Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 7, Nuo A iki Ž

QUOTE(Nerutė @ 2008 10 11, 12:58)
niu jega  thumbup.gif  finansine israiska priminkite dar  blush2.gif as surizikavau uzsakyt vaikam sviestuva is nexto tikiuos atkeliaus jis iki manes hihihi.gif

sita kainavo 240lt
staline lempa 371lt

QUOTE(rimulia12 @ 2008 10 11, 13:19)
Sutinku ir as taip pat taip daryciau.

Deborah labai grzus sviestuvas, jei ne paslaptis kur pirktas?

monoidejoj kaune, aleksote
veiveriu g. 134

QUOTE(neringule @ 2008 10 11, 13:23)
Labai grazus kambarys wub.gif O kur lovyte dickei pirkai?

taip pat monoidejoj. gamintojas flexa. lova kainavo 1792lt + ciuzinys lateksinis 506lt+ ciuzinuko uzvalktis is flexa 196lt= visa lovos kaina 2494 lt

QUOTE(zvaigzdutee @ 2008 10 11, 15:16)
Mes tokia pacia tik ruzava turim, bet man ji nepatinka, per mazai sviesos ir ta pati rausva, net akis paskausta. Tai dabar suku galva, kaip ta kambari papildomai apsviest. Nors mano vyrui net labai patinka, tai sakau gal cia tik man paranoja doh.gif  Ar jums pakanka sviesos??? Kiek kvadratu kambarys?

Mes pirkome Mono idejoje

kambarys~13kv.m. vien sito apsvietimo zinoma kad ir mums neuztenka, todel turim staline lempa. abi sujungus uztenka.
musiske sviecia aiskiai, neiskraipo spalvu... mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif Keliam temą į viršų

Kaip žadėjau, įmetu savo vaikų kambarį (viens dar jame neapsigyveno). Nieko naujo (daiktais) jame nėra. Išskyrus tai, kad šiemet perdažiau dvi sienas. Baltų sienų ir baltų lovelių kombinacija per kelis metus mane 'pribaigė'. Pavasarį jau rodžiau žolę, o dabar nuspalvinau vandenį su dviem žuvim. Aišku, po jūsų įkeltų nuosaikių vaiko kambario interjerų maniškis gal pasirodys 'pernelyg'. Tiesiog dabar toks man periodas mirksiukas.gif Keli dalykai dar bus keičiami - turėtų iškeliaut sena patalynės dėžė (dabar atstoja žaislų dėžę) ir palapinė, kuri gelbsti kambarį nuo visiško žaislų bardako.... Kaip ir dabar, kai pramėčiau žaislus. Taigi taigi... dar teks įsigyt kilimą, planuoju didelį žalią, ir tinkančią knygų lentyną (baltą norėčiau). Su pastaruoju punktu teks pavargt doh.gif

Nuotrauka vienos sienos (sena foto iš anksčiau, patingėjau kelt)
user posted image

Kita siena
user posted image

Vienas kampas
user posted image

Kitas kampas
user posted image

Apšvietimas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2008 10 11, 11:58)
niu jega  thumbup.gif  finansine israiska priminkite dar  blush2.gif as surizikavau uzsakyt vaikam sviestuva is nexto tikiuos atkeliaus jis iki manes hihihi.gif

parodyk,koki uzsakei bigsmile.gif

QUOTE(rimulia12 @ 2008 10 11, 12:19)
Sutinku ir as taip pat taip daryciau.

drinks_cheers.gif

Spygliene,kambarys thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labamba: 13 spalio 2008 - 13:25
Spyglien thumbup.gif a pati piesei??? nu lab fain 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(labamba @ 2008 10 13, 14:24)
parodyk,koki uzsakei bigsmile.gif

je pavyks ikelt rodau
lempa
Atsakyti
Spygliene, jusu vaikiuku kambarys thumbup.gif ner kitu zodziu wub.gif labai labai grazu, jauku, originalu. Faini apvalus veidrodziai, lubos man labai patinka wub.gif Ar uztenka apsvietimo is tu halogeniniu lempu? Turetu but pakankamai sviesos, kiek matau daug lempu wub.gif nu viskas man labai grazu, tikrai liuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglienė @ 2008 10 13, 14:01)
Kaip žadėjau, įmetu savo vaikų kambarį (viens dar jame neapsigyveno).

man labai labai thumbup.gif
kurkas mieliau žiūrisi, nei dauguma tų reklaminių... kurių tik vaizdelis geras... ir tik kol vaikai neapsigyveno smile.gif
Atsakyti
Debora, tikrai matosi, kad labai daug sirdies idejai irengdama vaikams kambari, man patiko thumbup.gif Aisku, truksta dar visokiu mielu smulkmeneliu, bet siaip tai tikrai super 4u.gif

Spygliene, irgi labai grazu, jauku wub.gif Tik ta spinta gal siek tiek neisipaiso i bendra kambario tema g.gif Lovytes man labai patiko ax.gif
Atsakyti
Spyglienė labai faina thumbup.gif ypač veidrodžiai ir piešiniai ant sienu smagiai žiūrisi 4u.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už gražius žodžius, man ir gera, kad kažką realaus veikiu blush2.gif Š klausimą 'ar pati', atsakau 'taip'. http://www.supermama... pakartot mane geriau mirksiukas.gif
QUOTE(labutis @ 2008 10 13, 14:35)
Faini apvalus veidrodziai, lubos man labai patinka  wub.gif  Ar uztenka apsvietimo is tu halogeniniu lempu? Turetu but pakankamai sviesos, kiek matau daug lempu  wub.gif  nu viskas man labai grazu, tikrai liuks  4u.gif
Pakankamai šviesu, nes ir spintoj trys spingsulės. Bet kai vaikai eis į mokyklą, bus stalas, kiti baldai ir plius stalinis apšvietimas.

QUOTE(Blond @ 2008 10 13, 14:44)
Spygliene, irgi labai grazu, jauku wub.gif Tik ta spinta gal siek tiek neisipaiso i bendra kambario tema g.gif Lovytes man labai patiko ax.gif
Spinta atsirado, kai dar lovyčių nebuvo anei vaikų lotuliukas.gif Tai vienintelis kambarys, kur telpa spinta (visos šeimos), todėl stengėmės daryt neutralią ax.gif Be to šis sprendimas yra tik 4-5 max metams. Taigi nebus baltų lovyčių /reikia atsižvelgt į tai/ 4u.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
spygliene
pagyrimai tau didziausi bigsmile.gif thumbup.gif
tikrai nuosirdziai geriuosi tavo vaikuciu kambariuku wub.gif wub.gif
kaip man grazu ri ta pieva (galesi dar ir drugeli ar boruze lipancia nupiesti)
o tos zuvytes wub.gif is vis fantastika

viskas taip paprasta ir taip grazu
tikrai saunuole wub.gif

ir spinta man grazi...pas mus ir vaiko kambary visos seimos spinta..ir lova paskui pakeisim i kita (priderinsim prie kitu baldu kai mazius paaugs)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 13 spalio 2008 - 14:44
Man labai patiko Spyglienės piešta žolė, trūksta gėlyčių ir drugelių-siūlau pripiešti 4u.gif
Atsakyti
Spyglienė thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti