Niu sužavėjo mane tavo tie darbeliai
bite, o su kokiom priemonėm ant puodelių paviršio dirbai? Ar su kokiu stiklo mediumu, kurį vėliau kept reikia, ar dar kaip nors? O spausdinta ant ryžinio?
Ir paveiksliukai, ir formos
Turiu klausimą apie stiklinių-porcelianinių daiktų dekoravimą.
Naudoju:
servetėlę,
spec mediumą:

akrilinius dažus:

Sakykit, gal kuri bandė paklijavus servetėlę, dar pamašyt šiek tiek dažų su tuo mediumu ir pašešėliuot? Gal ant viršaus tada vėl užtept normalaus mediumo ir išdžiovinus kept.
Neišeis man šnipštas,? gal naudoti aliejinius dažus.
Atsiliepkit, jei kas žinot, kol nesugadinau
Naudoju:
servetėlę,
spec mediumą:

akrilinius dažus:

Sakykit, gal kuri bandė paklijavus servetėlę, dar pamašyt šiek tiek dažų su tuo mediumu ir pašešėliuot? Gal ant viršaus tada vėl užtept normalaus mediumo ir išdžiovinus kept.
Neišeis man šnipštas,? gal naudoti aliejinius dažus.
Atsiliepkit, jei kas žinot, kol nesugadinau
QWERTI, koks polėkis, kiek išradingumo
Fantastiškai
Ačiū visoms
Puodeliai dekoruoti plonintu ant ploniausio paprasto popieriaus spausdintu paveikslėliu. Paveikslėlio kraštai apklijuoti ryžiniu, po to apjuosti aukso kontūru . Dengta dvikomponente sąlyčiui su maistu tinkančia derva, kurios kepti nereikia. Trys sluoksniai tarpsluoksnius pašveičiant, kas visiškai neatitinka rekomendacijų, tačiau tokia būtinybė iškilo darbo eigoje: bedžiūdama derva tankiais taškeliais atidengė paveikslėlį, tad teko šveisti ir vėl kartoti. Tai, manau, nutiko dėl to, kad priemonės ne vieno gamintojo (paveislėlio ploninimo ir dervos).
efauto, dėl skonio nesiginčijama, tačiau gyvai tasai švelnių iš pievos išbridusių gėlyčių vainikėlis, juosiantis visą dėžutę, visai gražiai atrodo - ten ne balta, ten keli žalios atspalviai ir švelnios rausvos gėlytės, pritapytos taip pat, kaip ir ant viršaus.
Man pačiai sėkminga pasirodė idėja paveikslėlio plėšimo liniją horizonte paversti kalnais
Labiau kritikuočiau grubų sendinimą tokiam romantiškam motyvui, tačiau draugė labai reikli sau ir, manau, greitai stebins puikiais darbais.
Manau, atleisite mano plepumą, tačiau didžiausią malonumą jaučiu ir daugiausiai gaunu iš dekupažo, susidurdama su netikėtumais, juos spręsdama, tad ir pasipasakoju, kas atrodo taip, o kas - ne...
Gal kažkam tai bus naudinga
Ačiū visoms
Puodeliai dekoruoti plonintu ant ploniausio paprasto popieriaus spausdintu paveikslėliu. Paveikslėlio kraštai apklijuoti ryžiniu, po to apjuosti aukso kontūru . Dengta dvikomponente sąlyčiui su maistu tinkančia derva, kurios kepti nereikia. Trys sluoksniai tarpsluoksnius pašveičiant, kas visiškai neatitinka rekomendacijų, tačiau tokia būtinybė iškilo darbo eigoje: bedžiūdama derva tankiais taškeliais atidengė paveikslėlį, tad teko šveisti ir vėl kartoti. Tai, manau, nutiko dėl to, kad priemonės ne vieno gamintojo (paveislėlio ploninimo ir dervos).
efauto, dėl skonio nesiginčijama, tačiau gyvai tasai švelnių iš pievos išbridusių gėlyčių vainikėlis, juosiantis visą dėžutę, visai gražiai atrodo - ten ne balta, ten keli žalios atspalviai ir švelnios rausvos gėlytės, pritapytos taip pat, kaip ir ant viršaus.
Man pačiai sėkminga pasirodė idėja paveikslėlio plėšimo liniją horizonte paversti kalnais
Labiau kritikuočiau grubų sendinimą tokiam romantiškam motyvui, tačiau draugė labai reikli sau ir, manau, greitai stebins puikiais darbais.
Manau, atleisite mano plepumą, tačiau didžiausią malonumą jaučiu ir daugiausiai gaunu iš dekupažo, susidurdama su netikėtumais, juos spręsdama, tad ir pasipasakoju, kas atrodo taip, o kas - ne...
taip, gali sumaisyti ta mediuma su akriliniais, ir seseliuok....o paskui iskepk...
tik aisku tas indas nebus skirtas intencyviam naudojimui...uzdejus sita mediuma ir iskepus, visvien tai lieka labiau dekoratyviniu daiktu...
Labas visom
, senai nebuvau ylindus pasizvalgyti
. Kiek daug jus cia grozybiu prideret per ta laika
!!!!
Bet pagalvojau, kad as irgi ne pescia
, tai parodysiu ir as pora darbeliu
:
veidrodelis murzinu stiklu

cia gal ir ne stebuklas, bet man grazu...

ir puodelis draugei, skirtas tikro vyro paieskoms

va ...
Bet pagalvojau, kad as irgi ne pescia
veidrodelis murzinu stiklu

cia gal ir ne stebuklas, bet man grazu...

ir puodelis draugei, skirtas tikro vyro paieskoms

va ...
Nepėsčia
jakata,
Labiausiai patiko palinkėjimas vyro paieškoms
iš to "marioko" - tolimojo plaukiojimo kapitonas...įsivaizduoji, kiek laiko dekupažui būtų
, o ir begalinis ilgesys beigi visad karšta meilė
Labiausiai patiko palinkėjimas vyro paieškoms
QUOTE(Gabii__ @ 2008 09 12, 11:03)
taip, gali sumaisyti ta mediuma su akriliniais, ir seseliuok....o paskui iskepk...
Ačiū, Gabii__, tiek ir norėjau. Daiktai bus labai retai naudojami.
Aciu merginos uz pagyras
. Taip, su tokiu tikru vyru butu ramu - laiko daug, niekas neburzgia pasonej, kad pilni namai serveteliu draiskanu ir t.t.
ach...
ach...
Bite, jau dovana kokia nereali
O kas per dvikomponentė sąlyčiui su maistu tinkančia derva, kurios kepti nereikia?
Kur jos gauti? Gal foto galėtum įmest?
O kas per dvikomponentė sąlyčiui su maistu tinkančia derva, kurios kepti nereikia?
QUOTE(driftas @ 2008 09 12, 12:42)
http://www.stamperia...p?codice=KEN03M
Pusė plius, 70 Lt.
QUOTE(driftas @ 2008 09 12, 13:42)
Niu jau puodelis su lekstute tai