QUOTE(bertolina @ 2008 10 08, 08:28)
Sveikos mergaitės
gal kuri studijavot MTD pas R. Petrauską (ekonomikos ir finansų valdymo katedroj)?
Gal pasidalintumėt medžiagėle...
Jei cia apie mokslini tiriamaji, tai as pas ji buvau pasirinkus tema (studijavau neakivaizdziai) is jo pateikto saraso. Pasirinkau, atejau derinti - nescia, gal 8 menuo su dideliu jau pilvu, snekuosi, jis apibara, kad ka as cia pasirinkau, rpaeitais metais gynesi, kad cia nesamone, kalba nepertraukiamai, po minutes suvokiu kad lyg cia ne man jau skirta... ir.. iseina pro durys, o as likau stovedama vidury kambario... Perziurejau tada dar karta siulomu temu sarasa ir pasirinkau kita tema, kitoj katedroj pas prof. Rudzkiene, tai buvau maloniai nustebinta, kad ji mano darba SKAITE ir taise ir konsultaciju galejau ateit ir visada priimdavo... Tad jei galima rinktis, Petrausko nesirinkciau.. Nors aisku grupej parase ir apsigyne visi.. Tai vat tokia mano istorija. Gal kam pravers, gal ne..
Papildyta:
O paciai pradziai darbo tai pamenu Petrauskas reikalavo ivado normalaus ir literaturos saraso didesnio ir taisyklingai apiforminto. Gal dar ko, jau nepamenu, pora metu praejo kai baigiau.