QUOTE(agacaga @ 2008 09 05, 07:49)
Tai gal pakiša davėt ?

Tikrai ne
QUOTE(nelabai @ 2008 09 05, 11:54)
Nezinau kaip ten yra. Maniske 223 irasyta dideliame segtuve. Ten kazkaip idomiai yra. Vat mano dickis buvo 124 ar pan, bet siemet jau kazkokiame naujame sarase jis gal 29

. Ir man buvo keista. Na, bet mes vis tiek i nauja turim patekt kaip daugiavaike.
O tu Shalna, jei nepiklausai kokiai soc.grupei, tai nepateksi net 28 budami, nes man direktore aiskino, kad pirmiausia priiami soc.gr, o paskui (kokie 15) pirmuju is saraso
Na, mes tikrai nepriklausome jokiai soc. grupei. Kitas dalykas, gal pirma reiktu issiaiskinti, KAS yra direktore? Kai buvau nuejusi rugpjucio menesi, tai tokia tamsi moterele daug neklausdama aiskino, kad sename darze jau nera vietu, uzrasineja tik i nauja, ir, beje, ji direktores kabionete nepriiminejo... O kai atejau rugsejo menesi, direktores kabinete sedejo kita - vyresne ir sviesesne moteris ir labai labai maloni. Tai ji ir pasake, kad galime uzsirasyti i kuri norime, kai pasakiau, kad i sena, tai sake, kad prakstiskai garantuotai ten pateksime. Soc. remtinu jie priima tik 15, o dar nemazai paskui nebeateina...