Įkraunama...
Įkraunama...

MRU MAGISTRANTĖS! :)

Sveikutės 4u.gif Ar jau pradėjote rašyti magistrinius? smile.gif Kaip jūs einate pirmą kartą pas vadovą, ar turite kokios medžiagos, apšvieskite, kaip viskas vyksta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Interna @ 2008 10 18, 11:23)
Sveikos  4u.gif Laaabai noreciau,kad mazdaug pasakytumete, kokio vidurkio reikia i neakivaizdini baudziamosios teises? Cia turbut didziausias konkursas  g.gif ? Ar imanoma istoti?  g.gif O su vidurkiu 8 i kokia sriti neakivaizdini imanoma istoti?

stojau į baudžiamosios teisės ir kriminologijos specialybę - mano vidurkis ne iš didelių, gal daugiau 7, įstojau, šiemet ginsiu magistrinį darbą (stojau prieš 2 metus) blush2.gif
Sveikutės  Ar jau pradėjote rašyti magistrinius?  Kaip jūs einate pirmą kartą pas vadovą, ar turite kokios medžiagos, apšvieskite, kaip viskas vyksta

Kristuk šiap pirmam kartui užtenka nueiti su konkrečiu planu ir dar galima MTD parodyti blush2.gif

P.S. jei kam reikės iš baudžiako ar kriminologijos, rašykit, pagelbėsiu, be to turiu daug Piesliakui skirtos medžiagos, su juo tai sakant šakės, pas mus iš 2 grupių iš pirmo karto išlaikė apie 8 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bertolina @ 2008 10 08, 08:28)
Sveikos mergaitės 4u.gif

gal kuri studijavot MTD pas R. Petrauską (ekonomikos ir finansų valdymo katedroj)?
Gal pasidalintumėt medžiagėle... ax.gif

Jei cia apie mokslini tiriamaji, tai as pas ji buvau pasirinkus tema (studijavau neakivaizdziai) is jo pateikto saraso. Pasirinkau, atejau derinti - nescia, gal 8 menuo su dideliu jau pilvu, snekuosi, jis apibara, kad ka as cia pasirinkau, rpaeitais metais gynesi, kad cia nesamone, kalba nepertraukiamai, po minutes suvokiu kad lyg cia ne man jau skirta... ir.. iseina pro durys, o as likau stovedama vidury kambario... Perziurejau tada dar karta siulomu temu sarasa ir pasirinkau kita tema, kitoj katedroj pas prof. Rudzkiene, tai buvau maloniai nustebinta, kad ji mano darba SKAITE ir taise ir konsultaciju galejau ateit ir visada priimdavo... Tad jei galima rinktis, Petrausko nesirinkciau.. Nors aisku grupej parase ir apsigyne visi.. Tai vat tokia mano istorija. Gal kam pravers, gal ne..
Papildyta:
O paciai pradziai darbo tai pamenu Petrauskas reikalavo ivado normalaus ir literaturos saraso didesnio ir taisyklingai apiforminto. Gal dar ko, jau nepamenu, pora metu praejo kai baigiau.
Atsakyti
QUOTE(lilijal @ 2008 10 20, 20:53)
stojau į baudžiamosios teisės ir kriminologijos specialybę - mano vidurkis ne iš didelių, gal daugiau 7, įstojau, šiemet ginsiu magistrinį darbą (stojau prieš 2 metus) blush2.gif

Kristuk šiap pirmam kartui užtenka nueiti su konkrečiu planu ir dar galima MTD parodyti  blush2.gif

P.S. jei kam reikės iš baudžiako ar kriminologijos, rašykit, pagelbėsiu, be to turiu daug Piesliakui skirtos medžiagos, su juo tai sakant šakės, pas mus iš 2 grupių iš pirmo karto išlaikė apie 8  doh.gif

O kas tame plane turi būti? blush2.gif O MTD pas mus testas buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 10 16, 10:02)
Kai ka turiu is Petraukso, parasyk man savo pasta, permesiu

as ir noreciau medziagos, jei galima smile.gif . studijuoju finansu rinkas, speju, per izangine tose paciose paskaitose daugmaz buvom tongue.gif
i AZ el.p. adresiuka atsiusiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, gal kas laikė egzaminą pas R. Pečiūrą? Labai norėčiau išgirsti atsiliepimus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(String @ 2008 09 19, 22:11)
Sveikutes, Klaipeda, Tarptautine juru teise  ax.gif Ieskau kolegiu  drinks_cheers.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti

help.gif help.gif Mergaitės HELP : help.gif help.gif

Kiek žinau kažkuriuo momentu Jūs čia dalinotės baudžiako pratybomis išspręstomis...
Gal kuri galėtų ir su manim pasidalinti? blush2.gif blush2.gif

Nu žiauriai žiauriai reikia.... verysad.gif

Lauksiu AŽ 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos....
Gal kas turite medziagos is FINANSU RINKOS IR INSTITUCIJOS? Bukit geros, pasidalinkit aciuks.gif
Atsakyti
Laba diena. Gal kas turite viešųjų paslaugų vadybos konspektus? Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!
Gal yra tokiu, kurios buvo darbo saugos paskaitose sestadieni?
Papasakokit apie destytuva, egzo forma, reikalavimus, rasto darbus ir kt. 4u.gif buciau labai dekinga!
Atsakyti
Mielos mamytes! Prasau jusu pagalbos! padariau teises normos analize. Taciau zinau,kad blogai surasiau hipoteze ir dispozicija. Gal kuri is jusu galetu pagelbeti -pasiziureti mano darbeli ir patarti ka blogai padariau? Ten tik 2 lapai. Lauksiu zinutes i AZ ar maila. smile.gif
Atsakyti