Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 7, Nuo A iki Ž

Gal šitie panašūs?
user posted image
http://www.lonas.lt/...=lt&page_id=709
Atsakyti
QUOTE(Spyglienė @ 2008 09 12, 12:00)

drinks_cheers.gif tokie mirksiukas.gif tik,kaip suprantu pas juos yra tik toks komplektas,o mane domina tokie,is kuriu galima pastatyti namuka,kur skritulys yra ir t.t. blush2.gif na kur kaladeles,viena ant kitos galima statyti ax.gif
SPYGLIENE-aciu uz informacija mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 09 12, 11:11)
g.gif
nezinau
bet zinau kad daug kas gudrauja kitaip - nusiperka porolono ganalus (kubai buna ir tt) ir aptraukia medziaga  thumbup.gif

pasidaro kai kas,bet man su medziaga netinka,man reikia su odos pakaitalu,kad lengvai valytusi ir plautusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 09 12, 14:20)
drinks_cheers.gif tokie mirksiukas.gif tik,kaip suprantu pas juos yra tik toks komplektas,o mane domina tokie,is kuriu galima pastatyti namuka,kur skritulys yra ir t.t. blush2.gif na kur kaladeles,viena ant kitos galima statyti ax.gif
SPYGLIENE-aciu uz informacija mirksiukas.gif
Papildyta:

pasidaro kai kas,bet man su medziaga netinka,man reikia su odos pakaitalu,kad lengvai valytusi ir plautusi mirksiukas.gif

kas aptraukineja medziaga, tie patys manau turetu ir odos pakaitalu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2008 09 12, 13:28)
kas aptraukineja medziaga, tie patys manau turetu ir odos pakaitalu 4u.gif

tai vat as ir ieskau,kas aptraukineja odos pakaitalu biggrin.gif kokia imone biggrin.gif
Cia kalba ejo,kad pacios mamos susimeistrauja,o as ieskau,kas tuo uzsiima,kaip suprantu individualiai niekas neuzsiima,reikia jau ieskoti,kad urmu daro,imone,firma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 12 rugsėjo 2008 - 14:45
Mazam kambariui
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
KOKEREgal ir praktiška g.gif mano vaikų kambaryje baldai yra būtent šių spalvų kombinacijos smile.gif (Tiesa,gaminausi pagal užsakymą ir nesu patenkinta furnitūra)
Papildyta:
atsimenu kazkuri ieskojo kazko panasaus i tokia lentyna
user posted image
tai SBA balduose ale akcija dabar
tai tik 159 Lt
belieka dar tik atskirai zaislu dezes susipirkti wub.gif thumbup.gif
[/quote]
Teko turėti panašias lentynas ,bet vaikus užknisdavo pastoviai viską gražiai dėlioti,galų gale nepraktiška man pasirodė ir dabar visokie niekučiai žaislų dėžėje plastikinėje,o kiti vaikams "svarbūs" dalykai komodoje su lentynomis (žaislai,knygutės ir t.t..)
Atsakyti
Del furnituros-siaip visada reik pasakyt blush2.gif Jau geriau daugiau sumoket, bet idet gera ax.gif
Atsakyti
idejoms 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2008 09 14, 20:18)

grazu, tik sienu spalvas imciaus sviesesnes, nes sitokios mazina vizualiai kambario dydi ax.gif ypac apatinej ta geltona rolleyes.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
fainos idejos

o man idomu ar galima dazyti tarkim sena stala g.gif ismesti gaila
tai galvoju kol kas perdazyti ir bus vaikui "gadinti" kol i mokykla eis jam tokio uztektu
paskui jau nauja pirktume g.gif
idomu ar kas bande>? nes stalas tai ale is plokstes, tai idomu ar galima nudazyti, nes ten nusveisti gal nelabai galima, nebent biski kad pasiaust g.gif
Atsakyti
Babeta, super kaip grazu thumbup.gif wub.gif tikras vaikiskas kambarys bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2008 09 14, 22:18)
user posted image

jei renkantis dazus nesusisuko galva mums nuo spalvu ir atspalviu, tai ta sviesesne zydra turetu "dominuoti" ir pas mano vaikucius kambareli.

p.s. siandien jau slifuoja parketa, sia savaite perlakuos, tai manau savaitgali spalvins sienas...

labai liudna, bet dukrytei dovana nesigavo sad.gif nebus uzbaigtas kambarelis ...o taip norejau kad tai butu jai per gimtadieni dovana...na ka padarysi, geriau veliau, nei niekada mirksiukas.gif
Atsakyti