Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(agnesse @ 2008 09 14, 17:10)
Aciu mergaites uz linkejimus wub.gif  Ir as jau pradedu siek tiek tiketi, kad gal gi ir mus ta laime jau aplanke wub.gif
Nelabai as zinau kaip turi atrodyti  teigiamas  testukas, bet uz tai zinau kaip atrodo kai neigiamas biggrin.gif  Tai va jusu teismui atiduodu NT ( vienas darytas ryte, kitas va ka tik neseniai) http://public.fotki.com/agnesseav/nt/

agnesse, popietinis testukas rodo tikrai jau ne vaiduokliuka mirksiukas.gif manau tyliai galime tave sveikinti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2008 09 14, 18:10)
Mano taip atrodė testukas, kai buvo užkibę po 3 IUI. Tikrai buvau  nestuke.gif
Tik gaila po to tapo nesivystančiu  verysad.gif

Bet tau man regis jau tikrai užkibo. o kelintas IUI ? ir kelinta ciklo diena.

Temos nesekiau.

Man buvo 2IUI ir siandien 16 d. po IUI, o siaip 28 c.d. bet man IUI dare 12 c.d. ax.gif Kazkaip ciklas labai sutrumpejo po laparaskopijos.
Ryt vakare pranesiu HCG skaiciukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2008 09 14, 19:16)
Man buvo 2IUI ir siandien 16 d. po IUI, o siaip 28 c.d. bet man IUI dare 12 c.d. ax.gif Kazkaip ciklas labai sutrumpejo po laparaskopijos.

Taaaip, tai jau nestumuka rodo testukas thumbup.gif
Na mergaites sezonas atidarytas wub.gif
Atsakyti
agnesse, o kaip pozymiai?ar jauti ka nors ne taip kaip visada? smile.gif

tyliai sveikinu, rytoj jau bus galima rekti ant viso forumo smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2008 09 14, 19:16)

agnese , manau tyliai galima sveikinti- nes testukas ne vaiduokliukas, iskaitant kad popietinis- visai ryskus:)
Atsakyti
manau kad agnesse jau galima tyliai sveikinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2008 09 14, 17:10)
  Tai va jusu teismui atiduodu NT ( vienas darytas ryte, kitas va ka tik neseniai) http://public.fotki.com/agnesseav/nt/

Tikrai galima sveikinti thumbup.gif wub.gif Man taip testukas kai rode buvo 5 savaites wub.gif Pasiziurejau i tavo parasiuka, kad 4 metus gaudote gandrus ax.gif Kokios buvo bedos? Jei gali pasipasakok ar i AZ parasyk mirksiukas.gif Mes 2 metus gaudom gandruz, daryta laporaskopija, rasta 2 stadija lengvos formos. Ir vyro grikiuku judrumas sumazejas ax.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu jusu paklausti kurios vartoja vaistus Gonal. Gyd. israse juos vartoti sesias dienas po 75 ir tada ateiti apziurai. Man sesios dienos baigiasi sestadieni, sekmadieni niekas nedirba. Ar nieko tokio jeigu ta diena bus praleista, nes po tu sesiu lyg tai sake dar reikes vartoti kazkiek.
Atsakyti
QUOTE(marce777 @ 2008 09 15, 07:31)
Sveikos, noriu jusu paklausti kurios vartoja vaistus Gonal. Gyd. israse juos vartoti sesias dienas po 75 ir tada ateiti apziurai. Man sesios dienos baigiasi sestadieni, sekmadieni niekas nedirba. Ar nieko tokio jeigu ta diena bus praleista, nes po tu sesiu lyg tai sake dar reikes vartoti kazkiek.

pasiskambink gydytojai ir pasikonsultuok, turetu tave priimti reikiama diena (priklausomai kokioje klinikoje gydaisi). Gydytoja turi paziureti kaip auga folikulai ir tai yra labai svarbu pries planuojama IUI. Pvz VK dirba ir savaitgaliais
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2008 09 15, 09:51)
pasiskambink gydytojai ir pasikonsultuok, turetu tave priimti reikiama diena (priklausomai kokioje klinikoje gydaisi). Gydytoja turi paziureti kaip auga folikulai ir tai yra labai svarbu pries planuojama IUI.  Pvz VK dirba ir savaitgaliais

man liepe ateiti po vaistu vartojimo septinta diena, bet septinta diena iseina sekmadienis, uzsiregistravau pirmadieniui.
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2008 09 14, 10:40)
Laba 4u.gif
Na ka, nezinau net ka galvoti, ka pasakyti ax.gif  blush2.gif
Pasidariau siandien NT ir pamaciau kazkoki vaiduokli wub.gif  Taigi ryt dar pakartosiu testa ir pasidarysiu HCG.
Bet mane labai neramina tie manau maudimai, nes jie jau virto mazu skausmu unsure.gif  Labai bijau, kad nebutu koks negimdinis doh.gif , tfu, tfu, tfu. Tai, kad laikykit uz mane kumscius wub.gif

agnesse, super najiena, labai tave sveikinu wub.gif
Tik vyk blogas mintis i sali ir viskas bus gerai 4u.gif
Nu kaip ciotka, kad pagaliau, po tiek isbandymu ir tavo kieme svente bigsmile.gif Kuo didesniu HCG skaiciuku! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sweikutės, kaip man naujokei galit gal pasakyti kokia statistika pastojančiųjų darantis IUI, bet iš šio forumo ax.gif
Turiu kažkaip nuramint save kad ir man pavyks ta IUI, 4u.gif
Atsakyti