip taip galėčiau atsakyt. Dėl savęs - kad niekada gyvenime neturėčiau sau priekaištų, jog jo labui galėjau kažką daugiau padaryt, o nepadariau.
Atsakyti
naitas, indigo vaikai gimsta jau mazdaug nuo 80 metu, tik dabar jau ju 90 proc. gimsta o kiti tipo jau krikstolianiai..nu nezinau, nesu labai isigilinusi. O ta spalva tai mato ne tik Azanovas, beto pamates ka jis tau pasakys? nepasakys gi kaip bedas spresti. tiesiog ta auros spalva reikia, kuo zmogus vadovaujasi, kaip jis ziuri i pasauli. vat su tais vaiaksi turi buti autoritetas, elgtis kaip su lygiu, melo jie is viso nevirskina..ir pan...nu cia bendra tokia info..nu sakysim, zinau, kad mano vaikas indigo ir ka..bedu nuo to ne maziau..sprendziu jo gyvenimo vingius ir nesistebiu kai kuriomis jo izvalgomis
Atsakyti
Aišku, jis nepasakys recepto, kaip pritaikyti vaiką prie šito pasaulio. Bet žinoti, ar matosi "kas", ar ne.. visai įdomu būtų... buvau užmetus šitą mintį.. g.gif
o kas dar mato? tas auras.
Atsakyti
Naitas, taigi galima ir auros nuotrauka padaryti. mato daug zmoniu, ekstrasensu...O siaip tai as kazkada buvau uzsidegusi irgi..ar indigo ir pan...nu ir ka..zinau, kad man tai buvo kaippaguoda, kas jis va toks kitoks..paskui man apsake ir kad indigo ir, kad pareituose gyevnimuose ka veke ir kokia uzduotis dabar yra..ir per keleta metu matau, kad tai tiesa ir, kad reikia dirbti dirbti, dirbti..o jo isvalgos ir karatais tokie gilus patarimai buna, kaip is jo buvusios patirties..rimtu ramiu be nuostabos balsu pasakyta, o mus pritrenkia iki sielos gelmiu, nes suvoki, kad sako tiesa...aisku retai tai buna, bet manau, akd esminiais gyvenimo momentais..kai laukiausi antro, kai praradau - sugebejo man atverti akis ir pakeisti poziuri, kad negedeciau ir nesielvartauciau...dabar kai laukiam vel, butent per ji jauciu ta ateinanti vaika, kad jis salia..kazkaip jie bendrauja..meile, prisirisimu..nezinau..gal cia blevyzgos...bet yra kazkas, ko as negaliu zodziais ivardinti...gal tai tiesiog meile
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 10 27, 20:27)

Alchemie, eilinį kartą solidarizuojuosi 4u.gif
Turiu įtarimą ax.gif , kad žinai ir apie reiki. Ta tema mano naujas atradimas - pasirodo reiki pagalba sėkmingai "gydomi" (blogas žodis, gal labiau tiktų subalansuojami pagal mus tipiškus) ir kitokie vaikai.
Atsakyti
cute..turiu reikia antra pakopa..siaip padeda daugelyje gyvenimo atveju, labai placiai neneuadoju, tik sau ir savo seimai, kadangi yra taisykles, jog naudoti gali tik, kai tavs to ppraso kitas zmogus.
O kai vaikui kazkada dariau reiki, jis pasake;
-Mama, tu nemoki burti. Juk burtininkas as, o ne tu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 10 28, 10:48)
cute..turiu reikia antra pakopa..siaip padeda daugelyje gyvenimo atveju, labai placiai neneuadoju, tik sau ir savo seimai, kadangi yra taisykles, jog naudoti gali tik, kai tavs to ppraso kitas zmogus.
O kai vaikui kazkada dariau reiki, jis pasake;
-Mama, tu nemoki burti. Juk burtininkas as, o ne tu doh.gif  biggrin.gif

ar tai reiškia, kad aš galiu pas Tave paprašyti?

dėl vaiko.. nu aš Tau jau sakiau: bus jis kada nors "žvaigždė", bus.
Ir supranti, kad ne tas žodis žvaigždė, kad visai kitaip.. dieve.. nugis ne "stiliaus" ar dar kokio stiliovo gyvenimo žvaigždė..
Atsakyti
Naitas..as tiek dar NEMATAU blush2.gif del gydymo reikia.reiketu gyvai..per atstuma..nugalima, bet apie tai parasysiu tau i az veliau. Kiek apdes..nezinau ir garantuoti negaliu..
del "zvaigzdes"... biggrin.gif kai gulejome ligonineje su galvos trauma maniskiui buvo 9 menesiai..salia gulejo mergyte su vilko gomuriu ir baisia kaulo nesuaugimo trauma..ten kazkaip pas ja tas kaulas skilinejo, metalai ideti.zodziu bisu..nu kas tas ano mazius, tik po lovyte isitveres vaiksto,arba as ji nesiojau akd butu ramybes busenoje. Atvaziavos tos mergytes mama (mergaitei gal kokie 8 metai buvo). nezinau, ka ji pasakojo savo mamai, nes as nesupratau jos kalbos del to gomurio defekto..bet isvazuodama jos mama man sako. Auginkit sveika sita vaikiuka, tikiu, kad uzauges jis bus prezidentas blink.gif blink.gif blink.gif biggrin.gif
Tai va dabar ir mastau, kieno przidentas, kokia zvaigzde...kol kas manau, akd as is jo mokausi sirdies atvirumo, nuosirdumo, meiles galios ir jis to pacio is manes mokosi..vienas kitam esame moymosi keliai...o jei bus sirdingos meiles, atjauto zvaigzde..tai duok sviete
Aciu Naitai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 28 spalio 2008 - 16:13
Alchemie, kaip butu galima tau asmeniskai parasyt, is kokio tu miesto ir dar norejau paklausti kas tave iniciajavo i Reiki?
Atsakyti
Sveikutes,

