Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažas

Dėkui bite už atsakyma smile.gif nelabai žinojau kaip juos įvardint smile.gif
Atsakyti
Dar viena dėželė, labai niūri man jinai atrodo, gal kad tamsi.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2008 09 19, 08:35)
Dar viena dėželė, labai niūri man jinai atrodo, gal kad tamsi.

Pavyzdziui mano mamai tai tik tamsios ir patinka...
O delnuriumo tai nesutinku... man net labai ji grazi ir joks niurumas nedvelkia nuo jos.
Atsakyti
bigsmile.gif nu va nors karta pamaciau, ko bite prididirbus issamiau biggrin.gif
labai labai grazu wub.gif
Atsakyti
kaktusine, man tavo dezute primena lobiu skrynele, paslepta kazkur giliai pajuryje, labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Štai mano naujasis darbas, galiu pasakyti vienas iš pirmųjų, bet gan neblogas smile.gif Tai dovana broliui sutuoktuvių proga ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Hmm senamiestį prisipirkau visko tai vat ir bandau dabar nudažiau dėžutę tamsias rudais akriliniais dažais vienu sluoksniu palaukiau kol visiškai išdžius tada apteplioliau visą vieno komponento tuo kracku ir po 20 min. nudažiau akrilinias rožinias dažais ,bet net po tryju dienų nei vieno suskilinėjimo požimio dėžutė stovi paprasta ir rožinė ką dariau ne taip ? ;P doh.gif
Atsakyti
Turiu vieną klausimą apie laką. Dekupažuoju kamštinius padėkliukus ir vėliau, kad nebijotų drėgmės ir karščio, lakuoju juos Sadolin laku pirtims (kaip kažkada rekomendavo IF), bet štai susiduriu su viena bėda. Šiaip padėkliukai nelimpa (kitaip, nei lakuojant akriliniu Sadolinu), negeltonuoja ir viskas su jais gerai, bet... jei padedi ant padėkliuko karštą puodelį, padėkliukas keliasi kartu su puodeliu. Šiaip ne bėda, nes padėkliukas nenukenčia, lakas neatšokinėja... bet gal vis tiek norėčiau, kad neliptų rolleyes.gif gal galit kas pasiūlyt laką (pageidautina, vandens pagrindu), kuris būtų atsparus karščiui, nebijotų drėgmės ir neliptų unsure.gif Gal kas išbandėt? g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, ir as turiu klausima, ir, manau, ne man vienai jis iskilo: dekoravau stiklini buteli su spec mediumu stiklui, taciau servetele klijavau ant baltais akriliniais dazais nudazyto pavirsiaus ir nezinau, ar galima butu ji degti ar tik paprastai priklijavus isvis galiam degti ? Bijau, kad su karsciu tie dazai gali sureaguoti ir butu labai labai gaila, jei suduztu butelis ir sugadintu orkaite, o neisdegus taip palikti.. nebezinau net ka daryti unsure.gif
Atsakyti
bent man nepavyko iškepti akrilo, jis pagelto ir vietomis atšoko, stiklui tai nieko neatsitiko, iš esmės manua,kad kepti reikia tada kai nenaudojami akriliniai dazai ir vietoj jų galima naudoti stiklo dažus arba stiklo mediumą sumaišytą su pigmentais.

veltiniuke, manau,kad dažei per stopiai ,tai yra -per ta pačią vietą perbraukei daugiau nei vieną kartą, o galima tik vieną kartą tepti dažus ,kitaip niekas nesigaus. Tai pasimėgink ant kokio blogo daikto ir pamatysi kaip gausis per kelias minutes su fenu išskils.

Sizike, aš stalą turėjau nusidekupažinus ir nasaugojau , tai jis nepasikeldavo lotuliukas.gif bet pas mane lakuota su jachtiniu laku buvo, tad nesu garantuota dėl priežasties nelipnumo, gal stalas per sunkus,-gal lakas tinkamesnis.
Atsakyti
sizike...padek siltoj vietoj kad normaliai isdziutu...ir nebelips...arba jei tarp sluoksniu nedarei pertraukos normalios, tai irgi padek kad gerai gerai isdziutu ir nebelips... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 09 20, 22:07)
sizike...padek siltoj vietoj kad normaliai isdziutu...ir nebelips...arba jei tarp sluoksniu nedarei pertraukos normalios, tai irgi padek kad gerai gerai isdziutu ir nebelips... mirksiukas.gif

mastau.gif einu išbandysiu tuos padėkliukus, kurie jau ilgiau ant stalo guli (kokią savaitę rolleyes.gif ) gal tikrai nebelips bigsmile.gif
Atsakyti