Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Padushkele @ 2008 09 16, 22:24)
ore pedala spaust  schmoll.gif  jau geria tegu drožias tie kulnai  biggrin.gif

bet kažkaip vyro ne vieno neteko girdėt besiskundžiančio tokiom bėdom  biggrin.gif

O tu užsimauk lastos dydžio batą, kai kulnas vos ne po sėdyne bus, irgi jaučiu nieks nesitrins lotuliukas.gif
Atsakyti
O Vilniaus meeto nebus?... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2008 09 16, 22:32)
O tu užsimauk lastos dydžio batą, kai kulnas vos ne po sėdyne bus,  irgi jaučiu nieks nesitrins  lotuliukas.gif

g.gif loooogiška biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man labiausiai tiktų savaitgalis, nes darbo dienom į Kauną parsirandu tik ~18.30. Na nebent jums toks laikas ne per vėlus, bet gal tuomet kokioj kavinėj, kur dar ir pavalgyt galėčiau rolleyes.gif
Atsakyti
Na kaip cia temukes nebpabaigiam?as jau noriu i nauja keltis 4u.gif
Atsakyti
aš ir į naują noriu, tiesa, vakar bandžiau mašiniuką(galvojau pirkt) , išvažiavau į miestą ir pasimečiau, purtos visa, klga, stabdyt prieš penkiolika metrų padėt reikia, o neįspėjo, kad kaladėlės nusitrynę doh.gif
o kokią durną cituaciją papuoliau ir kaip pasimečiau, biuvo staigus posukis ir įkalnė, užgesau, priš mane susidarė ėilė, o kad spaudžiu gazą neįjungus variklio, ir riedu atgal ant pagrindinio(taip pasimečiau, kad net nebesusigaudžiau, tada užsivedžiau ir vėl spaudžiu gazą ir vėl riedu atgal, tada tik galvojau, kaip faina būtų, kad šalia instruktorius sedėtų, žiūriu bėgio nįsijungisu, įjungiau bėgį ir gazą iki galo ir prakasais iš vietos, net geriau pasidarė doh.gif na, bet kodėl taip pasimečiau pati nsuprantu, gal todėl , kad pirmą kart taip unsure.gif
Atsakyti
O aš šiandien visgi ne pėsčiomis į darbą atvariau smile.gif Važiavau su saviškio visureigiu. Nu kaifas tai neapsakomas. Šiaip jau N kartų jį vairavau, bet visuomet vyras šalia sėdėdavo. Šiandien pirmą kartą pati viena važiavau thumbup.gif
Kas įdomiausia tai pastebėjau keistą reiškinį - mane iš šalutinio kažkodėl pagrindiniu važiuojantys praleidžia g.gif Kas tai? Pagarba dideliems auto? Gal bijo, kad moteris už džipo vairo-mirtis už posiūkio? Ar tiesiog stereotipas, kad džipus debilai vairuoja ir juos geriau praleist?
Atsakyti
laba iš ryto 4u.gif
QUOTE(Atogrąža @ 2008 09 16, 22:32)
O tu užsimauk lastos dydžio batą, kai kulnas vos ne po sėdyne bus,  irgi jaučiu nieks nesitrins  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(pikkolo @ 2008 09 17, 08:31)
Man labiausiai tiktų savaitgalis, nes darbo dienom į Kauną parsirandu tik ~18.30. Na nebent jums toks laikas ne per vėlus, bet gal tuomet kokioj kavinėj, kur dar ir pavalgyt galėčiau  rolleyes.gif

tai musėt ties savaitgaliu ir bandysim apsistoti, nes cami savaitgaliais būna kns. o prie marių yra jachtklubas, ten tikrai yra ko pavalgyti mirksiukas.gif galima planuotis kurio nors sekmadienio popietę.. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(vovere74 @ 2008 09 17, 08:59)
Kas įdomiausia tai pastebėjau keistą reiškinį - mane iš šalutinio kažkodėl pagrindiniu važiuojantys praleidžia g.gif  Kas tai? Pagarba dideliems auto? Gal bijo, kad moteris už džipo vairo-mirtis už posiūkio? Ar tiesiog stereotipas, kad džipus debilai vairuoja ir juos geriau praleist?

gal tie, kas važiavo pagrindiniu susibalamutino kieno kelias pagrindinis? man ne kartą buvo taip, kad tuščiam kely mane iš šalutinio važiuojančią praleido žmogai g.gif vo tada jau aš susibalamutinu- važiuot nevažiuot.. nes neaišku kas tokių žmonių smegenuose dedasi, jei jau taip išmasto savo KET biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Nestta o kodel manes ner kitoj temoj prie raliuojanciu sarasiuko? unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 17, 09:44)
Nestta o kodel manes ner kitoj temoj prie raliuojanciu sarasiuko? unsure.gif  verysad.gif

g.gif .. o tu buvai čia parašius datą, kada teises išlaikei? nes aš kai datą pamatau, tai suprantu,kad raliuotoja nori į sąrašiuką ir tada įtraukiu smile.gif nebent būsiu praleidusi?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti