Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Aivė @ 2008 09 11, 20:11)
Na as ketinau imt nors porai dienu ligonlapi...  blush2.gif 
bet planai pasikeite - planuota IUI spalio pirmomis dienomis reikes atideti.
Savaitgaly miske MB pasigavo uzkresta Laimo liga erke- gyd.del viso pikto iskart israse antibiotikus. Vat kas net gali koja pakist svarbiu momentu  cool.gif

Kazin kiek reiktu palaukt kol organizmas apsivalo?

aš IUI savaitę nedirbau, tačiau šiaip IUI yra pakankamai paprasta ambulatorinė procedūra, po kurios kitos moterys ir į darbą tiesiai keliauja. Šiaip jau manau, kad po procedūros reiktų labiau pasisaugoti ir elgtis taip, lyg jau būtum nėščia.

o nuo antibiotikų organizmas valosi apie 3 mėnesius unsure.gif
Atsakyti
na as kai iui dariau tai visad ta diena dirbdavau tai per pietu petrauka isvaz pasidaryt iui ir atgal gryzdavau ant smugio i darba doh.gif stresas.....
dabar ketinu taip nebesielgti,tiesiog is anksto susiderinti,kad gryzti namo bent valandele pagulet kojom i virsu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, ačiū visoms už palinkėjimus 4u.gif kad tik išsipildytų rolleyes.gif

Tokių kaip ir didelių problemų neturim, pas vyrą su grikiukais viskas gerai, Man prieš metus darė laparoskopiją, rado I stadijos endometriozę, daugiau viskas gerai, kiaušintakiai pratekami, cistų nerado. Dar prolaktinas padidėjas, bet tam reikalui geriu Bromokriptiną.
Iš viso dariausi 6 stimuliacijas be IUI ir dar 2 su IUI, bet nesėkmingai. Nežnau, gal man tas prolaktinas kiša koją unsure.gif

Atsakyti
Labutis 4u.gif
Siandien tureciau prisiduoti del savo 2IUI, bet pasirodo neapsirupinau NT, tai siandien ir neapsiusinau blush2.gif biggrin.gif Galvojau, eidama is darbo, uzleksiu ir nupirksiu, bet pasirodo musu vaistine siandien dirba tik iki 13 val. tai ir vel likau be NT doh.gif Tai gal ryt istruksiu i miesta ir nusipirksiu, tai savaitgali padarysiu NT, nes zinau, kad mmm dar pora dienu tikrai neateis, nes BT- 37,1. Bet as beveik 100 proc. esu tikra, kad tas uzsilaikymas yra del to, kad turiu cita unsure.gif Nes labai maudzia pilvo apacia, ir speneliai visai nejautrus schmoll.gif
Na, tai palaukit dar iki pirmadieni ir jau tada galesit braukti mane is parasiuko, kraustysiuos i IVF skyreli 4u.gif
QUOTE(LauraRmg @ 2008 09 12, 10:10)
Labas rytas, ačiū visoms už palinkėjimus 4u.gif kad tik išsipildytų  rolleyes.gif

Tokių kaip ir didelių problemų neturim, pas vyrą su grikiukais viskas gerai, Man prieš metus darė laparoskopiją, rado I stadijos endometriozę, daugiau viskas gerai, kiaušintakiai pratekami, cistų nerado. Dar prolaktinas padidėjas, bet tam reikalui geriu Bromokriptiną.
Iš viso dariausi  6 stimuliacijas be IUI ir dar 2 su IUI, bet nesėkmingai. Nežnau, gal man tas prolaktinas kiša koją  unsure.gif

Sveika likimo drauge friends.gif Pas mane tas pats, tik pas mane nerado nei endometriozes iras jau pasidariau 10 st. be IUI ir 2 su IUI. Va ir as galvoju, gal tas velnias prolaktinas kaltas g.gif Bet kai dariausi tyrimus neseniai jis jau normalizavosi, didokas, bet normos ribose, tai va ir negeriu jau 3 menesius BR.
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2008 09 12, 17:51)
Bet as beveik 100 proc. esu tikra, kad tas uzsilaikymas yra del to, kad turiu cita unsure.gif Nes labai maudzia pilvo apacia, ir speneliai visai nejautrus schmoll.gif

a tai jei pilvo apacia maudzia tai jau cista blink.gif

man si karta pilvo apacia maudena, o krutines visai neskauda... nors apie mmm visad galedavau spresti is krutines maudimo. suprask, kad nori... nelabai patinka man tos stimuliacijos, pradedu vaisai neatpazinti savo organizmo, bet ka padarysi.
Atsakyti
QUOTE(KatinoUsai @ 2008 09 12, 17:08)
a tai jei pilvo apacia maudzia tai jau cista  blink.gif

Nea, cia man siaip pilva kazko maudzia, bet taip, kaip per IUI lyg kas man gimdos kakleli plestu unsure.gif Bet va, yg praejo. O siaip as tai visada zinau, jei turiu cista, man visada maudzia ta sona, kur O neivyksta, ir jei po tariamos O vis viena maudzia, tai jau esu 100 proc., kad turiu cista cool.gif Dar nekarto organizmui nepavyko manes apgauti, viska nuspeju. As va tai labai gerai visus ne nestuke.gif pozymius ir kiekviena maudenima galiu apibudinti, kas, kodel biggrin.gif
Ir is vis, jei tureciau echo, tai turbut gines man nereiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2008 09 12, 16:51)
Labutis 4u.gif
Siandien tureciau prisiduoti del savo 2IUI, bet pasirodo neapsirupinau NT, tai siandien ir neapsiusinau blush2.gif  biggrin.gif  Galvojau, eidama is darbo, uzleksiu ir nupirksiu, bet pasirodo musu vaistine siandien dirba tik iki 13 val. tai ir vel likau be NT doh.gif  Tai gal ryt istruksiu i miesta ir nusipirksiu, tai savaitgali padarysiu NT, nes zinau, kad mmm dar pora dienu tikrai neateis, nes BT- 37,1. Bet as beveik 100 proc. esu tikra, kad tas uzsilaikymas yra del to, kad turiu cita unsure.gif Nes labai maudzia pilvo apacia, ir speneliai visai nejautrus schmoll.gif
Na, tai palaukit dar iki pirmadieni ir jau tada galesit braukti mane is parasiuko, kraustysiuos i IVF skyreli 4u.gif

Sveika likimo drauge friends.gif Pas mane tas pats, tik pas mane nerado nei endometriozes iras jau pasidariau 10 st. be IUI ir 2 su IUI. Va ir as galvoju, gal tas velnias prolaktinas kaltas g.gif  Bet kai dariausi tyrimus neseniai jis jau normalizavosi, didokas, bet normos ribose, tai va ir negeriu jau 3 menesius BR.

hmm na matysime cista cia ar ne cista:) is sarasiuko braukiama tik tada kai mmm uzplaukiiia
Atsakyti
Aš šiandien parsinešiau pirmus savo gyvenime blush2.gif prolaktino tyrimu rezultatus, nors man jau dare 2 stimuliacijas be IUI ir 3IUI. taigi verysad.gif verysad.gif verysad.gif padidejes - norma (40,3-530), o mano 778. Mergaites, ka tai reiskia? Ar labai-labai blogai? Pas mus su vyru kaip ir nera problemu, o tokio tyrimo gine, pas kuria dariausi IUI nereikalavo. O kaip perejau pas kita, sake pasidaryt. tai va verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leidaa: 12 rugsėjo 2008 - 18:53
QUOTE(Leidaa @ 2008 09 12, 19:51)
Aš šiandien parsinešiau pirmus savo gyvenime  blush2.gif  prolaktino tyrimu rezultatus, nors man jau dare 2 stimuliacijas be IUI ir 3IUI. taigi  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif padidejes - norma (40,3-530), o mano 778. Mergaites, ka tai reiskia? Ar labai-labai blogai? Pas mus su vyru  kaip ir nera problemu, o tokio tyrimo gine, pas kuria dariausi IUI nereikalavo. O kaip perejau pas kita, sake pasidaryt. tai va  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

