QUOTE(agente009 @ 2008 10 03, 08:37)
Tokios virvelinės JYSK'e kainuoja tik 9,99 Lt, irgi plotis 90 cm, tik ne visų spalvų yra, kiek pas mus mačiau - balta, smėlinė, ruda, tamsiai ruda ir oranžinė. Manau, galėtum baltas kabint, irgi tiktų prie visų baldelių

vaziuosiu tada siandien i JYSK`a, nes reikia mano dukrai naujai lovai ir paklodes, o ten yra nemazas pasirinkimas...
zinau kad reikia paklodes su guma...tik neapsisprendziu kokia geriau frotine ar paprasta medvilnine ar trikotazine?
Mamos, kokios paklodes pas jusu vaikus?
QUOTE(rokinuke @ 2008 10 03, 09:16)
ne, neuzklijavau

cia senasis kambariukas tas oranzinis, o dabar keliames i pukuotukiska
p.s. vakar i tikruosius namus buvau nuvaziavus su dukra

kad jus girdetumet ir matytumet kaip ji manes prase visokiais graziais zodziais kad neisvaziuotumem is ten

man sirdis plyso..

ji manes net negirdejo, kai as jai aiksinaukad mes dar cia atvaziuosim, cia gyvensim ir t.t. nenorejo girdeti, tik verke, ir kartojo, mamyte nevaziuokim i laikinus namucius (i nuomuojama buta), nenoriu is cia vaziuoti niekur, mamyte pasiilgau namu, mamyte pasiilgau zaslu
taigi siandien vel vaziuosim..prizadejau..ji sau zaidzia ant loveles, nes visur dar balta balta balta kur dairais.

o as sveiciu kampus

po vakar taip nugara surakino, nes susilenkus puse dienos prabuvau...o gal dar ir epidurai 2 atsiliepe

tai vakare vyras net du lipdukus pipirinius klijavo ant nugaros