kvadrateliai nerti atskirai - tik paskutinej eilej as juos iskart jungiau viena prie kito nerdama, kad paskui nereiktu susiuvinet - nes labai nemegstu sito proceso
Almara, Pupainga - neriau is tikrai neplonu siulu, visai galvos apimciai prireike 8 kvadrateliu - apimtis apie 55 cm - tai kvadratelio krastine apie 7 cm...
kvadrateliai nerti atskirai - tik paskutinej eilej as juos iskart jungiau viena prie kito nerdama, kad paskui nereiktu susiuvinet - nes labai nemegstu sito proceso
paskui nuneriau dar 2 kvadratelius toms "ausytems". Tada nuneriau juodaji pagrinda, ir paskutine eile nerdama iskart prineriau prie tos gelyciu juostos... paskutinis akcentas - juodas krastelio apnerimas
momima na jau kaip gražiai gavosi tai
Momima - sauni kepuryte
O cia musu naujoji svelnioji rozine kepuraite

http://picasaweb.goo...029883903827506 nuoroda, jei vel dingtu...
o cia originalas...
O cia musu naujoji svelnioji rozine kepuraite

http://picasaweb.goo...029883903827506 nuoroda, jei vel dingtu...
o cia originalas...
kaip grazu ....
atrodo, ne taip ir sudetinga, reiks pabandyt
o ten tos bangeles vaseliu padarytos?
o originalo man nerodo
atrodo, ne taip ir sudetinga, reiks pabandyt
o originalo man nerodo
Zavin - kokios spalvytes
mmmmm........
QUOTE(zavin @ 2008 09 21, 14:58)
Momima, peperoni ir visos kitos - tiesiog nuostabios kepurytės
Na ir aš norėjau pasigirti kad jau pasiruošėm rudenėliui

kaip grazu
o kokiu rastu cia mezgei? paprstai kaip kojine ir ripsu ar kaip?
QUOTE(Alacka33 @ 2008 09 19, 21:00)
QUOTE(Peperoni @ 2008 09 20, 11:20)
LABAI GRAZI KEPURYTE
QUOTE(zavin @ 2008 09 21, 12:58)
Momima, peperoni ir visos kitos - tiesiog nuostabios kepurytės
Labai ačiu visoms už ivertinimą.
GARBANOTA AVYTE - kepuryte mezgiau labai paprastai, baltos spalvos siulu tai gavosi geroj pusėje gerom akim o blogoj pusėj blogom.O spalvotais siulais mezgiau ripsu kaip ir rašei. O šalika mezgiau ne 9 kamuoliukais. Uždėjau dauk akių kokio norėčiau ilgio šaliko ir vėl mezgiau kaip ir kepuryte, spalvotais siulais tai ripsu,psaskui balta spalva geromis ir blogomis akimis o po to vėl spalvota siula ėmiau.tai taip ir gavosi kad atrodo kad juostelėmis.Gal gerai atsakiau
GARBANOTA AVYTE - kepuryte mezgiau labai paprastai, baltos spalvos siulu tai gavosi geroj pusėje gerom akim o blogoj pusėj blogom.O spalvotais siulais mezgiau ripsu kaip ir rašei. O šalika mezgiau ne 9 kamuoliukais. Uždėjau dauk akių kokio norėčiau ilgio šaliko ir vėl mezgiau kaip ir kepuryte, spalvotais siulais tai ripsu,psaskui balta spalva geromis ir blogomis akimis o po to vėl spalvota siula ėmiau.tai taip ir gavosi kad atrodo kad juostelėmis.Gal gerai atsakiau
Momima - aciu
Niekur nesidesi - kai namie 2 princeses - sau kazka megzt jau nebelieka laiko
viena vienokia kepure pagamini - kitai jau kitokios reik...
ir taip be galo...
vakar dar nurapaliojau salikeli prie tos kepurytes - toki kur gale buna padaryt skyle kitam galui perkist.... nu laaabai patiko man tok risimo budas...
gal visgi rasiu laiko ir sau toki nusirapaliot...
vakar dar nurapaliojau salikeli prie tos kepurytes - toki kur gale buna padaryt skyle kitam galui perkist.... nu laaabai patiko man tok risimo budas...