Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas nekalba, 3 tema

QUOTE(Alchemie @ 2008 11 13, 20:50)
bet mes pas ortodonta lankomes profilaktiskai kas puse metu, kad stebetu, kaip dantukai destosi.

kokie jūs šaunuoliai thumbup.gif
QUOTE(skruzdeda @ 2008 11 14, 18:43)
Tai va, man sove i galva mintis sukurti tema "Vaiku su raidos sutrikimais ugdymo uzduoteles, pratimai, metodai". Ten grynai deti visokia medziaga, gal nuorodas i medziaga ir patirti, kaip mes su savo vaikais dirbame konkrecioje srityje ir kaip sprendziame konkrecias problemas. Per laika susikaups gal daug vertingos konkrecios informacijos, kuria gales pasinaudoti kiti ir dirbti su savo vaikais?

thumbup.gif

Atsakyti
Ramunele, as pati labai prisikentejau vaiksyteje del dantu bedu ir labai bijau, kad vaikui nebutu (nors man buvo nuo vaistu)..bet va, siaip as dar jam pati valau dantis, kol silpnai jauciausi, jis valesi pats ir rezultaats..vakar paziurejau ir pamaciau, kad randasi juodi taskeliai ant nuolatiniu kruminiu verysad.gif teks eiti ziueti, ar jau reikia plombuoti, ar dar tik pakitusi emalio spalva
Atsakyti

QUOTE(Alchemie @ 2008 11 14, 22:21)
Ramunele, as pati labai prisikentejau vaiksyteje del dantu bedu ir labai bijau, kad vaikui nebutu (nors man buvo nuo vaistu)..bet va, siaip as dar jam pati valau dantis, kol silpnai jauciausi, jis valesi pats ir rezultaats..vakar paziurejau ir pamaciau, kad randasi juodi taskeliai ant nuolatiniu kruminiu verysad.gif teks eiti ziueti, ar jau reikia plombuoti, ar dar tik pakitusi emalio spalva

console.gif linkiu,kad nebūtų bėdų ....o kaip tavo sveikatėlė?
Atsakyti
Ai nezinau..vakar jau dziaugiausi, kad gal viskas pasibaigs, o siandien vel tepliones...nesuprantu is kur..o gine sake isleis i darba, jei savaite man niekas neteplios..as jau trecia savaite namie gulineju doh.gif nu tikekimes, kad viskas bus gerai
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 11 15, 14:26)
Ai nezinau..vakar jau dziaugiausi, kad gal viskas pasibaigs, o siandien vel tepliones...nesuprantu is kur..o gine sake isleis i darba, jei savaite man niekas neteplios..as jau trecia savaite namie gulineju doh.gif nu tikekimes, kad viskas bus gerai

Jetau, nu taip labai nepergyvenk. Jeigu tik teplioja, tai sako kad tikrai nieko baisaus. Nors aisku pasisaugoti reikia.
Siaip tai ziuriu kam kokios bedos smile.gif. As tai nuo pat pradziu su aukstu kraujo spaudimu kovoju.

Tai va, kaip tarem, taip padarem. Nesu isitikinus, kad tos temos nereikia skaidyti, bet kol kas tegu buna viskas i viena. Ipeistinsiu ten jau Alchemie rekomenduotus Logico.

http://www.supermama...howtopic=375995
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 11 14, 22:19)

aš pati daraus kalbanti autistė laugh.gif
nes tuščia tuščia galvoj. jokios kūrybos. Kompas yra jėga.

Dėl to mano rypavimo kartais.. nu atsiprašau, bet žinokit, pasirypavau, ir ką gali žinoti, gal dėl to ir sveika gyva esu.. aha. Suteikiat stiprybės vien savo buvimu. 4u.gif Kitos mamos, gal nedrįsta, gal kaip kitaip jaučia... bet kiek "pasitikrinau", tai viskas kažkaip panašia vaga teka. Ir tada nesijaučiu tokia nevėkšla, "kalta" dėl vaiko ligos, ar dar kokia. Žinau, kad reikia dirbti ir dirbti.
ai, tiesa... irnesakyk.gif neisiu aš į jokią komisiją vaikui negalios tvarkyt. taškas.

