Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai "ŽIEDAS"

QUOTE(simonce @ 2014 02 25, 20:11)
Gerb mamytės niekas nešmeižia šio darželio, kiekviena išsakome savo pastebėjimus. Norėčiau atsakyti Tigriukė@, kad niekada nevesčiau į šitą darželį, jei turėčiau pasirinkimą ir jei ne miesto problema su darželiu, tėvai priversti taikyti su tuo kas yra darželyje.
Aš netikiu, kad tėvai yra patenkinti šio darželio administracijos darbu bei ugdomąja veikla, siūlau dar, na pažiūrėkite į šio darželio internetinę svetainę palyginkite ją su kitų darželių, aprašytas veiklas.
Panagrinėjame auklėtojų kalbą ir akcentą, jos moko mūsų vaikus lietuvių kalbos....
Čia apmąstymui.
Aš ne prieš šį darželį, aš už tai, kad mūsų vaikams būtų geriau šitame darželyje, kad mamos būtų iniciatyvesnes....ir gal kas nors pradės dirbti rimčiau nei iki šiol.

Labukas 4u.gif Negaliu pasakyti,kad darželio mamos neaktyvios rolleyes.gif biggrin.gif thumbup.gif
Papildyta:
Ir veiklos vedamos kiekvieną dieną ir būrelių nemažai yra. Auklėtojos vaidina pasakas vaikams...Sporto šventes rengiamos. Plius visokiausi konkursai ( greitai vyks "Skaitovų konkursas" . Antradienį Užgavėnės vyks 16 val. kartu su tėvais.
O dėl administracijos.....turiu savo nuomonė,bet ... topsecret.gif
Atsakyti
Na nezinau, bet kas liecia aukletojas, tai as esu patenkinta (aisku musu grupes ir dar keliomis kitu). Mano mergina kai tik pradejom lankyti darzeli, tai piktybiskai buvo padejus sisioti i lovyte, pasnekejau su aukletojom, sakau gal nupirkt pampersiuku miegui (nors mes jau puikiai draugavom su puoduku), tai sake ne, nieko cia tokio, priprasim ir bus gerai. Tai mes tiesiog nupirkom tiesiog paluciu i lovyte ir atprato jin, pfu pfu pfu, kol kas bedu neturime 4u.gif
Atsakyti
Man užėjo "negera" mintis. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif O kodėl auklėtojoms iš darželių SM neįkelti naują temą apie darželio tėvelius??? Visos turim teisės ,kaip ne kaip gyvenam EUROPOJE? Pas mus kol kas demokratija,kiekvienas žmogus turi savo teisės ( pareigos kiekvienas dirbantis žmogus žino ir yra pasirašės sutartį) . O kodėl mes negalim to daryti? Gyvenam ne Sovietų (ačiū Dievui) Sajungoj? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, o gal kas galit pasidalinti informacija-kiek lopšelinukų rusų grupėje vaikučių?
kiek tokių grupių? viena?

esame dabar 20 pagal preliminarius sarašus, tai vat įdomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pliusas+ @ 2014 03 17, 21:34)
Sveikos, o gal kas galit pasidalinti informacija-kiek lopšelinukų rusų grupėje vaikučių?
kiek tokių grupių? viena?

esame dabar 20 pagal preliminarius sarašus, tai vat įdomu smile.gif

hm.....tai cia pagal kokius sarasus?Turite omenyje eile savivaldybeje? unsure.gif Mes dabar esame 16 is 55 i rusu grupe. Tik man labai keista, kad tokia gera pozicija gali buti be prioritetu(tik deklaruota gyv. vieta) Pasilaiciuose.........jauciu birzeli nukrisim...

O del rusu grupiu skaiciaus ir zmogeliuku grupeje man irgi idomu, gal kas nors zino?Beje, kaip vadinasi rusiuku grupe sitame darzelyje?Kaip suprantu kiekvienais metais pavadinimai tie patys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ta_is @ 2014 03 17, 23:06)
hm.....tai cia pagal kokius sarasus?Turite omenyje eile savivaldybeje? unsure.gif Mes dabar esame 16 is 55 i rusu grupe. Tik man labai keista, kad tokia gera pozicija gali buti be prioritetu(tik deklaruota gyv. vieta)  Pasilaiciuose.........jauciu birzeli nukrisim...

