Įkraunama...
Įkraunama...

dujinis sildymas

as tik uz dujini sildyma thumbup.gif
as daznai liekanti viena namuos, tai jau zidini uzsikurti man tragedija (norisi ugneles baisiausiai o kad nepavyksta, nervu daugiau negu malonumo lotuliukas.gif )
o dujinis, grizti ir nereik mastyti oi kaip cia persirengti, malkeles susinesti, pasiskaldyti ir t.t.

Atsakyti
o iš kur tas kvapas bus? Taigi viskas sandaru. Tam ir yra atliekami dujininkų tikrinimai priiminėjant vidaus dujotiekį.
Pas mane yra dujinė viryklė, tai net toji nesmirda, kai maistas gaminamas (juk sudega viskas)
Taip kad ramiai, nenusitručinsit tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
bandziau as tom dujom sildytis nu nepatinka man jos.sildau anglimi.gal ir tas pats iseina,bet man kazko labiau patinka kieto kuro katilai.
Atsakyti
del kainu aisku galima gincytis ir skaiciuoti, bet del patogumo, tai dujinis sildymas yra super. Ir tikrai nera jokio kvapo.
Mes ir sildomes ir vandeni kaitinam dujomis.
Atsakyti
[quote=Azazella,2009 11 12, 21:20]
del kainu aisku galima gincytis ir skaiciuoti, bet del patogumo, tai dujinis sildymas yra super. Ir tikrai nera jokio kvapo.
Mes ir sildomes ir vandeni kaitinam dujomis.
[/quot sildymas manau brangiai iseina,bet va vandens pasildymas tikrai super dalykas.o seip jei savuose namuose dujinio sildymo nedaryciau.kieto kuro kaina galima pakontroliuot,o va duju kainu deje ne.kai mes domejomes sildimu dujom mum pasake kai dujos buvo pigios buvo tiesiog super thumbup.gif o kai pabrango....
Atsakyti
Mes bute turim dujinį šildymą - super! Man didžiausias privalumas tame, kad "esi sau ponas" - per šalta - padidinai, per karšta - sumažinai arba išjungei, ir visa tai vienos rankenėlės pasukimu. Ir šildymo sezoną pradedi tada, kada nori, o ne tuomet, kai kažkas nusprendžia.
Kažkada kūrenom krosnis (butas vis tik, ne namas) - net jei malkas dabar gaučiau nemokamai, vis tiek nė už ką nenorėčiau grįžti prie jų. Tegu tas patogumas ir kainuoja, bet man geriau mokėti ir gyventi patogiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(456123 @ 2009 11 13, 01:08)
Mes bute turim dujinį šildymą - super! Man didžiausias privalumas tame, kad "esi sau ponas" - per šalta - padidinai, per karšta - sumažinai arba išjungei, ir visa tai vienos rankenėlės pasukimu. Ir šildymo sezoną pradedi tada, kada nori, o ne tuomet, kai kažkas nusprendžia.
Kažkada kūrenom krosnis (butas vis tik, ne namas) - net jei malkas dabar gaučiau nemokamai, vis tiek nė už ką nenorėčiau grįžti prie jų. Tegu tas patogumas ir kainuoja, bet man geriau mokėti ir gyventi patogiai  smile.gif

nu taip,bet kur as gyvenau namas buvo nesandarus. jei pastoviai buciau sildzius dujomis butumem i bankrota iseje.dujom kurent geriau del patogumo,o malkom del finansu.malkas nusiperki sezonui,odujas perki menesiuj ir niekas negali garantuoti,kad po kokiu nauju metu duju kaina taip isaugs,kad bijosi prie katilo prieiti.
Atsakyti
Aha, tik dabar malkom sildytis per mėn. kainuoja 300lt, dujom 400lt. ir dirbt nereikia.
Atsakyti