Aurelija ma, o tu deginai tuos vyno butelius (kurie yra nudazyti) ? Isdekoravau viena buteli taciau ant nudazyto baltais akriliniais dazais ir bijau deginti

man labai idomu pasidare...jus cia deginti stikla ruosiates?????

Kaip cia pasakius- dar nesiruosiu, bet jau pradejau kauptis
Planuoju ji naudoti ne tik kaip dekoratyvine statule, todel del apsidraudimo galvojau isdeginti... vat....

tai man atrodo absurdas deginti...nebent mes snekam ne apie ta medzio degintuva, bet kazkoki kita bda...ir nesuprantu kazko...taigi tas degintuvas skirtas daiktui isdeginti..tai yra medziui...o stikla kaip ta padaryti???tai tik issiraizys tiek kiek dazu pritepta...ir graziai per dazus nieko nesigaus...tai tas pats kai paimti kazka astraus ir israizyti...kam tas degintuvas???

ne ne ne
as kalbejau apie deginima orkaiteje, o ne apie medzo degintuva- taip genialiai tikrai nesumastyciau
siaip jei ir dazu uztenka, tada nedeginsiu toj savo orkaitej, cia tik pasiteiravimui klausiams buvo, nes nesu is tu zmogiuku, kurie pirma kerpa, o po to 9 kartus matuoja...

aaaa
as jau galvojau sumastet su degintuvu
jau galvojau...kad visai nuciuozet... 
o tiesa...kas ten per daiktas bus, kur naudojamas????butelys, tuscias???tada turiu kita pasiulima...

o tiesa...kas ten per daiktas bus, kur naudojamas????butelys, tuscias???tada turiu kita pasiulima...

tai arba naudok ta ale derva...yra senasnaujas...puseplius pirkti...dvikomponentis toks skystis, turbut zinai apie ka sneku...arba gali su laku pirtims nulakuoti...jis negeltonuoja...lengvai tepasi...atsparus ir vandeniui ir karsciui...nes iskepus orkaitej...nebus jau ten labai atsparus...nuo plovimu jis atsiplaus, pasizeis...stiklui mediumas naudojamas visgi daugiau kaip dekoratyviniui daiktui...

Domile niu zinok tikrai nedeginu, o ir akriliniai dazai is kazkieno praktikos tai pasvyla
100 procentu negarantuoju, bet lyg ir kazkas rase, kad dazai parudavo ar kas ten negero atsitinka, siaip tai visi pas mane pilni buteliukai budavo (man tokius linksmiau grazinti), tai kazkaip ir nekilo mintis pilnokisti i orkaite, fejerverku nesinori
pritariu ka gabii sako, su laku geru jau ne akriliniu nudazai kelis sykius ir turetu laikyti, niu nebent i indaplove kistum, vo cia jau negarantuoju kas gali atsitikti

pritariu ka gabii sako, su laku geru jau ne akriliniu nudazai kelis sykius ir turetu laikyti, niu nebent i indaplove kistum, vo cia jau negarantuoju kas gali atsitikti

ooooi, labai labai aciu, jums, merginos, uz patarimus
eisiu nusipirkti pagaliau to lako pirtimsir tvarka bus, Lietuvoj tvarka bus !

tai kad i indaplove aplamai negalima kisti darbu...su kokiu laku benulakuotum..visgi ranku darbas...ne fabricnas...kam rizikuoti...nesunku ir rankytem isplauti:)
del lako...yra plevele ir lakas...as esu naudojus tik plevele...sako merginos kad plevele nusiima jei svirtini...bet man ji labai patiko...lakas gana skystas...jis pas mane isbandymui irgi eiles laukia...tai as ji kuris laikas esi palikus nepilnai uzdaryta...tai pasiziurejau, tirstesnis pasidare...
del lako...yra plevele ir lakas...as esu naudojus tik plevele...sako merginos kad plevele nusiima jei svirtini...bet man ji labai patiko...lakas gana skystas...jis pas mane isbandymui irgi eiles laukia...tai as ji kuris laikas esi palikus nepilnai uzdaryta...tai pasiziurejau, tirstesnis pasidare...

[B][B]
Demesio MIELOS MERGYTES, MAXIMOJE GALIMA ISIGYT VAZONU SU 40 PROC. NUOALAIDA. [/B][/B]
p.s. jau prisipirkaiu moliniu, jie ir tai ne daug kainavo , o va dar per puse pigiau gavosi.

p.s. jau prisipirkaiu moliniu, jie ir tai ne daug kainavo , o va dar per puse pigiau gavosi.