Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 7, Nuo A iki Ž

man tai jau labai nusibode temos vaiku kambariui: barbes ir tos lenktytines masinos doh.gif
Atsakyti
Vyresniajai, tai darem baldus pagal uzsakyma, o vat maziukui, tai sunku isrinkt g.gif
Iskilo kalusimelis:
O kaip idet nuotrauka is kompo savo daryta, nes as cia matau tik nuorodu iterpima is interneto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ida25 @ 2008 09 09, 07:04)
sveikutes, pas mano krikstasuni kambaryje yra visas tas komplektas jau kokius metus, na atrodo laiko  thumbup.gif  be to ir graziai atrodo kambarys  4u.gif  tik sake lempos perdege is karto, na jos isijungia i masina kai nori  thumbup.gif

ir ta lenktynine masina tokia blizganti, matosi pirstu antspaudai, siaip ji labai brangi, o atrodo gana pigiai, labai jau dirbtina... na bet vaikus turbut paperka tokie dalykai. be to ta masina yra labai zema, ne tokiam aukstyje vaikas miega, kaip normalioj lovoj. turbut toks jausmas joje miegoti, lygant grindu guletum rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(daluzenik @ 2008 09 09, 11:23)
Vyresniajai, tai darem baldus pagal uzsakyma, o vat maziukui, tai sunku isrinkt g.gif
Iskilo kalusimelis:
O kaip idet nuotrauka is kompo savo daryta, nes as cia matau tik nuorodu iterpima is interneto blush2.gif

reikia susikurti savo internetini albuma ir ikeldineti foto nuorodas 4u.gif
Atsakyti
Mes su vaiku jau į SBA nebegalim nueiti, nes jei tik pamato tą lovą - Ferari iškart puola ir gulasi, tai įtariu teks pataupyti metelius ir pirkt, nes ir man visai linksmai atrodo. Be to, vienoje parduotuvėje kataloge tarp Lenkijoje gaminamų baldų užmačiau panašias mašinytes, tai jos pigesnės, bandysim iš ten užsisakyt.
Atsakyti
QUOTE(paryziete @ 2008 09 09, 11:33)
Mes su vaiku jau į SBA nebegalim nueiti, nes jei tik pamato tą lovą - Ferari iškart puola ir gulasi, tai įtariu teks pataupyti metelius ir pirkt, nes ir man visai linksmai atrodo. Be to, vienoje parduotuvėje kataloge tarp Lenkijoje gaminamų baldų užmačiau panašias mašinytes, tai jos pigesnės, bandysim iš ten užsisakyt.

na, pasidalink kas per gamintojas, koks www ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
Man labai patiko pas kažkurią iš jūsų sienelė prie kompiuterio, tai dar radau vieną idėją:
user posted image
Atsakyti
dėl gamintojo pavadinimo tai neprisimenu (man su lenkų kalba sunkoka smile.gif, reikės kada ten užbėgti į tą parduotuvę, bet ji ne VIlniuje, ir jos pavadinimo negaliu pasakyti ten kažkaip Baldų salonas GMFB kažkoks panašus raidžių derinys, gal po darbo užvažiuosiu ten ir galėsiu parašyti kokią dieną tikslesnį pavadinimą
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2008 09 09, 11:23)
Iskilo kalusimelis:

www.radikal.ru patalpink ten ir tau duos nuoroda kuria cia idesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2008 09 09, 11:22)
man tai jau labai nusibode temos vaiku kambariui: barbes ir tos lenktytines masinos doh.gif

ir man nusibodę, todėl savo miegamajame irgi tokių dalykų nedariau unsure.gif unsure.gif unsure.gif hihihi.gif .. o vaiko kambarys yra vaiko, ir turbūt mažai vaikų išsirinktų kokią modernią ar atvirkščiai klasikinę lovą smile.gif .. aš su mielu noru būčiau savo mergaitei pastačius kokią kaltiniais turėklais lovelę, bet ji būtų to nesupratus smile.gif

beje ta Ferari labai patogi, tikrai nomaliai joje gulisi, ir jokie ten antspaudai nesimato smile.gif o lempų tarnavimo laikas nuo pačių lempučių priklauso.. įsisuki geras ir dega ilgai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 09 rugsėjo 2008 - 13:46
Mamytes, gal kuri kur matet ax.gif Negi Lietuvoj nera niekur pirkti tokiu lentynu su plastmasinem dezem zaislams kaip kad Ikea parduoda?

user posted image
Atsakyti
Aš tai pirkau Senukuose tokią
user posted image
Patinka mums.
Atsakyti
QUOTE(Aila @ 2008 09 09, 16:19)
Aš tai pirkau Senukuose tokią
user posted image
Patinka mums.

Labas. Gal atsimenat kiek kainavo g.gif Labai grazi 4u.gif
Atsakyti