na pastojimui greiciausiai trugdo, bet tikrai galima sunormalizuoti vaistu pagalba. Gali buti kad siandien radai priezasti kodel nepastojai:) todel siulau nenuliusti:)
Atsakyti
Aš šiandien parsinešiau pirmus savo gyvenime  blush2.gif  prolaktino tyrimu rezultatus, nors man jau dare 2 stimuliacijas be IUI ir 3IUI. taigi  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif padidejes - norma (40,3-530), o mano 778. Mergaites, ka tai reiskia? Ar labai-labai blogai? Pas mus su vyru  kaip ir nera problemu, o tokio tyrimo gine, pas kuria dariausi IUI nereikalavo. O kaip perejau pas kita, sake pasidaryt. tai va  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Nenukabink nosies, tai pataisoma wub.gif Tau skirs Bromokriptino ir viskas susinoralizuos, gal net naturaliai pastosi tada mirksiukas.gif nes prolaktinas slopina ir folikulu augima ir ovuliacija, o kai jis sutvarkomas, tai ir naturaliai O vykti pradeda thumbup.gif
Aisku pasitaiko tokiu atveju, kaip mano, Princes, va dar Laura, kurioms ir geriant Br nepavyksta nestuke.gif , tai reikalas ir kitur unsure.gif
Taip, kad pamatysi, tai labai lengvai pagydoma, ir svarbiausia nebrangiai biggrin.gif
Atsakyti

Prolaktinas tikrai įtakoja nepastojimą, bet jis lengvai pataisomas. Na jūsų ginės aplaidumas tai neatleistinas, padaryti tiek procedūrų be vieno būtiniausių tyrimų doh.gif be žodžių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dovi @ 2008 09 12, 20:11)
na  pastojimui greiciausiai  trugdo, bet tikrai galima sunormalizuoti vaistu pagalba. Gali buti kad siandien  radai priezasti kodel nepastojai:) todel siulau nenuliusti:)

Aciu 4u.gif Siek tiek paskaitinejau Internete, kaip ir pataisomas reikalas, tikiuosi. Aciu uz palaikyma 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Singerita @ 2008 09 12, 20:17)
Prolaktinas tikrai įtakoja nepastojimą, bet jis lengvai pataisomas. Na jūsų ginės aplaidumas tai neatleistinas, padaryti tiek procedūrų be vieno būtiniausių tyrimų  doh.gif  be žodžių  doh.gif

Del ginės - sutinku, nėr žodžių. verysad.gif Dar pati klausinėjau, ar nereikia kokio tyrimo dar, tokio, kitokio... doh.gif Gerai, kad Mešk. nusiuntė iškart. Tikiuosi, kad tai ir yra tavienintelė problema rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(agnesse @ 2008 09 12, 20:14)
Nenukabink nosies, tai pataisoma wub.gif  Tau skirs Bromokriptino ir viskas susinoralizuos, gal net naturaliai pastosi tada mirksiukas.gif  nes prolaktinas slopina ir folikulu augima ir ovuliacija, o kai jis sutvarkomas, tai ir naturaliai O vykti pradeda thumbup.gif
Aisku pasitaiko tokiu atveju, kaip mano, Princes, va dar Laura, kurioms ir geriant Br nepavyksta  nestuke.gif , tai reikalas ir kitur unsure.gif
Taip, kad pamatysi, tai labai lengvai pagydoma, ir svarbiausia nebrangiai biggrin.gif

Tai gal tikrai džiaugtis reikia mirksiukas.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leidaa: 12 rugsėjo 2008 - 19:21