QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 09 09, 19:39)
Sveikos mamytes mano sunui dar nera triju metuku balandi tik bus bet manyciau kad mazokai sneka----bet kazkaip pagalvoju gal cia paveldejimas nes ir as ir vyras pradejome gan velai kalbeti,,,pasako zodzius mama,teti,aciu,gerti,mano,taip,tu,cia mano mama,eik,ne ir dar gal keleta,kazkaip jau pradedu nerimauti nors gydytojas ramina kad prades sneketi,,,
Pradejome eiti i darziuka,bet stai jau keletas dienu namie nes susirgo stomatitu,bet darzelyje jam geria jis eina su malonumu o namo net nenori,nezinau kazkaip pradedu tikrai pergyventi kad kazkas gal negerai?
Kaip ir mažoka

O kaip bendrauja ir kartoja? Ar noriai bendrauja su žmonėm ir ar kartoja kai paprašote, kad kartotų? Jeigu bendrauja ir kartoja, tai gal dar pasivysit iki balandžio bendraamžius, tiesiog daugiau užsiimkit, žaiskit žaidimus visokius, kur reikia pasakyti ką nors ir t.t.
Šiaip logopedo konsultacija nepakenktų niekam
Skruzdėda, parašei apie kalbą ir saugumo jausmą, o aš dar pagalvojau apie manipuliacijas, ar tik maniškis nebando manipuliuoti, kad gautų dėmesio

tiesiog įsivaizduojų kaip abi auklėtojos jį vis kalbina kalbina, bando nors žodelį išgauti, o tas tyli (gi supranta, jei kalbės, nieks taip prie jo nelįs, nekalbins)