O del  rusu grupiu skaiciaus ir zmogeliuku grupeje man irgi idomu, gal kas nors zino?Beje, kaip  vadinasi rusiuku grupe sitame darzelyje?Kaip suprantu kiekvienais metais pavadinimai tie patys 4u.gif

siaip zmogeliuku turi buti 20, grupe zemuogeliu, kiek is tikro ju yra tai nezinau
Atsakyti
aga, čia pgl savivaldybės sarašą smile.gif
mes vietiniai, tai ir įdomu ar čia jau atrinkta pgl prioritetą ar dar ne?
buvome7, paskui ilgą laiką 14 ar 16, paskui 20, o jau šian 21...

vyresnioji ketvirtą į vyresniųjų grupę, tai nepergyvenu.
Atsakyti
QUOTE(pliusas+ @ 2014 03 18, 08:03)
aga, čia pgl savivaldybės sarašą smile.gif
mes vietiniai, tai ir įdomu ar čia jau atrinkta pgl prioritetą ar dar ne?
buvome7, paskui ilgą laiką 14 ar 16, paskui 20, o jau šian 21...

vyresnioji ketvirtą į vyresniųjų grupę, tai nepergyvenu.

kaip suprantu dabar atrinkta tik pagal automatine deklaruota gyv. vieta, bet be visu kitu prioritetu. Tai iseina , kad dar TOKIU staigmenu gali buti birzeli(((Ir klausymas, kuo ta sistema skaidri?Pvz., birzeli galima nukristi is 16 i kokia nors 50, tai pasakys ko jus norite, kiti su prioritetais pakilo.....bet realiai kaip as ta galesiu patikrinti?nekaip verysad.gif Todel kol kas nesu tokia rami, kad mes pagal tuos skaicius i visus patenkame....
Atsakyti
nemanau, kad tik pgl gyv. vietą, nes mes registravomės sausio 10 anksti ryte ir buvome 7 pozicijoje. paskui pradėjom kristi.
beje, skambinau į savivaldybę vasario pabaigoje, tai sakė, kad mūsų vieta keičiasi, nes atsiranda prioritetiniai.

bet vistiek man labai įdomu dar tai, kad mes, pvz, esam užsirašę į penkis darželius. kaip gi tada tos vietos keisis? t.y. jei kažkas į mūsų darželį lygiai taip pat beleužsirašė, tai gal dar keisis?
nors tada sav. sakė, kad vasario pabaigoj vietos jau daugmaž aiškios.
nieeeko nesuprantu biggrin.gif

ai, dar turiu žinią, kad visi savivaldybės darbuotojų vaikai JAU yra patekę į darželius wink.gif
kol mes čia speliojam ar pateksim, jie savo vaikams vietą jau garantavo. štai ir skaidrumas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pliusas+ @ 2014 03 19, 08:57)
nemanau, kad tik pgl gyv. vietą, nes mes registravomės sausio 10 anksti ryte ir buvome 7 pozicijoje. paskui pradėjom kristi.
beje, skambinau į savivaldybę vasario pabaigoje, tai sakė, kad mūsų vieta keičiasi, nes atsiranda prioritetiniai.

bet vistiek man labai įdomu dar tai, kad mes, pvz, esam užsirašę į penkis darželius. kaip gi tada tos vietos keisis? t.y. jei kažkas į mūsų darželį lygiai taip pat beleužsirašė, tai gal dar keisis?
nors tada sav. sakė, kad vasario pabaigoj vietos jau daugmaž aiškios.
nieeeko nesuprantu biggrin.gif

ai, dar turiu žinią, kad visi savivaldybės darbuotojų vaikai JAU yra patekę į darželius wink.gif
kol mes čia speliojam ar pateksim, jie savo vaikams vietą jau garantavo. štai ir skaidrumas wink.gif

Na tikrai dar ne pagal visus prioritetus atrinkta, nes , kaip as suprantu, dar birzeli tikrins visokias pazymas t.y. studentu, vienisu mamu, neigaliuju. Taip pat yra daug zmoniu, kurie faktiskai pakeite dekl.gyv. vieta, bet sistemoje dar matosi sena ir tik birzeli atnaujins. Bent taip anksciau rase, kad gyv, vieta tikrins prdzioje ir per grupiu formavima.
+ kaip jus ir saket beveik visi esame uzsirase i 5 darzelius, o realiai reikalingas tik 1 t.y. tos vietos TAIP gali pasikeisti..........

O is kur pas jus tokia informacja apie savivaldybes darbuotoju vaikus? Siaip jei ji 100% tikra(nors abejoju), cia jau istatymu pazeidimas, ir ne menkas.....Jie neturi jokios pirmenybes teises!
Atsakyti
turiu patikimą šaltinį smile.gif
bet aišku, nei aš įrodysiu, nei aš įrodinėsiu..

hm, tada nereik panikuot be reikalo, jau kaip bus taip bus..
bet iki birželio dar TIEK laukt..
Atsakyti
Man kilo klausimas, kodel musu darzelio teritorija tokia skurdi? Ziuriu i Gabijeles darzelio teritorija, ir pavydu, kaip pas juso tiek daug veiklos vaikuciams kieme. Gal zinot, ar ten tevai investavo savo pinigelius, ar vistik cia administracijos darbo rezultatai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raiboji peleda: 27 kovo 2014 - 13:18