Įkraunama...
Įkraunama...

MRU MAGISTRANTĖS! :)

QUOTE(Lince1 @ 2009 09 04, 15:05)
Man tai vadovė liepė nedaryti jokios apklausos, nes sako jau yra duomenų statistiko departamento, socialinės apsaugos ir darbo ministerijos tinklapiuose.Mano tema apie darbo rinką.

Sveikos, mergaites, patarkit pas koki destytoja rasyti mag. darba???
Atsakyti
QUOTE(gabaliukas @ 2009 09 04, 16:31)
Sveikos magistrantes, gal kuri mokosi teises fakultete (as intelekt.nuosav.teise)? Gal zinot kada civilines ir komercines t. katedra paskelbs magistro darbu temas. as pora dienu bandau ten prisiskambint, niekas nekelia. butu gerai uztaikyti atvaziuoti kai temos dar neisrankiotos:)

per anksti jūs, temos iki spalio vidurio renkamos, skelbiamos bus po savaitės dviejų. o šiaip ir pačiam galima sugalvot mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Zanetiktik,2009 09 04, 18:21]
Sveikos, mergaites, patarkit pas koki destytoja rasyti mag. darba???
Gal kas galite dar papasakoti kas per zmogus
dest. Rimkus (zmogiskuju istekliu vadyba)
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2009 09 04, 14:05)
Man tai vadovė liepė nedaryti jokios apklausos, nes sako jau yra duomenų statistiko departamento, socialinės apsaugos ir darbo ministerijos tinklapiuose.Mano tema apie darbo rinką.

gal tikrai nereikia, jinai derindama darbo plana man nieko neminejo, darbas jau po biski rasomas, nors jau turejo buti parasytas doh.gif mano tema apie sutarciu nutraukima, tai manau kzk apklausos nelabai padarysi doh.gif
Atsakyti
Sveiki, gal yra neakivaizdininku kam kita savaite paskaitos bus ir noretu kartu vaziuoti is Kauno??? 4u.gif As vazinesiu iki 12d. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas turi gerus sutarciu teises konspektus ? Pas Baranauska nelabai ka uzsirasysi per paskaitas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(astiti @ 2009 09 04, 21:08)
gal tikrai nereikia, jinai derindama darbo plana man nieko neminejo, darbas jau po biski rasomas, nors jau turejo buti parasytas doh.gif mano tema apie sutarciu nutraukima, tai manau kzk apklausos nelabai padarysi doh.gif

O kodel sakot, kad darbas jau turi buti parasytas?
As irgi rasau, koki trecdali jau esu parasius, bet darbo dar labai daug, tai maniau, kad dar menesiuka turiu....
Beje, rasau taip pat is darbo teises.
Atsakyti
QUOTE(canbera @ 2009 09 05, 12:31)
Sveikos, gal kas turi gerus sutarciu teises konspektus ? Pas Baranauska nelabai ka uzsirasysi per paskaitas...  unsure.gif

kad egzaminas bus greičiausiausiai pas Saukalienę, bet konspektai ir mane domintų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vega_: 05 rugsėjo 2009 - 17:38
Labukas . Gal kas turite kokios medžiagos egzaminui "Įmonių teisinis reguliavimas Europos Sąjungos teisėje"?
Atsakyti
Sveikos!!! As irgi noreciau paprasyti sutarciu teises konspektu. Gal kas turite? Siandien buvau paskaitose, tai Saukaliene sake, kad egzaminas bus pas ja greiciausiai. Jei rastumete konspektus, tai prasau imesti i el. pasta rasa.sulcaite@gmail.com
Ir dar ieskau pakeleiviu (kol kas vaziuojam 2, tai galiu paimti 3) vaziuoti is kauno ateinanti sestadieni i paskaitas. bus nuo 9.00, nes pakeite laika. (sutarciu teise).
prasau rasykite i AZ.

smile.gif
Atsakyti
Pradejau studijas V.A magistre, dabar ieskau literaturos. Gal yra tu, kurioms jau nebereikia Knygu ar siaip kokiu uzrasu, mielai pirkciau ( W Parsonas" Viesoji politika", P.Drucker " 21 a valdymo issukiai" , R.B. Denhard" Viesuju organizaciju teorijos", Peckaitos" Magistro baigiamojo darbo rengimo tvarka, Rienecker " Kaip rasyti mokslini darba 2003m, Vilnius, Tidiklis R. " Socialiniuu mokslu tyrimo metodologika 2003m. ) Ir kitas knygas, kuriu galbut nesuminejau. Ir sivairi kitokia medziaga, kuri padetu pasiruosti egzaminams, nes tikrai labai baisu darosi blink.gif
Atsakyti
Labas,
MRU studijuoju Zmogiskuju istekliu vadyba. labai reikia darbo teises, organizaciju teorijos ir vadybos ir administravimo teorija ir praktika konspektu. gal kas geletu atsiusti i el. pasta?
Atsakyti