Mano vyrui - svarbiausia yra, kad mes butume kartu, kad seima turi buti kartu. Nors jis pats nera baiges jokio ausktojo, del to jis kitaip ir vertina ta dalyka. O galbut del to, kad pirma karta isvaziavo kazkur toli (nors mano manymu, ir juolab siais laikais, UK tai ne Amerika), pas svetimus zmones, jam sunku, nes vienas, del to nori, kad greiciau atvaziuotume. Nors mes jau snekejom ir apie mokslus, susitarem, kad jei atidesiu viska, kitais metais jis mane palaikys ir pades pabaigti.
QUOTE(pikce @ 2009 08 11, 13:29)
Mano vyrui - svarbiausia yra, kad mes butume kartu, kad seima turi buti kartu. Nors jis pats nera baiges jokio ausktojo, del to jis kitaip ir vertina ta dalyka. O galbut del to, kad pirma karta isvaziavo kazkur toli (nors mano manymu, ir juolab siais laikais, UK tai ne Amerika), pas svetimus zmones, jam sunku, nes vienas, del to nori, kad greiciau atvaziuotume. Nors mes jau snekejom ir apie mokslus, susitarem, kad jei atidesiu viska, kitais metais jis mane palaikys ir pades pabaigti.
o tu negali parvažiuot sesijai? juk kitos taip daro...
Tai zinoma, kad galiu
Esme tame, kad si sesija paskutine, laukia vienas egzas, kuris aisku bus suplanuotas isankstinis. Dar turiu skola atsiskaityti. Ir magistrini parasyti.
Jei isvaziuosiu (planuoju rugsejo 12 vaziuoti) prasides tenyksciai rupesciai - susitvarkyti dokumentus, isiruosti namus, ir kt. Taip laikas ir praslinks, nespejus parasyti magistrinio. Zodziu, nz...
Dabar (iki rugs 12) bandysiu isspausti is saves viska ka galiu
o paskui bus matyt...ar grysiu gintis, ar sustabdyti magistrini
Dar toks dalykas, kad magistro vadovas - musu gerbiamas Starteginio valdymo katedros vedejas, per siuos metus gal buvau dviejose konsultacijose, kuriose nieko konkretaus negavau...taigi jei isvaziuosiu i UK ir bandysiu "be konsultaciju" parasyti, idomu kaip jis reguotu
galbut sakytu - kas cia per darbas, ko cia atejai, kad nieko neparasei, o gal atvirksciai "o kokia gabi"
kam teko su juo susidurti, zino - jis neprognozuojamas, nuotaikos zmogus, taip pat puikiai zino, kad e-pasto jis greiciausiai nenaudoja konsultacijoms (bent jau as su tuo susiduriau)...

Jei isvaziuosiu (planuoju rugsejo 12 vaziuoti) prasides tenyksciai rupesciai - susitvarkyti dokumentus, isiruosti namus, ir kt. Taip laikas ir praslinks, nespejus parasyti magistrinio. Zodziu, nz...

Dar toks dalykas, kad magistro vadovas - musu gerbiamas Starteginio valdymo katedros vedejas, per siuos metus gal buvau dviejose konsultacijose, kuriose nieko konkretaus negavau...taigi jei isvaziuosiu i UK ir bandysiu "be konsultaciju" parasyti, idomu kaip jis reguotu

QUOTE(pikce @ 2009 08 11, 15:45)
o, kad e-pasto jis greiciausiai nenaudoja konsultacijoms (bent jau as su tuo susiduriau)... 

Aš studijuosiu viešąjį administravimą

QUOTE(dkamil @ 2009 08 12, 03:08)
O būtent tai ir norėjai studijuot?

Papildyta:
Beje, būsimieji studentai neakivaizdininkai, kaip, kur ir kada reik nunešt tą kvitelį, kad susimokėta už mokslus?

QUOTE(Cherry83 @ 2009 08 13, 20:07)
Beje, būsimieji studentai neakivaizdininkai, kaip, kur ir kada reik nunešt tą kvitelį, kad susimokėta už mokslus?

Susimokėti reikia iki rugsėjo 15 d. , o atšviestą kvitą reikia nunešti savo metodininkei

kvitą galima faksu siųsti...nors dar ne magistrė, bet paskaitinėju...
tvarkaraščiai tinklapy būna...
tvarkaraščiai tinklapy būna...

QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 08 13, 21:27)
Arba nuskanuot ir meilu

QUOTE(dowiliuke @ 2009 08 13, 20:12)
Susimokėti reikia iki rugsėjo 15 d. , o atšviestą kvitą reikia nunešti savo metodininkei
O apie paskaitas, turėtų informuot prieš sesiją 

Kodel butent iki rugsejo 15 d. Studijų įmoka sumokama per 15 dienų nuo semestro pradžios. Bent jau taip parasyta ju tinklalapyje. Ar jau yra zinoma, kad sesija prasideda rugsejo 1 d.
jus turbut kalbat apie semestro pradzia..sesija kiek zinau sausio menesi bus
idomu kada tvarkarasciai bus.. liko vos 3 savaites dar nieko neaisku.. tuo labiau jei nuo rugsejo 1d. prasides..
Papildyta:
tiesa.. tos, kurios studijavote veiklos audita.. labai noreciau pasiimti atsisviesti jusu uzrasus pries prasidedant semestrui
mane domina viskas
buciau labai dekinga, nes noriu ir siu studiju isspausti maximuma
nesudaryciau problemu..atvaziuociau - pasiimciau ir greit atiduociau atgal
apimtis nesvarbu - sviesiu viska ..darbu tikrai neplagijuosiu

idomu kada tvarkarasciai bus.. liko vos 3 savaites dar nieko neaisku.. tuo labiau jei nuo rugsejo 1d. prasides..
Papildyta:
tiesa.. tos, kurios studijavote veiklos audita.. labai noreciau pasiimti atsisviesti jusu uzrasus pries prasidedant semestrui

mane domina viskas

nesudaryciau problemu..atvaziuociau - pasiimciau ir greit atiduociau atgal

apimtis nesvarbu - sviesiu viska ..darbu tikrai neplagijuosiu