ieskau bendraminciu ir paguodos,jau rasiau ir kitam foume.Mano suneliui 4m.,mes nekalbam,kazkiek zodziu yra bet labaiiiii nedaug.kalba maisosi,nes girdi ir anglu kalba.
Noriu grizt namo i LT,manau,kad bus geresne pagalba.Turim panasumu su autistiskai aspektais,bet kai pasiziuri is kitos puses,tai atrodo,kaip ir normalus,tik labai jau atsilikes.Gime neisnesiotas,su didele hipoksija,mazo svorio,sirgo mazakraujyste beveik 2.5m,vienu metu dar turejom ir infekcine mononukleoze,tai kaip sakant arsenalas geras.Jau buvau pasiruosus praleist nemazai dieneliu onkologiniame skyriuje,bet viskas baigesi laimingai smile.gif Prilipint etikete galima greitai,musu pediatre,net uzdraude pagalvot,kad mazasis gali butu autistas,visa beda,kad gyvename JAV,tai kaip sakant su ta pagalba sunkoka.Siaip ne taip susiradom logopede lietuve,tai jau beveik menuo kaip vazinejam,kazkoks progresas yra,tik kaip zinia,norisi greiciau ir didesnio,bet cia turbut ne fizines sveikatos gydymas.
Tai ar pataikiau i tema,bendrausim.
Skaiciau naitai tavo gyvenima,tai verkiau su kiekviena eilute,bet ne is gailescio,o del to,kad tu labai stipri moteris 4u.gif Kuo gyvenimas daugiau krauna,tuo labiau norisi nepasiduot.Jauciu,kad turim labai daug bendro,tik maniskis gal ne toks nervuotas,ir miega,tai tikrai gerai
Man vienas kunigas,kai mazyli krikstijom,sake,kad Dievas mus myli ( ar gyvenimas,cia kiekvienam pagal tikejima ),nes niekada zmogui neuzkrauna ant peciu daugiau,nei galim pakelt.As ir turiu tris,mano du paskutiniai dar ir neisnesiotukai,o maziausias gime tik 456gr,tai jau turbutmir nebereikia daugiau paaiskinimu smile.gif ,o as dar noreciau ketvirto,nors mazgiui dar tik 11men biggrin.gif Kaip as vyrui sakau,kad mano Olivija dar manes laukia
Lauksiu atsakymu,iki merginos
Atsakyti
Sandriusk, perskaicius tavo visa istorija, galiu pasakyti, kad uzgniauze kvapa, tiek vaiku, bedu irgi nemazai..o gyveni, eini i prieki. Taip, Dievas tirkai mus myli, tik, mes ne visada ta pastebime ir zinome..jau vien tai, kad tavo neisnesiotukai isgyveno, kad nereikejo onkologijos..manau, akd tai tiesiog didziulis meiles irodymas.
Del lietuviu kalbos lavinimo JAV sunku ka nors patarti, jei logopede yra, dirba, manau, akd tai labai daug..Lietuvoje abejoju, akd gautum daugaiu pagalbos nei JAV, kur sitie sutrikimai ir adaptacija visuomenej labiau isigyvene, nei lt.
Laikykis, esi nuostabi mama 4u.gif
Atsakyti
Oi aciu uz palaikyma.Kartais,tiek ne daug mums reikia,nes sunkiausia,tai turbut,tai ir yra,kad nera su kuo pasisneket,kam pasipasakot savo isgyvenimus,nes dazniausiai,tai nieks sito nesupranta arba nenori suprast.
Juk is esmes,tai kol pats nesusiduri su tokiom problemom,tai rodos,kad ju net ir nera. schmoll.gif
Mes su suneliu,kai atsidurem onkologiniam skyriuj,tai pirmas sutiktu mamu klausimas,kiek laiko jus jau cia,o kitas: kelinta stadija ir kokia forma ( vezio ).As dabar,kai pagalvoju,tai man sirdis kuliais verciasi.Tokios akimirkos,dar labiau uzgrudina.
O del LT,tai as galvoju grizt,kad mes cia turim su vyru,tai pagrindinai vienas kita,nes su uosviais as nelabai sutariu,be to,kai reikia pagalbos,tai visi dirba...ir nera kam padet.Visada,kai kur reik vaziuot ( dazniausiai ligonines ),tai vyras nedirba ir pabuna su vaikais,jei reik vezt maziausia,o siaip tai as visur viena vaziuoju.Sunkiausia,tai kai visi kur issiruosiam,nes tada niekas nieko neklauso,negirdi ir mato,tik save. smile.gif Tai va,o LT visa mano gimine,tai zinia,kad lengviau,kai savi po sonu,net ir draugiu cia nesusiradau,visos liko,kaip sakant uz atlanto.
Ziuresim,kaip cia mums seksis,bet kokiu atveju po Nauju Metu reiks namo varyt,o tada jau bus matyt.Siandien,dar skambinau pagal gyv.vieta i mokykla,tai sake,jog ziures ka gali mano vaikui pasiulyt,atseit paskambins kita savaite.Lauksim biggrin.gif
Papildyta:
Cute,matau kad skaitineji,noreciau paklaust,jei teisingai supratau,tai tavo mergina nekalba?
O kokios siaip problemos,juk mergaites sako,kad lengviau auga ir mokosi,nei berniukai? wub.gif
Atsakyti