man tai jau labai nusibode temos vaiku kambariui: barbes ir tos lenktytines masinos

Vyresniajai, tai darem baldus pagal uzsakyma, o vat maziukui, tai sunku isrinkt 
Iskilo kalusimelis:
O kaip idet nuotrauka is kompo savo daryta, nes as cia matau tik nuorodu iterpima is interneto

Iskilo kalusimelis:
O kaip idet nuotrauka is kompo savo daryta, nes as cia matau tik nuorodu iterpima is interneto

QUOTE(Ida25 @ 2008 09 09, 07:04)
sveikutes, pas mano krikstasuni kambaryje yra visas tas komplektas jau kokius metus, na atrodo laiko
be to ir graziai atrodo kambarys
tik sake lempos perdege is karto, na jos isijungia i masina kai nori 

ir ta lenktynine masina tokia blizganti, matosi pirstu antspaudai, siaip ji labai brangi, o atrodo gana pigiai, labai jau dirbtina... na bet vaikus turbut paperka tokie dalykai. be to ta masina yra labai zema, ne tokiam aukstyje vaikas miega, kaip normalioj lovoj. turbut toks jausmas joje miegoti, lygant grindu guletum

Papildyta:
QUOTE(daluzenik @ 2008 09 09, 11:23)
Iskilo kalusimelis:

Iskilo kalusimelis:

reikia susikurti savo internetini albuma ir ikeldineti foto nuorodas

Mes su vaiku jau į SBA nebegalim nueiti, nes jei tik pamato tą lovą - Ferari iškart puola ir gulasi, tai įtariu teks pataupyti metelius ir pirkt, nes ir man visai linksmai atrodo. Be to, vienoje parduotuvėje kataloge tarp Lenkijoje gaminamų baldų užmačiau panašias mašinytes, tai jos pigesnės, bandysim iš ten užsisakyt.
QUOTE(paryziete @ 2008 09 09, 11:33)
Mes su vaiku jau į SBA nebegalim nueiti, nes jei tik pamato tą lovą - Ferari iškart puola ir gulasi, tai įtariu teks pataupyti metelius ir pirkt, nes ir man visai linksmai atrodo. Be to, vienoje parduotuvėje kataloge tarp Lenkijoje gaminamų baldų užmačiau panašias mašinytes, tai jos pigesnės, bandysim iš ten užsisakyt.
na, pasidalink kas per gamintojas, koks www ir t.t.

dėl gamintojo pavadinimo tai neprisimenu (man su lenkų kalba sunkoka
, reikės kada ten užbėgti į tą parduotuvę, bet ji ne VIlniuje, ir jos pavadinimo negaliu pasakyti ten kažkaip Baldų salonas GMFB kažkoks panašus raidžių derinys, gal po darbo užvažiuosiu ten ir galėsiu parašyti kokią dieną tikslesnį pavadinimą

QUOTE(daluzenik @ 2008 09 09, 11:23)
Iskilo kalusimelis:

Iskilo kalusimelis:

www.radikal.ru patalpink ten ir tau duos nuoroda kuria cia idesi

QUOTE(rokinuke @ 2008 09 09, 11:22)
man tai jau labai nusibode temos vaiku kambariui: barbes ir tos lenktytines masinos 

ir man nusibodę, todėl savo miegamajame irgi tokių dalykų nedariau

beje ta Ferari labai patogi, tikrai nomaliai joje gulisi, ir jokie ten antspaudai nesimato

Mamytes, gal kuri kur matet
Negi Lietuvoj nera niekur pirkti tokiu lentynu su plastmasinem dezem zaislams kaip kad Ikea parduoda?

Aš tai pirkau Senukuose tokią

Patinka mums.

Patinka mums.
QUOTE(Aila @ 2008 09 09, 16:19)
Labas. Gal atsimenat kiek kainavo