Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 7, Nuo A iki Ž

QUOTE(Nerutė @ 2008 10 02, 10:39)
rokinuke labai grazuuuuuuu  4u.gif  o zuviuko juostele ir klijuojama ta prasme lipni ar klijais klijuojama??? man jkazkaip juosteliu kaip ir nesinorejo bet mastau gal ir neblogas variantas toks savotiskas orianzinis akcentas  blush2.gif

si juostele buvo klijuojama kaip tapetas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2008 10 02, 07:55)
zadetos foto is senojo kambarelio 4u.gif

rokinuke, tai tu tas oranzines sienas uzklijavai pukuotukais g.gif blink.gif
kaip man grazu tose fotkese thumbup.gif bet ir pukis gerai, ypac vaikams thumbup.gif

o as siandien maciau savo vaikuciu kambariuka. thumbup.gif viskas patiko. dar daug valymosi, sveitimo, bet per si savaitgali padirbesiu situo reikaliuku ir galbut savaitgali parodysiu cia jums visoms mirksiukas.gif
dar vyras perdaze kudikio lovele baltai, kad deretu prie flexos balduku tai isvis super atrodo.

esu nuziurejus Dorade tokias virvelines tipo uzuolaidas..kaip jus manot i vaiku kambary tiktu? yra labai fainu spalvu, tokiu kokio sman tiktu tokia zydra...ir dar nuo 17 val iki 20val duoda 15% nuolaida tekstilei.. g.gif kakziap susimasciau..bet va plotis tik 90 cm reiktu imt dvi doh.gif 1 vnt kainuoja 119lt ax.gif
Atsakyti
Gal kam pravers lipdukai klijuojami ant sienos (kelios temos) ir siaip visokiu grozybiu 4u.gif http://www.babyzoop....llstickers.html
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2008 10 02, 23:55)
...esu nuziurejus Dorade tokias virvelines tipo uzuolaidas..kaip jus manot i vaiku kambary tiktu? yra labai fainu spalvu, tokiu kokio sman tiktu tokia zydra...ir dar nuo  17 val iki 20val duoda 15% nuolaida tekstilei.. g.gif  kakziap susimasciau..bet va plotis tik 90 cm reiktu imt dvi doh.gif  1 vnt kainuoja 119lt ax.gif

Tokios virvelinės JYSK'e kainuoja tik 9,99 Lt, irgi plotis 90 cm, tik ne visų spalvų yra, kiek pas mus mačiau - balta, smėlinė, ruda, tamsiai ruda ir oranžinė. Manau, galėtum baltas kabint, irgi tiktų prie visų baldelių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2008 10 02, 23:55)
rokinuke, tai tu tas oranzines sienas uzklijavai pukuotukais g.gif  blink.gif
kaip man grazu tose fotkese thumbup.gif  bet ir pukis gerai, ypac vaikams thumbup.gif

o as siandien maciau savo vaikuciu kambariuka.  thumbup.gif  viskas patiko. dar daug valymosi, sveitimo, bet per si savaitgali padirbesiu situo reikaliuku ir galbut savaitgali parodysiu cia jums visoms mirksiukas.gif
dar vyras perdaze kudikio lovele baltai, kad deretu prie flexos balduku tai isvis super atrodo.

esu nuziurejus Dorade tokias virvelines tipo uzuolaidas..kaip jus manot i vaiku kambary tiktu? yra labai fainu spalvu, tokiu kokio sman tiktu tokia zydra...ir dar nuo  17 val iki 20val duoda 15% nuolaida tekstilei.. g.gif  kakziap susimasciau..bet va plotis tik 90 cm reiktu imt dvi doh.gif  1 vnt kainuoja 119lt ax.gif

ne, neuzklijavau lotuliukas.gif cia senasis kambariukas tas oranzinis, o dabar keliames i pukuotukiska wink.gif
Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2008 10 03, 08:37)
Tokios virvelinės JYSK'e kainuoja tik 9,99 Lt, irgi plotis 90 cm, tik ne visų spalvų yra, kiek pas mus mačiau - balta, smėlinė, ruda, tamsiai ruda ir oranžinė. Manau, galėtum baltas kabint, irgi tiktų prie visų baldelių  mirksiukas.gif

blink.gif vaziuosiu tada siandien i JYSK`a, nes reikia mano dukrai naujai lovai ir paklodes, o ten yra nemazas pasirinkimas...
zinau kad reikia paklodes su guma...tik neapsisprendziu kokia geriau frotine ar paprasta medvilnine ar trikotazine?
Mamos, kokios paklodes pas jusu vaikus? g.gif

QUOTE(rokinuke @ 2008 10 03, 09:16)
ne, neuzklijavau lotuliukas.gif  cia senasis kambariukas tas oranzinis, o dabar keliames i pukuotukiska wink.gif

clap_1.gif

p.s. vakar i tikruosius namus buvau nuvaziavus su dukra doh.gif kad jus girdetumet ir matytumet kaip ji manes prase visokiais graziais zodziais kad neisvaziuotumem is ten doh.gif man sirdis plyso.. doh.gif ji manes net negirdejo, kai as jai aiksinaukad mes dar cia atvaziuosim, cia gyvensim ir t.t. nenorejo girdeti, tik verke, ir kartojo, mamyte nevaziuokim i laikinus namucius (i nuomuojama buta), nenoriu is cia vaziuoti niekur, mamyte pasiilgau namu, mamyte pasiilgau zaslu mirksiukas.gif
taigi siandien vel vaziuosim..prizadejau..ji sau zaidzia ant loveles, nes visur dar balta balta balta kur dairais. doh.gif o as sveiciu kampus cool.gif

poster_offtopic.gif
po vakar taip nugara surakino, nes susilenkus puse dienos prabuvau...o gal dar ir epidurai 2 atsiliepe unsure.gif tai vakare vyras net du lipdukus pipirinius klijavo ant nugaros doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2008 10 03, 10:45)
blink.gif  vaziuosiu tada siandien i JYSK`a, nes reikia mano dukrai naujai lovai ir paklodes, o ten yra nemazas pasirinkimas...
zinau kad reikia paklodes su guma...tik neapsisprendziu kokia geriau frotine ar paprasta medvilnine ar trikotazine?
Mamos, kokios paklodes pas jusu vaikus? g.gif
clap_1.gif

as dedu trikotazines su guma.
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2008 10 03, 11:02)

trikotazines, bet labaiusiai megsta frotines ir flanelines minkstutes svelnutes thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2008 10 03, 11:02)

nu as irgi masciau apie 1 trikotazine su guma o kita frote

QUOTE(mama_gulbe @ 2008 10 03, 11:29)
trikotazines, bet labaiusiai megsta frotines ir flanelines minkstutes svelnutes  thumbup.gif  wub.gif

o flanelines buna irgi su guma g.gif kazin kur gaut? 90x200 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2008 10 03, 11:25)
nu as irgi masciau apie 1 trikotazine su guma o kita frote
o flanelines buna irgi su guma g.gif  kazin kur gaut? 90x200 g.gif

gi galima pasisuti: forume pas aleksiuke, sitam pusllapiuky, medvilniniu ir gatavu yra:
standartiniu ismatavimu turbut iekvienam prekybos centre yra, tik kai kurios buna jei pigesnes labai prastos verysad.gif

http://www.tavosapna...klodes-su-guma/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Antarė: 03 spalio 2008 - 12:02
QUOTE(Deborah @ 2008 10 03, 00:55)

esu nuziurejus Dorade tokias virvelines tipo uzuolaidas..kaip jus manot i vaiku kambary tiktu? yra labai fainu spalvu, tokiu kokio sman tiktu tokia zydra...ir dar nuo  17 val iki 20val duoda 15% nuolaida tekstilei.. g.gif  kakziap susimasciau..bet va plotis tik 90 cm reiktu imt dvi doh.gif  1 vnt kainuoja 119lt ax.gif

nezinau apie kokias virvelines jus kalbat,bet pas mus kabojo tokios is virveliu tai vaikas vos nepasismauge ant tokiu,kaip jis ten isisuko i jas ir aplink kakliuka,gerai,kad laiku pamaciau karsta.gif
Atsakyti
mes apsilipdeme vaiku zaidimu kambari yahoo.gif yahoo.gif mus zuviukai pavirto i piratus unsure.gif hihihi.gif o vaikai kokie laimingi thumbup.gif sokineja ir rekauja "as myliu savo kambari" hihihi.gif ryt gal sviesoj pafotkinsiu imesiu parodyt wink.gif aisku kai kambarys be baldu vaizdelis irgi toks savotiskas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 03 spalio 2008 - 19:50