QUOTE(simonce @ 2014 02 25, 20:11)
Gerb mamytės niekas nešmeižia šio darželio, kiekviena išsakome savo pastebėjimus. Norėčiau atsakyti Tigriukė@, kad niekada nevesčiau į šitą darželį, jei turėčiau pasirinkimą ir jei ne miesto problema su darželiu, tėvai priversti taikyti su tuo kas yra darželyje.
Aš netikiu, kad tėvai yra patenkinti šio darželio administracijos darbu bei ugdomąja veikla, siūlau dar, na pažiūrėkite į šio darželio internetinę svetainę palyginkite ją su kitų darželių, aprašytas veiklas.
Panagrinėjame auklėtojų kalbą ir akcentą, jos moko mūsų vaikus lietuvių kalbos....
Čia apmąstymui.
Aš ne prieš šį darželį, aš už tai, kad mūsų vaikams būtų geriau šitame darželyje, kad mamos būtų iniciatyvesnes....ir gal kas nors pradės dirbti rimčiau nei iki šiol.
Aš netikiu, kad tėvai yra patenkinti šio darželio administracijos darbu bei ugdomąja veikla, siūlau dar, na pažiūrėkite į šio darželio internetinę svetainę palyginkite ją su kitų darželių, aprašytas veiklas.
Panagrinėjame auklėtojų kalbą ir akcentą, jos moko mūsų vaikus lietuvių kalbos....
Čia apmąstymui.
Aš ne prieš šį darželį, aš už tai, kad mūsų vaikams būtų geriau šitame darželyje, kad mamos būtų iniciatyvesnes....ir gal kas nors pradės dirbti rimčiau nei iki šiol.
Labukas

Papildyta:
Ir veiklos vedamos kiekvieną dieną ir būrelių nemažai yra. Auklėtojos vaidina pasakas vaikams...Sporto šventes rengiamos. Plius visokiausi konkursai ( greitai vyks "Skaitovų konkursas" . Antradienį Užgavėnės vyks 16 val. kartu su tėvais.
O dėl administracijos.....turiu savo nuomonė,bet ...