Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 7, Nuo A iki Ž

QUOTE(rimulia12 @ 2008 09 24, 11:15)
Labai grazus ir mielas. Ir su savo originaliu sutvarkymu. Labai patiko zaislu deze kampe plika ir sudomino kilimukas. Kazko panasaus ieskau su mike pukuotuku

Ta pilka žaislų dėžė,tai skalbinių dėžė-katinas biggrin.gif O kilimukas pirktas senukuose,nebrangus mirksiukas.gif ,kad niekur kitur aš nemačius su pukuotuku g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xantia: 24 rugsėjo 2008 - 12:49
QUOTE(xantia @ 2008 09 24, 08:30)
Parodysiu ir aš savo panelių kambariuką ax.gif Viskas orginaliai,nesutvarkyta hihihi.gif

labai sviesus ir jaukus mergaiciu kambarys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2008 09 24, 13:09)
WESTA  thumbup.gif  prasome pagirti kuri mamyte tokia naginga  mirksiukas.gif  Zinau kad mama_gulbe labai grazius uztiesaliukus irgi siuva  thumbup.gif  na mano dickiu lovos dziaugias Jysko pledukais hihihi.gif

wub.gif
aciuks
geri ir tie jysko pledukai

ir kaip viena mamyte rase -kur nori ten ir deda savo pinigelius thumbup.gif lotuliukas.gif
kiekvienas renkasi pagal skoni

as tai kai pagalvoju kai saviskiui irengsiu tai is vis kas nors pagalvos kad ne i tema ir vissai ne kaip meninkes cool.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
a to diskusijos ziuriu arsios

man tai visu kambariukai vaikuciam grazus wub.gif vieni uz kitus grazesni thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 09 24, 13:20)
man tai visu kambariukai vaikuciam grazus  wub.gif  vieni uz kitus grazesni  thumbup.gif  wub.gif

man taipat drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
westa net manau nedrystume, kas kiek gali tas tiek leidzia.

Mano mazes lovele is vis is kazkokio piguskes katalogo parsiusti (porsenele megeja uzsakinet), nu jei uzsake proanukei tai neismesi. Dai naudojam kol susideves :mirksiukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulia12: 24 rugsėjo 2008 - 15:44
sveikutes, ilindau pasigirti ka djau isdaze sienas, pati dar nemaciau, todel ir nufotkinti neisejo..vyras sake, kad zydra spalvyte gavos grazesne nei tikejomes, o vat ta soft apple, i geltonuma daugiau, o mes norejom i zalsvuma..bet is esmes tai sake neblogai...bus matyt mano akim, kaip tas neblogai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2008 09 24, 20:07)
sveikutes, ilindau pasigirti ka djau isdaze sienas, pati dar nemaciau, todel ir nufotkinti neisejo..vyras sake, kad zydra spalvyte gavos grazesne nei tikejomes, o vat ta soft apple, i geltonuma daugiau, o mes norejom i zalsvuma..bet is esmes tai sake neblogai...bus matyt mano akim, kaip tas neblogai.. g.gif

na jau turetum ir pasigirt kaip ten viskas tau patinka bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
O man zydra spalva berniukam arba rozine mergytem kazkaip labai jau ikyrejus. Musu remontas nesibaigia, tai kai uzbaigsim rodysim.
Pirkau geltona su zalsva dazus, o grindis tiesime kilimine danga, nes sedi pagrinde ant grindu vaikai....... unsure.gif
Atsakyti
O tu mergaitei įrodyk,kad rožinė nusibodus tongue.gif Kuo daugiau rožinio tuo jom gražiau thumbup.gif
Atsakyti
Gal ir buvo stai tokiu pavyzdziu cia ideta, bet ieskaus ideju busimo namo vaiku kambariams, ir norisi pasidalint, kas gan graziai atrodo ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fanta* @ 2008 09 26, 20:22)
Gal ir buvo stai tokiu pavyzdziu cia ideta, bet ieskaus ideju busimo namo vaiku kambariams, ir norisi pasidalint, kas gan graziai atrodo ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

thumbup.gif bigsmile.gif Pirmas variantas koks man grazus blush2.gif
Atsakyti
eoeo kokios smagios idejos
ypac pirmoji fotke
koks sviesus ir dideeeelis kambarys wub.gif

tai jau taip
vaikam neirodysi kad sitas spalva atsilikus nuo mados

saviskiui ir darysiu melsvai zalsvai gelsva kambari wub.gif
Atsakyti