Naitai tikiu kad sunku kokia cia dar kuryba kai tiek rupesciu ir bedu. Sunku isivaizduoti kaip sugebate suktis turint dar du pyplius. Na as dekinga mociutems man padedancioms nes su savo dvimetinuku sunkaiai susitvarkau. Dabar toks isteriju etapas.

Alcheme o jus tausokite save ir neskubekite i darba juk mazyles sveikatele svarbiau visko. smile.gif

Skruzdeta jusu ideja sveikintina, manau tikrai pasiteisins, daugeliui musu rupi kaip lavinti savuosius zuikius.
Atsakyti
Skruzdeda, nu jo..pas mane spaudimas toks moteriskas 90x60 as kaip muse, o ypac, kai trys savaites del to tepliojimo guliu doh.gif Nu, bet mes isgyvesim, juk ms supermamas lithuania.gif supermama.gif heart.gif

Aciu uz patarimu temuke, idesiu tuos patarimus smulkiajai motorikai vystyti
Atsakyti
Tai gal mūsų paplepėjimus (nuo sekančios temos) reikėtų perkelti į bendramintes g.gif

Alchemie, ar žino sūnus apie nėštumą? Kaip reaguoja?
Nepyk, jeigu jau rašei blush2.gif
Atsakyti
gritte, ka turi omenyje prie bendraminciu? prie kurios cia butu pokalbiu linijos?
Sunus dar man nezinant apie nestuma jau eme pasakoti apie sesute (uzsiciklines, nors su antru nestumu, kuris deja baigesi liudnai, bet buvo mergyte, jis irgi pasakojo apie sesute). Taigi, kai pamaciau NT II pasakiau jam..tai dabar mane saugo, liepia miegoti su meskiuku, kad sesutei nebutu baisu miegoti wub.gif
dabar ka tik pasake, kad turi gimti sesute, nes jis yra brolis ir as jau ji pagimdziau..zodziu be sansu broliui atsirasti biggrin.gif
Atsakyti
Yra paplemėjimų skyrelis, kur renkasi bendramintes: pvz: mėgstančios kavą, gimusios 1980, karininkų žmonos ir co smile.gif...mus vienija nekalbiukai vaikai 4u.gif
Aš tik siūlau, nieko neperšu mirksiukas.gif
Atsakyti
Gritte, manau, kad tos mamos, kurios ieskos pagalbos apie sia problema lengviau ras mus cia, nei prie Bendraminciu, gal liekam cia.
As i pirma posta idesiu adresus su patarimais ir VRC bei PPT kontaktus
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 11 15, 14:26)

laikykis. man su antru nėštumu irgi tepliojo.....iki 14 sav.Net kraujavau. paguldė į ligoninę ir liepė tik gulėti , tik gulėti . Iš tikro, aš net 13 sav, pradėjau jausti judesiukus, kurie man davė stiprybę tikėti,kad vaikelis išgyvens.( bet to niekam nesakiau, kad nepagalvotų,kad nusikalbu) Meldžiausi labai stipriai..... Alchemie,Jei neleidžia eit darban tai ir neik, o jei uždaro biuletenį, tai reikalauk kito, negali eiti , dar negali.
QUOTE(Alchemie @ 2008 11 15, 20:13)
Gritte, manau, kad tos mamos, kurios ieskos pagalbos apie sia problema lengviau ras mus cia, nei prie Bendraminciu, gal liekam cia.
As i pirma posta idesiu adresus su patarimais ir VRC bei PPT kontaktus

Gritte- iš tikro geriau ,gal pasilikti čia, -nes tarp bendraminčių mūsų neras ... mirksiukas.gif ir tie adresiukai pirmam puslapy būtų labai šaunu.... mirksiukas.gif
Atsakyti